13 Mart 2012 Salı

Oje Halleri



Kendimi bildim bileli ojelerle aşk&nefret ilişkisi yaşamışımdır.Bazen sürekli çeşit çeşit sürer bazen uzun aralar veririm.
Japonya'da da bu durum değişmedi.Tek fark Türkiye'de sıkılınca ojeleri poşetler birine ya da birilerine verirdim.Hemen hemen gördüğü her rengi alanlardanım hala :) Bak bu da değişmemiş.
Ablam buradayken ona postalardım fazla  gelenleri ama artık o da yok.Yani aldığım bana kalıyor artık.Oje blogları ve youtube videoları insanı en azından beni öyle bir gaza getiriyor ki.Aylardır oje almıyorum.Bravo bana :)
Ama son çıkan koleksiyonlar çok fena.Bu ara depreşen oje alma isteğimi ojelerimi çalkalama etkinliği ile biraz bastırmıştım ki az önce Seray'la yaptığımız skype görüşmesinde gene kabardı.
Ben de çareyi daha önce yapmış olduğum desenlere bakmakta buldum.Sonra hem bana hem de (belki) okuyanlara bir fikir olur diye kolaj yaptım.

Evet işin kolayına kaçıyorum.Noktalı desen çok işime geliyor :) Ama en çok sevdiğim 2-3 rengi aynı anda kullanabilmek.Başka başka renklere ama bir bütünlük içinde boyamayı seviyorum.Hele bir de birkaçında simli oje olursa çok hoşuma gidiyor.Matlaştırıcı cilam olmasına rağmen hiç kullanmadım desem yeri.Sanırım parlak bitişleri seviyorum.


Siz nasıl tercih ediyorsunuz?

5 yorum:

  1. Mood ojende mi vaaaaaaaaaaaaaaar <3 :/

    YanıtlaSil
  2. Sergül'cüm zebra desenli oje yapabilirsin.Ben çok eğleniyorum uğraşırken(zamanın nasıl geçtiğini de anlamıyor insan)youtube da zebra paint nails şeklinde yazarsan birçok örnek çıkacaktır karşına.Ben de zebra örneğinden yola çıkarak beyaz kaplan modelini uyguluyorum o biraz daha zor oluyor,cila sürmen gerekiyor üzerine ve tekrar üstünden geçmen.Ne kadar çok yazdım :) Sevgiler,Deniz.

    YanıtlaSil
  3. Sergül'cüm zebra desenli oje yapabilirsin.Ben çok eğleniyorum uğraşırken(zamanın nasıl geçtiğini de anlamıyor insan)youtube da zebra paint nails şeklinde yazarsan birçok örnek çıkacaktır karşına.Ben de zebra örneğinden yola çıkarak beyaz kaplan modelini uyguluyorum o biraz daha zor oluyor,cila sürmen gerekiyor üzerine ve tekrar üstünden geçmen.Ne kadar çok yazdım :) Sevgiler,Deniz.

    YanıtlaSil
  4. çook ciciler..
    bayılıyorum bende ojelere..
    sende beni ziyaret edip ojelerime bakmak istersen beklerim..
    http://ozleminrenklidunyasi.blogspot.com/
    bakalım bende neler neler varmış:)

    YanıtlaSil
  5. mood oje <3 1 tane ben de edinebildim ama gerisi yok ne yazık ki :(

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül