1 Ağustos 2012 Çarşamba

Lila Kutu-Blogger Kutusu

Öncelikle kutu ilk geldiği zaman ben ağustos ayı kutusu zannettim.Sonradan öğrendim ki bu blogger lar için hazırlanmış bir potpori kutusuymuş.

Kutunun kalitesi ve doluluğu çok tatmin ediciydi.

Lila kutu ayda 19 lira ücret karşılığında size bu lila kutu içerisinde değişik kozmetik ürünleri yolluyor.
Böylece değişik ürünler deneme ve kendinizi şımartma ya da ödüllendirme şansınız oluyor.

Lila kutunun şuanda üyelik alımı durmuş durumda.Ama yine de siteye üye olup ürünleri inceleyebilir,alışveriş yapabilir ve alışverişlerinizin yanında mini deneme ürünlerine sahip olabilirsiniz.Bir de yaptığınız alışverişler karşılığında puan kazanıyorsunuz.

Ve sitede Lila Kutudan çıkan ürünler hakkında Ayşenur Yazıcı'nın videolarını da izleyebilirsiniz.

Üye olmak için buraya tık tık


Bakalım benim Lila Kutu'da neler çıkmış.


1-Palladio herbal tinted lip balm Sangira

Nemlendirmesi güzel,dudakta yapışkan bir his bırakmıyor ve pigmentasyonu yüksek.Yani lip balm gibi değil de ruj olarak bile kullanabilirsiniz.
Bana gelen renk hafif simli bordo diyebilirim.Hafif uygulayınca dudakta hoş bir renk oluyor.Ama tam bir sonbahar rengi bence :)



2-Dermosilver Gümüş iyonlu sabun

Aslında sabun kullanmayı pek sevmesem de bu ürünü 2 akşamdır kullanıyorum.Yüzümde hafif bir parlaklık bırakıyor.Bir de gerginlik etkisi de var.Kokusunu da sevdim. Güneş lekelerini ve siyah noktaları azalttığını söylüyor.Sanırım düzenli kullanımda görülebilir bbu etkileri.Sabun bitene kadar kullanacağım hatta güneş lekeleri olduğu için anneme verebilirim.



3-Clarins High Definition Body Lift 

Japonya'da aldığım kilolar sebebi ile selilüt ile epeyce başım dertte.Bu yüzden kutudan bu ürün çıktığında çok mutlu oldum.Çok güzel yorumlar almış.Düzenli kullanımla fark görürüm inşallah!

4-Max Factor MasterPiece Max

Benim genel olarak kirpiklerimle bir sorunum olmadığı için bu ürünü sevdim.Bende ekstra bir fark yaratmadı ama sitede yorumları çok iyi.

5-AveSeena Olive Leaf &Oat Facial Mask

Bu ürünü henüz denemedim ama çok güzel yorumlar almış.Üstelik sitede çok satılanlardanmış.Birden fazla malzeme ile hazırlanabiliyormuş.Merakla bekliyorum sonuçları


6-AveSeena China Doll Night Cream
Bu ürünü 2 gecedir kullanıyorum ve çok sevdim.Dermosilver sabunun ardından nemlendirici olarak sürüyorum.Bitene kadar kullanıp belki tam boy ürün alabilirim.

7-Swarovski Aura

Çok güzel,kalıcı ve pahalı bir parfüm.Belki bir gün alırım :)

8-Revigen Dökülmelere Karşı Canlandırıcı Şampuan

Saçlarımda şuanda dökülme problemi yaşamadığım için kullanmadım.Ama en kısa zamanda deneyeceğim ya da deneteceğim :)

9-Huiles&Baumes Alplerin Sos Bakım Kremi

Yorumları çok güzel.Bugün tırnak etimi kopardığım için tırnağımın yanı çok acıyordu.Hemen aklıma bu krem geldi.Ve etkisi gerçekten çok güzel.Bir çılgınlık yapıp tam boyunu alabilirim.

10-Huiles&Baumes Göz Çevresi Bakım Serumu

Göz çevreme tek kullanımlık ürünler kullanmayı sevmediğim ve tercih etmediğim için bu ürünü kullanamayacağım ne yazık ki :(


11-Huiles&Baumes Yüz Toniği

Bu ürünü de en kısa zamanda kullanacağım :)


Ve bir de bonus video :) İyi seyirler






Lila Kutuya üye olmak için buraya tık tık :)


Teşekkürler Lila Kutu!




3 yorum:

  1. Merhaba Sergül ben sana aşağıda gönderdiğim linkten sürekli kozmetik ve parfüm alıyorum fiyatları da çok uygun. Şu an gümrük probleminden dolayı Türkiyeye getirtemezsin ama Japonya'ya dönünce oradan sipariş verebilirsin.İstediğin parfüm 168 TL'ye geliyor:) Ayrıca site 100 sterlin üzeri alışverişleride kargo ücreti almıyor. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Özür dilerim linki koymayı unutmuşum:)

    http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?productSex=&priceRange=&category=Filter%2520products%2520by%2520price...&brand=Swarovski&previousBrand=

    YanıtlaSil
  3. ben de bu tarz kutulardan sipariş etmeyi çok istiyorum ama babamgil izin vermiyorlar :(
    sanki hiç tanımadığın birisi sana çeşit çeşit hediye yolluyormuş gibi harika :D (ne kadar parasını kendimiz gönderip alsakta :D)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül