20 Ekim 2012 Cumartesi

Olmadı Chocomania


The Body Shop'un Chocomania serisi çıktığında çok heyecanlanmıştım.Çünkü ben de büyük bir çikolata severim.Tabii ki almak istediğim şeylerden biriydi bu seri.Ama Yoshi benden önce  davranıp bana setini hediye etti.Duş jeli,vücut kremi (body butter),dudak kremi ve vücut peelinginden oluşuyordu.Seti alır almaz kullanmaya başladım.İlk gün kullandıktan sonra bir daha elim gitmedi açıkçası.
Bayıldığım çikolata kokusu bu seride farklı,ağır bir koku haline gelmiş.Bir de duş jeli ve peelingi kullandıktan sonra vücutta garip bir yağlanma hissi bırakıyorlar.Bu sebeple hiçbir ürününü bitiremedim hala.
Tabii bu sene akıllılık yapıp dudak kremi ve vücut kremini Türkiye'ye götürdüm.Hani denizden sonra bolca kullanırım biter diye.Ama tabii ki elim gitmedi.Annem bunlar ne diye sorunca hikayesini anlattım.Kapaklarını açtı ve kokularına bayıldı.Böylece 2 ürün annemin olmuş oldu.
Bana kalan peeling ve duş jeli ile savaşım hala devam ediyor.Ürünleri atmak istemiyorum.Kullanıp bitirme niyetindeyim.Ama inanın elim gitmiyor.
Derken bugün aklıma bir fikir geldi.
 Japonya'da ne yazık ki bizdeki gibi çeşit çeşit el sabunları satılmıyor.Hatta Body Shopta bile çok fazla seçenek yok el sabunu olarak.Sanırım kokulu en sabunlarına ilgileri yok.Vakti zamanında almış olduğum hindistan ceviz kokulu el sabunun kutusu duruyordu.Ve sonraBody Shop'a el sabunu almaya gittiğimizde bize duş jeli satmaya çalıştıkları aklıma geldi.Neden olmasın dedim.
Ve tek yaptığım kapakları değiştirmek oldu :) Hemen ellerimi yıkadım tabii :) Kesinlikle böyle daha iyi performansı :)

Bu kadar çeneyi neden mi yaptım?Sizde de bu üründen ya da sevmediğiniz bir duş jeli varsa bu yolla kullanabilirsiniz.

Çikolata kokulu bir haftasonu diliyorum herkese :)



Bumerang Blog ödülleri için Oyunuza Talibim :) 


Oy vermek için buraya tık tık :=)

Şimdiden teşekkürler




1 yorum:

  1. Ben de seti almıştım çikolatayı çok seviyorum diye. Hiç sevmemedim,duş jelini bolca döke döke kullandım bitti,peeling desen aşırı yağlı geldi alerji yaptı. Setin içerisinden bir de sabun çıkmıştı onu da çamaşırların arasına koydum. Senin fikrin de çok iyiymiş, aklın yolu bir. :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül