1 Eylül 2012 Cumartesi

Ağustos Ayı Kitapları 2012


Ağustos ayını 4 kitap ile kapattım.Bu durumdan çok memnun olmasam bile hiç yoktan iyidir diyerek kendimi avutuyorum:( Ama biraz yoğun geçti sanki.Kardeşler,Antalya gezisi,Didim,doğum günü falan filan :)



1-Geceyle Gelen-Cristina Comencini

Bu kitabı D&R'ın Can yayınları kampanyasından 5 liraya almıştım.Arka kapak beni etkilemişti.Çabucak akan bir romandı.Herkesin çok beğeneceği bir kitap olmadığını düşünüyorum.Denk gelirseniz bir şans verilebilir yani.Bol bol iç ses ve aşk var içerisinde.

2- Şahane Hatalar

Bu kitap çıktığında ablama ben aldırtmıştım.Aynı çocukluğumuzdaki gibi sen belirliyorsun kitabın gidişatını diye.O da koşa koşa gidip almış ve hiç beğenmemişti.Ben de çok sevmedim.2 ayrı sonu ile okudum.Devam etmek gelmedi açıkçası içimden.Sanırım o devir kapanmış benim için.



3-Susanna Tamaro-Sonsuza Kadar

Bu da D&R kampanyalı kitaplarındandı.Uzun ama gerçekten uzun yıllar sonra bir Susanna Tamaro kitabı okudum.Sanırım dilini özlemişim.İyi geldi bana bu kitap.Sevdim diyebilirim yani.



4-Sheila Roberts-Bikini Mevsimi

Bu kitabı da D&R'dan 4 liraya aldım.Önceleri beni sıksa da yarısından sonra açılıyor kitap.Klasik çik-lit tadında.Okunması kolay ve etki bırakabilecek bir kitap bence.


İşte böyle geçti benim için ağustos ayı.

Siz kaç kitap ile bitirdiniz?


6 yorum:

  1. Ben bu ay iki kitap okudum. Biri de yarım. 2 bucuk dıyelım.
    İlki her yerde duydugum ve merak ettiğim oben budak'ın "falan filan" kitabı.
    Kesinlikle hayatımda okudugum en kotu kıtaptı ( ki ben cok kıtap okurum buna verdiğim paraya pişmanım. bedava verseler bıle okunmaz)
    ıkıncısı mıgrosta kampanyalılar arasında buldugum ama bayıldıgım "hayat bazen tatlıdır" kitap cok rahat, okunusu zevklı, su gıbı akıyor ve aralarda kahkaha attıgım oldu.
    Şu oben budak kitabını d&r'da koltukların bırınde elınde kahvenle okunabılır ama asla bıtırılecek bı kıtap degıl bence.

    YanıtlaSil
  2. Güzel geçmiş Ağustos ayın :) Ben 3 kitapla bitirdim, Eylül'den umutluyum :))

    YanıtlaSil
  3. ŞAhane Hatalar ve Bikini Mevsimi okunmayı bekleyen kitaplarımdan,ama şu an elimde bitirmeyi planladığım 10 luk bir listem var,onlara sıra gelmez bir süre daha.Değişik türlerden olmak üzere ve biri şiir kitabı olmak üzere Ağustos ayında kendi rekorumu kırarak 15 kitap okudum:)Gece gündüz yatıp yuvarlanıp kitap okumak çok zevkli vakti olana.Keyifli okumalar.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Benim için Ağustos ayı 10 kitap ile kapandı.Bu sene şu ana kadar en çok sayfa okuduğum ay :)
    Şahane Hatalar'ı ben de almayı düşünüyordum bir ara ama internetten herkes gereksiz dediği için almadım,buna rağmen ücreti de fazlaydı böyle bir kitaba göre.Yorumunu görünce iyi ki de almamışım dedim.Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de 3 kitapla bitirdim. Aslında Enis Batur'un Sır'ını da okuyordum. İnce bir kitap ama şu an Balıkesir'de olduğumdan getir götür yapmayayım diye onu Kuşadası'nda bıraktım. Dönünce okuyacağım. O zaman o yarım. 3 buçuk mu oluyor. :))

    YanıtlaSil
  6. Benim cevabım blogumda :)
    http://peytonsawyerruhlukiz.blogspot.com/2012/08/bu-ay-ne-okudum.html

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül