15 Ağustos 2012 Çarşamba

Antalya Buluşması

Bugün aslında olaylı bir buluşma oldu diyebilirim.Bu buluşmayı benden isteyen ve yeri belirleyen arkadaş son anda gel(e)medi.Gelemediği yetmemiş gibi bir de hepimizi adres konusunda yanlış yönlendirdi.

Verdiği adres Beach park Baki 5 Sea Life karşısı.

Biz de (annem-ablam-kardeşim ve ben) taksiye binip Beach parka gittik orada Baki 5 olmadığı anlaşılınca (taksiciden hafif azar işiterek) aynı yolu geri dönüp Baki 5'e gittik.Bir de baktık ki karşısındaki otelin adı Sea Side (Sea Life otelinin karşısındaki cafenin adı Baki 16) Taksiciye 25 lira taksi ücreti üzerine 4 lira Beach parka giriş ücretini ödedikten sonra Baki 5 geldik ve kimseler yoktu.

Bekledik belki birileri gelir diye gelmeyince kendimize yemek siparişi verdik.Aslında en başından ablamın sözünü dinleyip 5M migrosta buluşalım deseydim sıcakta onları da yanımda perişan etmemiş olacaktım.

Tam biz yemeklerimizi yerken bıcır bıcır 2 genç kız girdi cafeye.Bize doğru gülümseyerek yürüdüklerinde günümüz aydınlandı.Onlar gelmeden önce Facebook'a biz geldik kimseler yok yazmıştım.Onun altına Çiğdem ben geliyorum yazınca daha da mutlu oldum.

Hemen arkasından Çiğdem de geldi.Ve biz en azından ben ve ailem su gibi geçen bir akşamüstü geçirdik.

Her şeyden konuştuk.Ve çok güzel 3 insan tanımış olduk.Umarım onlar için de güzel bir gün olmuştur.

Kızlar tekrar tekrar teşekkür ederim her şey için!



Ve bugün edindiğim dersleri umarım bir daha unutmam.

İnsanlara koşulsuz güvenme huyumdan nefret ediyorum.


----

Aklımda İzmir buluşması yapma düşüncesi de vardı ama bugünden sonra korktum inanın ki!





***************

Bu arada (2 genç kız)Yasemin ve Didem buluşma yerine beach parktan yürüyüp gelmişler çünkü onlar da anlamamışlaar tam adresi.

(Yazdığımız adreste 3 alakasız yer olduğu için)

Ve sonradan gelen Çiğdem de Baki 16 tan Baki 5 e kadar kontrol ede ede gelmek zorunda kaldı.



18 yorum:

  1. Ama Sergül lütfen İzmir buluşması olsun lütfen... Bir kötü deneyim oldu diye hepsi aynı olacak değil...Seni tanımayı gerçekten çok istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Biraz zor bir bulusma olmus ama iyi tarafından bakarsan gelenlerle tanısma fırsatın oldu.Ama biz bulusmalar gduysen eger duzenlı devam ettiriyoruz bize guvenebılırsın :))İzmire beklıyoruz mutlaka bir bulusma ayarlaylım :)

    YanıtlaSil
  3. Malesef İstanbuldayız kıskandım vallahi :(

    YanıtlaSil
  4. Bana yakın bir şehir olsa atlayıp gelmeyi çok isterdim ama eskişehirdeyim ve de gelmem çok zordu. Aklım sizde kaldı seninle ve ailenle tanışmayı çok isterdim. Bu kadar az insanın gelmesine çok şaşırdım. Çünkü sen çok sevilen takip edilen bir bloggersin. Eminim buluşmadan haberi olmayan ve gelmeyi isteyen çok insan vardır...

    YanıtlaSil
  5. Blogger buluşması olacak diye yazdığın zaman oldukça kalabalık olacağınızı düşünmüştüm, hatta gelemeyecek olduğum için(farklı şehirler nedeniyle) katılacak olanlara imrenmiştim. Sayının az oluşuna değilde geleceklerini söyleyipte gelemeyenler seni daha çok üzmüş sanıyorum, beklentilerin artmış oldu spnuçta, gerçi az olmak iyidir dah çok kaynaşma fırsatı bulmuşsunuzdur, hem de daha samimi bir ortam oluyor ama yine de kırılmanı engellememiş bunlar.Üzülmene üzüldüm ama sonuçta sen kendi karakterini ortaya koydun, onlarda kendilerininkini..Biz seni olduğun gbibi biri olduğun için seviyoruz, dert etme sakın böle şeyleri :))

    YanıtlaSil
  6. aaaaa şaşırdım antalya'damısınız takip ediyorum ama yorum bırakmayan gizli hayran diyelim.birde yaşadığım olaylardan yazma ve yorum yapma gücüm yok diyelim:( hala antalya'damısınız? görmek isterim bende sizi. bende antalya'dayım ve konya altına çokk yakınım..

    YanıtlaSil
  7. çok üzüldüm böyle bir durum yaşanmasına.
    sana taa gelmeden önce de söylemiştim ablacım, mutlaka izmirde bir buluşma ayarlayalım :(
    şimdi istanbula dönücem bayram için ama tekrar gelicem ağustos sonu, sen ne zaman izmirde olucaksın acaba?
    ah orda şerife anne de var! keşke onunla da tanışabilsem!

    umarım uygun bir zamanın olur buluşma için. İzmir insanı yarı yolda bırakmaz, sen içini rahat tut.

    YanıtlaSil
  8. Ah sergülcüm ben okurken stres oldum, neyse sonucu güzel olmus bari.

    YanıtlaSil
  9. Ben olsam İzmir için tereddüt etmem ama herkesin kesinlikle bilebileceği bir yerde buluşurdum aynen.. Ayrıca buluşmayı tamamen yanlış adresle ayarlayıp ardından çıkagelmeyen arkadaşa da sevgiler (!). Ama sen gene de ümidini yitirme herkes bu kadar saçma sapan insanlar değil blogunu takip eden ;)

    YanıtlaSil
  10. kötü olmuş bu iş
    ama güzel bir buluşma olmuş sonunda
    sanırım adresi yanlış veren arkadaşınız güzel bir özür dilemiştir :))

    YanıtlaSil
  11. serrose ben antalyada otursaydım gelemk için herşeyi yapardım ve çok isterdim seninle ailenle tanışmayı,nasip işte...gerçekten insanlara çok güvenmemek lazım ama her defasında bende üzülen taraf oluyorum :/

    YanıtlaSil
  12. Keşke diye cümleye başlamak istemezdim ama keşke bu buluşma İstanbul'da olsaydı ya da keşke ben Antalya'da olsaydım. Her yıl mutlaka gittiğim Antalya'ya ilk defa bu yıl gitmedim ve şu anda biraz üzüldüm ve kendime kızdım ben de sizlerle beraber olmak isterdim. Neyse artık başka bir zamana :))

    YanıtlaSil
  13. İzmir'de ya da Kuşadası'nda olsaydı bu buluşma ben de katılacaktım. Hatta dün saat 4 çok güzeldi. Çünkü benim saat 6 buçukta Balıkesir'e otobüsüm vardı. Seni de görür öyle ayrılırdım.

    Ama olursa İzmir buluşması falan gelirim ben Kuşadası'nda olursam. Balıkesir'den biraz uzak çünkü. :S

    YanıtlaSil
  14. izmir buluşmasında izmirde olursam gelmeyi istiyorum tabi olursa :D umarım olur :D

    YanıtlaSil
  15. Şekerim:)))

    Boşver bizde adres açık:))

    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  16. İzmir buluşması olmalı :)) Buluşma yeri olarak Forum Bornova'yı önerebilirim :)

    YanıtlaSil
  17. iyi fikir izmir buluşması forum bornova 'da olabilir... :)

    YanıtlaSil
  18. Bende antalyadayım ve antalyalı blog urlara katılmak isterim benide çagırın kızlar bloguma da beklerim :)))))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül