12 Temmuz 2012 Perşembe

Ananemin Yaptığı Çeyizler #1

   Ananem sizler için kamera karşısına geçti.Bizler için yapmış olduğu tığ işlerini gösterdi.Aslında upuzun bir video ama ben böldüm.Çünkü yüklemesi çok uzun sürüyor.Devam derseniz diğerlerini de eklerim sırayla.

Ananem sizden gelen ilgiden pek memnun :)
Soru cevap videosunu da çekeceğiz.Ama şarkı türkü söylemem dedi.Haberiniz olsun.



Yorumlarınızı ananeme okurken videoya çekebilirim :) Şimdi bu fikir geldi aklıma.Söylemek istediğiniz bir şey varsa yorum kısmı sizi bekler :)

Ananemin ilk videosu Çamdan Gelin için buraya tk tık 

29 yorum:

  1. Anneanneciğine sağlıklı güzel yıllar dilerim. Anneanneler pek kıymetlidir, benimkini kaybedeli 3 yıl oldu, hep bir yanım eksik onsuz...Günleriniz hep beraber gülerek geçsin nur yüzlü anneannenle

    YanıtlaSil
  2. süper süper süper....
    emegine sağlık ananenin,maşallah..videoyu annemle beraber seyrettik,annem de bayıldı hepsine..

    YanıtlaSil
  3. Anneannenin ellerinden öperim.Bize verir mi acaba çeyizleri..? :)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Maşallah .Ben de böyle bir babaanne olurum herhalde Allah ömür verirse.yalnız Çaamdan GELİN YAPMAYI BİLMİYORUM.n'OLUCAK?

    YanıtlaSil
  5. ne tatlıı :D çok kısa sürdü devamını da beliyoruz
    maşşaallah ellerine sağlık ne güzel işler yapmış ve ne büyük sabır

    YanıtlaSil
  6. ANANEEEEEEEEEe sen cok tatlisin ya, bende tam bir Dantel hastasiyim :) öldüm bittim cok tatli bi anneneymis :) sergülcüm nolursun diger vidyolari da ekle , resmini cekip PC den bende yapmayi düsünüyorum ananenin modellerinden :)
    sevgiler, Isil

    YanıtlaSil
  7. Ananen çok marifetliymiş maşallah.ellerine sağlık. Masa örtülerine bayıldım. Sana ait olanları götür derim hepsi çok güzel. Ananene sevgi selamlar..

    YanıtlaSil
  8. Kurban Olurum Yaradan Allah'ına.Öpüyorum ellerinden.Sağlıklı sıhhatili nice uzun yıllar diliyorum.Hepsi çok güzel,elleri,gözleri dert görmesin süper anneannenin:) Köpek bibloları gördüm televiyon dolabında hayvanseveriz de süper az gelir muhteşem anneanne:)

    YanıtlaSil
  9. Sizi düşünüp neler yapmış öyle pastel tonlardaki peçete deniliyo sanırım onlar çok tatlıymış :) ananen daha çok tatlı tabi ki :)

    YanıtlaSil
  10. emek, yetenek, sabır ve mantık isteyen işler.. maaşallah :) sergül abla, ananenin elinden öpüyorum ^^ çok şeker bir insan :)

    YanıtlaSil
  11. Cehennemim kırına :)) tam olarak bilmiyorum ama sadece egede mi çok kullanılır bu laf bizde kullanırız ondan çok güldüm.O masa örtüleri, o fiskos örtüleri hem size,kendisine,hem diğer torunlara maşallah diyorum.Kolay işler değil Allah nazarlardan saklasın.Hem izledim hem çok eğlendim.Devamı fena olmazdı hani;)

    YanıtlaSil
  12. Annaneler hep bu kadar çokmu benzer bir birine ,çok şekerrr,bence onun sesini daha çok duymalıyız ve yüzünü daha çok görmeliyiz konuşurken yüz ifadeleri çok tatlı .

    YanıtlaSil
  13. emeğine sağlık ananenin yerim yaa onuu meşhur ananeee:)

    YanıtlaSil
  14. allah uzun omur versin bende takip edyorum ozelikle anneneyle ilgili yazilari masllah ne guzel hepside el emegi goz nuru

    YanıtlaSil
  15. O pastel renkli tepsi icleri cok guzelmis bayildimmmmmm

    YanıtlaSil
  16. masallah,ananenin maharetli ellerinden opuyorum.Dantel mutlulugu hayal etmenin,evlilige niyetlenmenin bizcesi..cok kıymetli..

    YanıtlaSil
  17. Super ya super super super!
    Hele o renkli tepsi ortulerine bittimm

    YanıtlaSil
  18. Cici anneannem! Seni çok seviyoruz! Lütfen bizi kırma ve kamera karşısına çıkmaya devem et hemi?

    YanıtlaSil
  19. masallah ananene,cok tatli,cok candan.ben ananemi kaybedeli 6 yil oldu.Allah senin ananene uzun saglikli ömürler versin.

    YanıtlaSil
  20. çok tatlısın anaaaaaneeeeee :) pamuk gibisin.ellerine sağlık..ne güzel bi anneanne ne güzel bi torun (ses)..

    YanıtlaSil
  21. Yaaaa ne güzel, ben de senin ananenin torunu olmak istiyorum :) Hepsi şahane şeyler, lütfen kıymetini bilin ve kullanın o zaman annane daha da mutlu olacaktır, yoksa gelir annanemden hepsini alır ben kullanırım. renkli çiçekli tepsi örtüsüyle, tülbentlere ayrıca bayıldım, sağlık ve mutlulukla hoşçakalın :)

    YanıtlaSil
  22. çok sevimli bir anane :) videoları devamını beklemekteyiz :)

    YanıtlaSil
  23. çok güzel bir çekim olmuş :) devamını isteriz. ananen aynı sen gibi ne kadar güler yüzlü.. benim ananemde böyle neşeliydi.nur içinde yatsın :(( çok özendim size şimdi.nazar değmesin..

    YanıtlaSil
  24. Tepsi işleri çok güzeller rengarenk. elleri dert görmesin bi de fazla fazla yapmış kime niye bize kısmet olsa keşke :)

    YanıtlaSil
  25. oy güzel anneanne çok tatlısın :)benimde anneannem ol :)

    YanıtlaSil
  26. Anneanne masallah sana! Ellerin dert gormesin nasil guzel seyler hazirlamissin oyle. Ohooo insan opmeye doyamaz anneanneni bizim icin de op :)

    YanıtlaSil
  27. Allah uzun ömürler versin ellerine sağlık çook güzelmiş hepsi.

    YanıtlaSil
  28. karadenizlimi anneannen.. bizim oralara çok benziyor hem sesi konuşması felan... büyükannemi hatirlattı bana :)

    YanıtlaSil
  29. Maaşallah neler neler örmüş ama kullanmamanıza üzüldüm. Birde tavrınızı itici buldum biraz dalga geçer gibi.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül