13 Eylül 2012 Perşembe

Yanımda Getirebildiğim Kitaplar

 Yaz boyunca birçok kitap aldım.Bir de üzerine Türkiye'deki okunmayı bekleyen kitaplarımı düşünce ömrüm yetmeyecek sanırım bitirmeye :( Bavul hakkım 30 kg olduğu için birçok şeyden vazgeçmek zorunda kalıyorum her sene.Bu sefer eleyerek seçtiğim kitaplarımdan kazananlar bunlar oldu.

 Karamel hanım kalite kontrol yapıyor :)


Ve bunlarda kolajlanmış halleri.Umarım hepsini bir solukta bitirebilirim.

Ortak okuyacağımız kitaplar var mı?


13 yorum:

  1. Ortak okuyacagimiz yok::)
    Okudugum :sofinin dunyasi"var:) Ama hic bir sey hatirlamiyorum. Nedenkine?

    YanıtlaSil
  2. ortak okuyacağımız değil de benim daha önce okuduğum Karatay'ın 2 adet kitabını gördüm orda=) geçen sene okumuştum ben de.
    güle güle oku kitaplarını.

    YanıtlaSil
  3. bes parasizdim ve kadin cok guzeldi beni de bekliyor okunacak kitaplarimin arasinda :) adina vurulup aldim umarim deger ;)

    YanıtlaSil
  4. Yinede baya getirebilmişsin Serrose :) Ben sadece 3 tane getirelebildim hoş onlar da çok kalın kitaplar :) Keyifli okumalar dilerim ^.^

    YanıtlaSil
  5. Selam bende de okunacak küçük bir kitap dağı var.
    yakın zamanda bende sofinin dünyasını okumak istiyorum... tabii önce başladıklarımı bitirmem gerek...

    YanıtlaSil
  6. Sofi'nin Dünyası'nın yazarının (şimdi adamın adını doğru yazıp yazmadığımı kontrol etmeye üşendim) İskambil Kağıtlarının Esrarı diye bir kitabı var. Ben de felsefeye merak sarınca Sofi'nin Dünyasını okuyup, büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Ama İskambil Kağıtlarının Esrarı bir başucu kitabı.

    YanıtlaSil
  7. Paylaştığınız kitaplar arasında bir tek Gizliajans'ı okumuştum. Bkz. http://www.benolmeden.com/2012/08/gizliajans-alper-caniguz.html

    'Aşırı Gürültülü ve İnanılmaz Yakın' ve 'Japonya'dan Hayalet Öyküleri Efsaneler Masallar' kitaplarını çok merak ettim. :))

    Ölmeden Önce Yapmanız Gereken 2001 Şey kitabını ise blogumun konusuyla da ilgili olduğu için ne zamandır almak istiyordum. Sizde de gördükten sonra yarın hemen alacağım mutlaka. ;)

    Hayatınızdaki bu küçük ama önemli detayları paylaştığınız için tekrar teşekkürler..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Karatay ikilisini bitirdim saglikli beslendigim icin mutluyum:) sofinin dunyasini lisede okumustum felsefe hocam onermisti... Keyifli okumalar olsun..

    YanıtlaSil
  9. Keske guvenilir ve kolay bir yolu olsa da istediginiz her seyi bir seferde getirebilsen Japonyaya.

    Sofi'nin dunyasi merak ettigim kitaplardan biriydi. Gecenlerde kitabi aldim ve en kisa zamanda baslamayi dusunuyorum.

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  10. Kiran kirana'yi okumustum. Bir Fransiz tarafindan kendi bakis acisiyla yazdigini da dusunerek, kitap boyunca Japonlarin tarafini tutarak ve eglenerek okumustum, eminim seversiniz. Hatta filmi de var ama kitap gibi sarmadi beni...

    Bu arada Onur Ataoglu'nun "Japon yapmis" ve "Japon ne yapmis" kitaplarini okumadiysaniz tavsiye ederim, su aralar okuyorum da. Okuyup burada da bahsettiyseniz, gozumden kacmis...

    YanıtlaSil
  11. Kıran Kırana :)Büyük bir merakla okunmayı bekliyor :)

    YanıtlaSil
  12. aşırı gürültülü ve inanılmaz yakın'ın yorumlarını bekliyorum 4 gözle. ben de bu ara "hayvan yemek"i okuyorum aynı yazarın.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül