11 Kasım 2012 Pazar

Yeni Evin Teması

 Öncelikle büyük bir çoğunluk ev videosu bekliyor ama şimdilik ufukta öyle bir video yok üzgünüm.Bu sebeple fotoğraflarda gördüğünüz kadarı ile bir şeyler hayal edin şimdilik :)

Yeni evin temasını mutfak dolapları ve yerler beyaz olduğu için mecburen değiştirmek zorunda kaldık.Ben tam bir kahverengi hastası olduğum için bana kalsa her şey kahverengi olsun bitsin yani.Ama yerleri ve dolapları değiştiremeyeceğimiz için biz de değiştirebildiğimiz şeyleri ya da yeni almamız gereken şeyler dolaplara uygun düzmeye başladık.
Yeni tema antik beyaz ve kahverengi tonları oldu.Bu sebeple ferah ve sıcacık bir sonuç elde ettik.Sevdik yani yeni görüntüyü..

Ben Türkiye'deyken Yoshi yukarıdaki aydınlatmayı görüp bayılmış.Ve unutamamış olmalı ki geçenlerde beni o mağazaya götürdü ve bir anda almış olduk.
Pastel ve kahve tonlarında eskitilmiş ahşap kendisi.Yani yeni tema için yaratılmış :) Kendisi mutfak ile oturma odası arasında bulunan alanda ikamet ediyor.Eskiden yemek masası bulunuyordu burada şimdi bilgisayarlarımız var.Home party videosunda görebilirsiniz yemek masasının yerini.

Birden kendimizi bol pencereli bir evde bulunca en büyük kalemlerden biri perde alışverişi oldu.Dediğim gibi eksik odalarımız var ama zamanla tamamlanacak inşallah.Bu kuşlu,ferah perdemiz de aynı alana ait.Bu kapı otoparka açılıyor.

Bir de arka tarafa bakan pencerede bu perdeden var.Ve bilmeden çok uyumlu oldu aydınlatma ile :)

İşte yavaş yavaş yerleşiyoruz.Yoshi bu konuda çok hevesli ama ne yazık ki bu ara çok çalıştığı için fazla vakti yok.Yoksa neler neler yapma planları var.Hayırlısı...

Nasıl beğendiniz mi yeni eşyalarımızı?


*Japonya'da gördüm bloğu için internette dolanırken bizim aydınlatmadan gördüm tesadüfen diğer renklerini merak ediyorsanız buraya tık tık.

3 yorum:

  1. Çok keyifli bir post olmuş canım,bayıldım eşyalara.Güle güle oturun :))

    YanıtlaSil
  2. çok hoş olmuş,renkler çok güzel,bende bu tonlara bayılıyorum,evde huzur veriyo...bende bir an önce doğu görevini bitirip batıya dönüp kendi evimizi almanın hayaliyla yaşıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel görünüyor musmutlu zamanlarınızın geçmesi dileğiyle..:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül