22 Kasım 2012 Perşembe

Tükettim #13 Kasım 2012



Öncelikle bitirdiğim ürünlerden başlıyorum.

1-New Ban deodorant-Pudralı bir üründü.Kokusu da güzeldi ama bir daha almayı düşünmüyorum.

2-Pure Smile Snail Şampuan-Güzel kokulu ve işini güzel yapan bir kepek şampuanıydı.Fukuroi'den almıştım.Denk gelirsem bir daha alabilirim.

3-Dicila Tonik-Bu ürün set halinde kullanıldığında çok işe yarıyor ama sadece tonik kullanınca hiçbir etkisini görmedim açıkçası.Bir daha almayı düşünmüyorum



1-Clarisonic fırça-Yüzümü yıkarken clarisonic kullanıyorum.Sanırım 3 ayda bir değiştirilmesi gerekiyormuş ben 3 ayda bir değiştirmiyorum.Aslında bu aldığımdan beri ilk değiştirişim.Bakalım bir fark görecekmiyim.

2-Dalan d'Olive yoğun bakım kremi-bu üründen Japonya'ya dönerken bolca almıştım.Hem hediye ediyorum hem de kendim bolca kullanıyorum.Daha önce de bitirmiştim.Bu ay gene bitirdim.Hem etkisini seviyorum hem de kokusunu.

3-B&W simli oje-Aslında dibinde biraz daha var.Ama çok koyulaştığı için kullanamıyorum.Zaten fırçası da kafayı yemiş durumda.


Çöpe Gidenler


1- The Face Shop Volcanic Ash Self-heating mask-The face shop'un ürünlerini çok merak ediyordum.Bu sebeple almıştım Filipinler gezimizden.Ama açıkçası sevemedim bu maskeyi.Yarıya kadar kullandım ve artık veda ediyorum.

2-Clinique pore minimizer-Bloglardan etkilenip aldığım bir ürün ve hiç kullanmadım diyebilirim.Öyle çekmede duruyor ve alalı da epey oldu bu sebeple çöpe gitti.

3-Shiseido White Lucent Brightening Control Base-Bu ürünü Shiseido mağazasından almıştım.O zaman için ten rengime daha uygundu sanki ama artık çok açık duruyor.Çekmecede beklerken kokusu değişmiş bu sebeple güle güle dedim ona da.

4-Mavala kirpik güçlendirici-Gene blogların etkisinde kalıp aldığım bir ürün.Kullanmadım.Ve alalı uzun süre olduğundan artık kullanmaktan da korkuyorum.Göz bu sonuçta.

5-İndigo Blue eyeliner-Bir ara eyeliner çekmeye özenmiştim ama tabii ki uygulamaya geçmedim.Dura dura kurumuş bu sebeple çöpe gitti bu da.


1-The Body Shop Body Scrub-Bu ürünün kokusu resmen midemi bulandırıyordu artık son zamanlarda.Bu setin tamamından nefret ettim.Bu da %70 haliyle çöpe gitti.

2-L'occitane-Bu lip balmı ne zaman kullansam uçuk çıkıyordu.Önceleri tesadüf diye düşünsem de bu üründen olduğuna eminim artık.Bu sebeple güle güle.

3-Menturn lip balm-Japonya'da bu ürün çok satıyor.Bu kadar mentollü ve dudakları kavuran bir ürün neden bu kadar sevilir anlamak mümkün değil.Bildiğiniz vicks sanki balm haline getirilmiş o kadar keskin yani.Bu da çöpe gitti.

4-Garnier göz altı roll-on-Bu ürünü de bloglarda görmüştüm kullanmadım ne yazık ki.Uzun zamandır çekmece beklediğinden buna da güle güle dedim.

İşte böyle çekmecelerimde yavaştan temizliğe başladım.Giden ürünlerin arkasından oh bee diyoruz :)

Yaşasın düzenli çekmeceler :)


Bir de video çektim bu ürünlerle iyi seyirler


2 yorum:

  1. Dalan'ın zeytinyağlı kremini ilk olarak set şeklinde almıştık. El ve vücut kremi akışkan olduğu için daha çok sevmiştim ama uzun süre tek satışını bulamamıştım. Yeni yeni görüyorum tek satışını. Hoş set şeklinde de güzel oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül