5 Ekim 2012 Cuma

Orhan Baba Hoşgeldin Japonya'ya


Birkaç gün önce haberim oldu bu cd'den.Ve tabii ki aklım kaldı.Sonra aaaa benim ablam geliyor dedim ve telefona sarıldım.Son gün alışverişi oldu bu onun için.

Osaka'dan eve kadar 1. cd'yi dinledik sürekli.

Candan Erçetin'den Beni Böyle Sev'i

Ebru Gündeş'ten Dil Yarası'nı

Ve Batsın Bu Dünya Korosunu sevdim şimdilik :)

Sıra 2. cd'de bakalım ondan neleri seveceğim :)

Bir önceki videoda Orhan Baba Japonya'ya hoşgeldin dedim diye ablam kıro dedi bana yaaa :)

Gene diyorum işte Orhan Baba hoşgeldin Japonya'ya :)))

6 yorum:

  1. Orhan Baba şarkıları zaten güzeldi sevilen sanatçılarda söyleyince daha da güzel oldu. Hepsinin ağzına sağlık

    YanıtlaSil
  2. Bayildim ya :)) Orhan Babasiz buralar hic cekilir mi? Ardindan Cengiz Kurtoglu'nu da ben siparis vereyim.Sonra CD leri degistiririz :))

    YanıtlaSil
  3. yaklaşık 2 hafradır evde,arabada,işte dinliyorum güzel bir albüm gerçekten:))
    özellikle sezen:))

    YanıtlaSil
  4. Orhan babayı oradaki Japonlara dinletin bence biraz :) belki müptelası olanlar çıkabilir :) Ben her ne kadar arabesk müzikten nefret etsemde bu Orhan Gencebay üstadın sesini ve makamını beğenmediğim ve saygı duymadığım anlamına gelmez. Bu arada blogunuz hoş, arada bir girip bakıyorum :) Bende blogger ım :) Sizide bi arada kendi bloguma beklerim =) Hayırlı postlar :)
    http://adminpanpa.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Tarkan'ın ve grup 84'ün yorumu cok güzel. Bir de ilk dinledigimde sevemedigim ancak sonra aklımda dönüp duran Volkan Konak yorumunu da begendim. Nilüfer'in yorumu ise cok rahatsız etti. Bu arada bizim evde müzik denince Jazz (swing, bebop, gypsy jazz, bossa nova) hard rock , progressive rock, klasik, elektronik müzik, new age, türküler akla gelir. Sözünü ettiğim her türü çok severek dinleriz. Kişisel görüşüm şudur ki, müzikten anlayan herkes Orhan Gencebay'ın oya gibi işlenmiş müziğini sever... Gencebay sevmek bana kroluk gibi gelmiyor, ablana selamlarımla sevgili Sergül :)

    YanıtlaSil
  6. Ooo orhan baba dinlenmezmi, adamın sesi çok orjinal..hem arabeski yapan var, yapan var. bende bu müzik tarzında herkesi dinlemem ama Orhan Baba'nın dilenci şarkısı da bambaşkadır..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül