6 Ağustos 2012 Pazartesi

D&R Müzik Cd'si Alışverişim



İlk defa kamera karşısında alışveriş videosu çektim.Heyecanlıydım biraz :)

Yorumlarınızı bekliyorum.

9 yorum:

  1. ayyy çok güzel olmuş,seni görmek ne güzel :) hep böyle çeksen videolarını ne güzel olur :) karşıyakada otururken bende çok giderdim D&R a,sen oaralardan bahsedince ozamanlar aklıma geliyo :) böyle konuştum sanki çok eski zamanmış gibi :) oysaki ben daha 23 yaşındayım :) ozmaanlarda ilkokul 5e gidiyodum yani :) annemle giderdik oralara,kitap falan alırdık :)

    YanıtlaSil
  2. ne güzelmişsin :)
    hep sesini dinliyorduk merak ediyordum seni. bir ara fotoğraflı bir kuaför postu girmiştin gerçi ama böyle izlemek de mutlu etti :)

    YanıtlaSil
  3. beğenerek izliyorum postlarınızı ancak hiç bir yoruma cevap vermiyor musunuz bilemedim. böyle kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum:) çok yorum olduğu için yetişemiyor musunuz yoksa özel bir durum mu. belki cevaplarsınız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanitlamaya calisiyorum ama simdi tatilde oldugum icin yorumlara cevap vermekle gecirmek istemiyorum zamanimi.Bir de soru olursa daha hizli geri donmeye calisiyorum.

      Sil
  4. Çok güzelleşmişsin maşallah:) Anne evi yaramış.video çok şeker sen çok şekersin.KEyifli günlerde dinle.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Bugün bir önceki videonu izledik, oğlum; ''neden kendisini göstermiyo hiç anne?'' demişti. Bunu da birlikte izledik. Mustafa Ceceli albümünü aldığını görünce çok sevindi. O da çok sever kendisini :))

    YanıtlaSil
  6. bence güzel olmuş :) ayrıca sergül abla kilo mu verdin sen?

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül