1 Eylül 2012 Cumartesi

Dost Başa Düşman Ayağa



Dün can dost Seren bana doğum günü hediyemi verdi.Bütün yaz Birkenstock'un hangi rengini alacağıma karar verememiş sonra da Japonya'ya dönünce almaya karar vermiştim.Ama 2. Birkenstock'larım lacivert olmuş oldu.
Geçen sene Japonya'dan mat hatta süet kahverengisini almış ve ayağımdan çıkarmamıştım.Öyle ki gerçekten ayağımda parçalandılar desem yalan olmaz :)
Benim ayaklarım çocukluğumdan beri yamuktur.Düz basamam yani!Ortopedik ayakkabılar giydiğim için biraz düzeldiler.Ama tabi ki bütün ayakkanılarım ortopedik değildi.Bu yüzden istediğim her ayakkabıyı giyemiyorum.Yani giysem bile feci ağrılarım oluyor.Maşallah Birkenstock bana çok iyi geliyor.Geçen sene yaz tatilinde Yoshi ve abisi ile birlikte bütün gün yürümüş olmama rağmen ayaklarım hiç ağrımadı.

Bu yüzden kolay vazgeçebileceğim bir ürün olmayacak.Japonya'ya dönerken kahverengiyi Türkiye'de bırakacağım lacivertler doğru bavula :)

Bu arada her markada taklidini ya da benzerini görmek mümkün.Bu durum hiç hoş değil :(

Seren can dost çooook teşekkür ederim :)



Bu arada kahverengi birkenstock ile çekilmiş en sevdiğim fotoğrafım bu yazıda bulunuyor.
tık tık tık

5 yorum:

  1. ımmm lacivertide fena değilmiş sergülcüm güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. kadıköyde dolaşırken gördüğüm taklit marka : Brknstck :)) sesli harfleri yazmamışlar,model de aynı,oldu bitti.yuhhh dedim

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar insan ayağından çıkarmadığına göre inanılmaz rahatlardır. Bu yaz alamadım ama seneye muhakkak edineceğim bir tane. Kahverengisi favorimdi, lacivert de çok şık duruyormuş. Ayağında paralansın =D

    YanıtlaSil
  4. ben de bunların geçen gün normal ayakkabılarını falan gördüm bi mağazada. gerçi biliyorsundur belki ama yine de aklında bulunsun, belki almak istersin onlardan da ;)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül