12 Ekim 2012 Cuma

Hobi Odamız



Yeni eve taşınalı tam tamına 10 gün oldu.Ve tabii ki hala yerleşemedik.Yoshi hemen çalışmaya başladı,ablam geldi derken iyice ağırdan alır olduk.
Zaten çok eksiğimiz var.Eşyalarımız odalara dağılınca çoğu şey kolilere mahkum kaldı.Bunlara kitap ve kırtasiye ürünlerim de dahil.Boş ev yazısındaki videoyu izlediyseniz oradaki kocaman kırtasiye dolabımı görmüşsünüzdür.Şimdi 'hobi odamız' dediğim yerde kutularda kurtarılmayı bekliyorlar.
Japonya pahalı bir ülke bir marangoz çağırıp dolap yaptırtamayız.Çünkü el emeği burada çok pahalı.Yoshi DIY projeleri yapmak istiyor.Ama açıkcası gidip satın almaktan daha pahalıya mal olacak.Çok istekli ama büyük ihtimalle ona karşı çıkmayacağım ama çok da gönlüm yok.Gidip satın alsak o da bir kerede yapabileceğimiz bir alışveriş değil.

Ufff zor bu işler yani!

Hobi odasının hatta evin geri kalanının düzene gireceği gün çok yakın gelecek değil sanırım.Allah yardımcımız olsun diyelim :)


5 yorum:

  1. Benim bir ay olmak uzere tasinali. Hobi odam ise hala kolilerle kapli :)moralini bozmiyim ama diger odalari yerlestirmem en fazla 1 hafta almisti. Gereklilikten sanirim hem cocuk da olunca zaman yaratip yerlestiriysun iste. Neyse aman takma esya elbet yerini bulur demis bir turk babannesi :)))

    YanıtlaSil
  2. hadi kolay gelsin o zaman :)

    YanıtlaSil
  3. Gercekten Allah yardımcınız olsun. Tasınmak, yerlesmek cok zor ugraslar.

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. güle güle oturun canım yeni evinizde Allah içinize sindirsin olur herşey zamanla inşallah üzülme Seray'a çok selam eşinede sevgiyle kal ...

    YanıtlaSil
  5. demonte kitaplıkları ve duvar raflarını alıp takmak kolay ama ben de kapaklı dolaplar istediğim için hazır yaptıracağım.. türkiye'de pek farklı değil fiyat konusunda tüm sektörler sapıttı..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül