26 Ekim 2012 Cuma

Saç Ürünlerim


Bugün saç ürünlerim ile ilgili bir video çektim.Hazır ürünleri bir araya topladım bu arada bir de almayacağım raporumu yazayım istedim :)
Almayacağım saç ürünleri kuralıma 27 nisan 2011'de başlamışım.Bu süre zarfında epeyce ürün bitirip yenisini almadım.Kendimi tebrik ediyorum.
Ürünleri nasıl kullandığımı ve haklarındaki düşüncelerimi videoda anlattım.Tam adlarını buraya yazıyorum ki merak eden,dileyen ebay ya da farklı sitelerde bakabilir diye.

1-Cape Super hard  hair spray
 2-Prostyle-Kukkiri Wave
 3-Prostyle-Super Straight
 4-Gliss Sıvı Saç Kremi-İpeksi Görünüm
 5-Gliss Sıvı Saç Kremi-Onarıcı



6-Sala-Hair Jelly Straight (800 yen-18,16 lira)
7-Essential-Ultra Honey&Shea Butter
8-Big Sexy Hair-Blow Dry Volumizing Gel
9-Liese-Quick Blow Mist
10-Dicila-Airy Aqua-Hair Milky Jell (2940 yen-66,73 lira)


Almayacağım #3 Saç ürünlerim için buraya tık tık



3 yorum:

  1. Sergülcüm ben gliss ipeksi görünüm saç kremini şampuanla birlikte kullanıyorum, saçımın şeklini çok güzel yapıyor ama her yerde dökülme yaptığını okuyorum. Diğer türlü çok memnunum.

    YanıtlaSil
  2. Gliss'i ben de kullanıyorum. Yani başka kremler falan kullanıyordum ama çok bir etkilerini göremiyordum. Sonra Ağustosta Balıkesir'e geldiğimde saçlarımda ani bir değişiklik farkettim. Hava değişikliğinden olurdu genelde ama son üç aydır ilaç kullandığım için oldu bu kez. Çünkü ilaçlar demir eksikliğimi artırıyormuş. Saçlarım birden kurumaya ve dökülmeye başladı. Senin blogunda hep görüyordum glissi. Alacağım diye aklımın bir köşesine yazmıştım zaten. Öyle birden panik olunca hemen çarşıya çıktım ve glissin kuru ve yıpranmış saçlar için olanını aldım. Çok memnunum kendisinden. Ben nereye gitsem o da benimle geliyor artık.

    YanıtlaSil
  3. http://www.youtube.com/watch?v=9NH4C4Yg9ew japon Televizyonuna çıkan Türk kızı çok güzel şeyler dediler hakkında :D

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül