6 Ekim 2012 Cumartesi

Rezil Olduk Aa Dostlar






Havaalanına giderken Yoshi bana dedi ki.Bu ara Türk filmleri Japon forumlarında çok konuşuluyor.Tabii ki önce sevindim.Hangi film acaba falan diye düşündüm.Sonra Yoshi tabletini çıkarıp bana videoyu izletti.

Videonun başlığı


Worst movie death scene ever


Utandım tabii ki :(

1973'te çevrilen Karateci Kız filminde ölmek bilmeyen Bülent Kayabaş'ın aaaaa diye çığlıkları işi daha da rezil bir hale getiriyor.


Bu yazıyı yazarken ufak bir araştırma yapayım demiştim ki demez olaydım.Meğersem Amerika'da en kötü ölüm sahnesi seçilmiş bu film.
Yani bunu Japonya değil de dünya konuşuyormuş meğer!

İşte böyle aaaaaa diye çığlık atasım var.Dün iyiyim dedim bugün hasta uyandım :( Camlar açık yatınca üşüyoruz,kapalı yatınca terliyoruz.Açık yattık ben grip oldum.Ablamın ilgisine muhtacım yani aa dostlar :)

Bir de ben bu filmi izlememiştim.Aranızda izlemiş olan var mı?

14 yorum:

  1. Ben de ilk defa senden duydum bu filmi, daha önce hiç izlememiştim ama anlattigin kadariyla bütün dünya izlemiş de dalga geçmiş zaten, gerçi dalga geçilmeyecek gibi de değil ki :))
    Bu arada geçmiş olsun!

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun.

    Neyse ki bizim dandik bir filmimiz varmış dalga geçilecek, çok kötü gerçekten bende izlememiştim ama ben başka bir şeye takıldım. Böyle saçma bir filme takılacaklarına o yaptıkları katliamlara oynadıkları oyunlara takılsınlar. Şu dönemde bir sürü kötü şey olurken nelerle uğraşıyorlar. Belki başka bir dönemde bununla ilgili başka yorum yazabilirdim ama bir sürü olay olurken bu ruh haliyle maalesef olumsuz bir yorum çıkıyor, üzgünüm

    YanıtlaSil
  3. Önce merhaba, ilk kez yazıyorum.

    Aman yahu, bu yüz kızartıcı bi şey değil ki. Ben çok güldüm şimdi seyrederken :D Süper sahneymiş bence. En kötü ölüm sahnesi seçilmek de bi başarıdır. Ciddiyim.
    Asıl bir yığın utanmamız gereken ama kendimizi sempatik, uyanık algıladığız yanlarımız var. Onlar rahatsız ediyor beni. Mesela küçük ama Japonya'yla ilgili bir örnek vereyim;
    Türkler ihtiyacı olmadığı halde Japonya'da mülteci başvurusu yapıyormuş. Mültecilik davası 5 yıl sürüyormuş ve o sırada Japonya'da kalabiliyorlarmış. Ve forumlarda Türkler bundan mutlulukla bahsediyordu.

    Bir de bu var:
    https://www.facebook.com/photo.php?v=155712357902127

    YanıtlaSil
  4. Japonya'ya geç gelmiş bu akım, yıllar önce duymuştum ben bunu:)
    Filmi dersen ben de izlemedim...

    YanıtlaSil
  5. Filmi izlemiştim yıllar önce. Ne yazık ki ülke dışına sızmaması gereken filmlerden biriydi bu da. Evet çok amatör ve eğreti duran, doğal olmayan sahneleri var. Yabancılar da böylesini arasalar bulamazlardı zaten. Zamanın imkanları vs. anlıyorum ama, yeşilçamda vizyon da yokmuş arkadaş ya. İmkansızlıkları filmde görebilirsin ama böyle bi oyunculuk da yok yeryüzünde.

    YanıtlaSil
  6. Cidden çok güldüm yaa :D O Japonlar Cüneyt Arkın'ın "Ayakta Ölen Adam" sahnesiyle hiç karşılaşmamışlar belli ki :) Demek onu görseler bizi yerin dibine sokup sokup çıkarırlarmış :)

    YanıtlaSil
  7. ben çok ama çok rezil japon filmleri de izledim bu birşey mi :D
    izlememiştim bu filmi ama çok güldüm :D

    YanıtlaSil
  8. Gülmekten öldüm yaa :D
    O nasıl bi aaaa diyerek ölmektir:)
    Yeşilçam bunlar olacak o kadar da
    Geçmiş olsun bu arada

    YanıtlaSil
  9. ahahahah :D:D:D güldürdün ya :D tüm dünya biliyormuş da haberimiz yokmuş vallahi resmen:D

    YanıtlaSil
  10. Bende ilk defa izledim filmi. Bende bir hayli güldüm. Bosverr herkes kendıne baksınn

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. puhahaha koptum resmen ama yaaa :D ben bunlara pek takılmıyorum açıkçası neticede yaklaşık 40 yıl önce çekilmiş bi film ne kadar ilerlediğimizin göstergesi olabilir bence (: bi kesit de ben paylaşayım madem hazır konusu açılmışken :D http://www.youtube.com/watch?v=SwRAbOh0MZM

    YanıtlaSil
  12. utanacak ne var ki:)
    çok eğlenceli..

    YanıtlaSil
  13. Ya Niye japonlara Kızıyorsunuz ki Adamlar haklı az bile yapmışlar katliamlarla falan ne alakası var biz kendimizde dalga geçiyoruz bu filmlerle adamlar kendi filmleriylede dalga geçiyorlar adamlar bizle dalga geçmiyorlar ki dünyanın en igrenç filmiyle dalga geçiyorlar bizse Misal recep İvedik adam 2.filminde japonları resmen yerin dibine soktu çıkardı hangi japon filminde türkleri böyle aşşagılıyorlar.Gayetde dalga geçicekler çünkü dalga geçilicek bir şey bunda bu kadar kızılıcak ne var anlamadım asıl onların bize kızması gerek!

    YanıtlaSil
  14. Bence komik, yani sonucta bu film 70lerden falan olsa gerek, hic kimse o dönemde mucizeler yaratmadi. Ben de Almanya'da yasiyorum ve videoyu ev arkadaslarima gösterdim, onlarda gülüp eglendi Ayrica onlar da kendilerina air baska komedi! videolari gösterdiler o yillardan. Bence her milletin birkac rezil videosu vardir :-)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül