10 Ekim 2012 Çarşamba

Mini Alışveriş


Lamy hastalığım malum.Hatta bu hastalığı birçok kişiye bulaştırdığım da malum :) Lamy Safari kalemlerinin hemen hemen bütün renkleri mevcut.Yalnız ben Lamy ile tanışmadan önce klipsleri siyahmış yeni modellerde gri oldu artık.Benim amacım siyah klipsli Lamy'lere sahip olmak.Tabii bu o kadar kolay değil.Sürekli arar haldeyim.Nagoya'ya taşınma işimiz kesinleştiğinde kenarda köşede kalmış kırtasiyelere turlar düzenleme planı bile yaptım.
Neyse pazar günü ablamla Sakae Loft'a gidince öylesine bir Lamy standına bakayım dedim.Ne göreyim siyah klipsli mavi Lamy bana bakıyor vitrinden.Hemen Yoshi'yi aradım.Alsam mı almasam mı kararsızdım çünkü.5 kere aradım açmayınca hemen elemanı çağırdım.Bunu istiyorum ama siyah klipsli olsun dedim.Yedekteki 5 kutuya baktı yok hepsi gri.Bana döndü sadece teşhir ürünü olarak var olur mu dedi.Dedim olmaz mı :) Sorun yok.Kadın heyecanıma çok şaşırdı ama bilse içimdeki yangınları :) Normalde Japonlar çok tercih etmez teşhir ürünlerini.Ama bu dükkanın içinde bir vitrinde olduğu için sorun olmadı bende.Bu arada fiyatta bir değişiklik yok.Tam para ödedim yani 3,990 yen.Evet biraz tuzluya mal oldu ama ne yapalım :)

İşte bu da böyle bir hikayemdir.Bu kız başka neler aldı derseniz buyrun videoya :)


8 yorum:

  1. Çok güzel seyler almissin canım. İyi günlerde kullan. Kalemlere ve not defterine bayıldım bende. Maybeline henüz buralarda yoktur herhalde ama denk gelirsem kesin edinicem :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Sergulcugum,ne zaman LAMY kalemlerini gorsem aklima hep sen geliyorsun :D Esimde ve bende de LAMY nin safari modeli lacivert ve fistik yesili renkli tukenmez kalemlerini kullaniyoruz.Mitsukoshi Isetan alisveris merkezi sizin orada da var mi? Ben,oranin da kirtasiye gereclerini cok begendim.Tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bircok kafada Lamy=ben oldum zaten :) bu hosuma gidiyor ;)
      Mitsukoshi Sakae`de var diyorum.Guzel kirtasiye her yerde bu ulkede ;)

      Sil
  3. Ben de geçenlerde bunun aynısına teklif verdim e-bay'den ama sonra baktım fiyat aldı başını gidiyor, bıraktım.

    Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ebay`de ucuyor Lamy fiyatlari.Cildirmislar :)
      Tesekkur ederim

      Sil
  4. O kitap tutucu otobüste metroda da çok işe yarar. :)

    YanıtlaSil
  5. yapma sergül, içimdeki kırtasiye canavarını dürtmee :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül