11 Eylül 2012 Salı

ATU Duty Free Alışverişim


Duty free'den genellikle çok fazla alışveriş yapmam.Çünkü hali hazırda elim kolum dolu olduğu için bir de üzerine rakı ve abur cubur alışverişi ekleneceği için kendim için bir şey almaktan çekinirim.

Bu alışverişin esas sebebi Vanilya kutu temmuz ayında çıkan Calvin Klein Beauty parfümüydü.Temmuz ayından beri alıp almamak arasında gidip geliyordum.Alandan Yoshi ile telefonda konuşurken al deyince attım hemen sepete :)

Sonra uçakta makyajımı temizlemek ve cildimi temzilemek için L'oreal Triple Active mendillerinden aldım.
Hazır L'oreal standındayken merak ettiğim Volumissime rimelini de attım sepete.Derken BB kreme takıldı gözüm.New Nude Magique BB cream'i de atıp sepete arkama bile bakmadan kasaya doğru yol aldım :)

Zaten çantalarım doluydu bir de üzerine hediyelik rakı ve sigara alınca hem bütçem hem de omzum isyan etti.

Aldıklarımdan kullandıklarınız oldu mu?

Fiyatları merak edenler için

Calvin Klein parfüm set:77 euro
L'oreal mendil:6,50 euro
L'oreal rimel:10,50 euro
L'oreal BB cream:13,50 euro


rakı ve sigaraları fotoğraflamama gerek yok sanırım :)

Siz alışveriş yapar mısınız Duty Free'lerden?


14 yorum:

  1. oh og güle güle kullan :)

    şahsen ben duty free gördüm mü gözünün yaşına bakmam. hele kociyle berabersek öncelikle alkol limitini doldururuz :) ben de bitmeye yakın kozmetik ürünlerimi yedeklemeye pek bayılırım :)

    YanıtlaSil
  2. eveet, çok severimm Duty Free'lerden alışveriş yapmayı. Hatta gittiğim zaman bazı ürünlerin daha ucuzlarının dışarıda olduğunu bildiğim halde Duty Freenin ışıl ışıl ışıklarının, düzenle dizilişinden ürün almak daha hoşuma gider..

    YanıtlaSil
  3. lorealin telescopic maskarasını 8 seneden beri kullanıyorum ve çok memnunum asla topaklanma yapmaz, kirpikleri birbirinden ayrı ve güzel kıvırır hatta benden sonra 4-5 arkadaşım daha onu kullanmaya başladı, tavsiye ederim. güle güle kullanın güle güle tüketin :)

    YanıtlaSil
  4. Duty Free'ye bayılırım. Birşey almasam bile sepeti elime alıp markette dolaşır gibigezmek çok hoşuma gidiyor. Özellikle İstanbul'dakine bayılıyorum hatta kongreye giderken İStanbul'dan geçeceğiz diye çok sevinmiştim ama uçak geç kalınca duty free falan görmeden direkt diğer uçağa koşturmak zorunda kaldık :( Benim yerime de gezmişsindir umarım :)

    YanıtlaSil
  5. ben duty free den genellikle parfüm alıyorum. aslında Türkiyede ki piyasa fiyatından çok uygun değiller ama yanında vücut kremi, duş losyonu vs. olduğu için ucuza geliyo. tabii sigarayı unutmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  6. Yurt dısına çıkmanın en güzel yanlarından biri duty free gezmeleri. Bir şey alsam da almasam da dolaşmayı çok seviyorum, özellikle başka ülkelerinkilerde başka şeyler görmek hoşuma gidiyor. BB kremi merak ettim!

    YanıtlaSil
  7. Ben alışveriş yaparım hem de üniversitede okurken 6 ay çalışmıştım ATU'de. :))

    YanıtlaSil
  8. Duty Free'ler önceleri çok daha ucuzdu ama şimdi Avrupa'dakiler kesinlikle ülkedeki marketlerden çok daha pahalı. Bu yalnızca kozmetik için de değil, hediyelik çikolata ıvır zıvırı için de geçerli. Havalanındaki "market"ten aldığım çikolatanın fiyatı, duty free'de 2 katıydı.
    Gerçi bana da öyle rastlamış olabilir bilemiyorum şimdi.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Sergül. Evine hoşgeldin öncelikle. Bende eskiden duty free'den çok alışveriş yapıyordum ama sonra cheapsmells.com'u keşfettim. İngiltereden bir online kozmetik sitesi. Sanırım daha öncede sana yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam:) Bu sitedeki fiyatlar genelde duty free'den daha ucuz ve 50 pound üzerine shipping bedava. Sen fiyatları söyleyince şöyle bir siteye baktım da burdan alsaymışsın daha karlı olurmuş. Neyse bir dahaki sefere bakarsın istersen. Aklında olsun diye söylemek istedim. Güle güle güzel günlerde kullan hepsini.

    YanıtlaSil
  10. Cok severim duty free gezmeyi, ozellikle parfum alisverisi icin; ama artik internetten de uygun fiyata buldugumdan pek cazip gelmiyor free shop'tan almak. Bir de cikolata reyonunu gezmeye bayiliyorum. Elimin bos ciktigini hic hatirlamiyorum. Genelde İstanbul'dan degil de diger ulkelerden aliyorum. Aldiklarini gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  11. valla duytfreeden alış veriş yapmayı her zaman karlı görmüşümdür 2 yıldanfazla dış hatlar dutyfree de çalıştım yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum ama türkiyedeki fiyatlardan her zaman için daha uygundur özellikle yazın çıkan parfümler çikolata grupları falan bu aylarda acayip indirimde olur bence parfümü iyi bir fiyata almışsın kullandığım bir üründeğil henüz ama atüyle birlikte çalıştığım için söylüyorum....bu arada sağ salim evine kavuşmana sevindiö:)

    YanıtlaSil
  12. diğer ülkelerdeki free shopların bizimkinden daha ucuz olduğunu duymuştum. doğru mu sence?

    YanıtlaSil
  13. Bayılırım oraya girdiğimde uçağı kaçırma korkusu paha biçilemez çünkü çıkamıyorum :)))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül