2 Mart 2012 Cuma

Japonya'da Tuvaletler #1


Geçenlerde gittiğimiz Hamanako gölü sanırım Mikkabi şehrine bağlı.Yolda bu mandalina şeklinde yapılmış tuvaleti görünce fotoğrafını çekmemek olmazdı.

Mikkabi şehri mandalinaları ile meşhur ve gerçekten çok lezzetli.

Yine de bir meyveden tuvalet yapma fikri bana pek hoş gelmedi.


Bu da içeriden dışarıdası.Gerçekten çok dardı ve tabi ki ücretsiz ve temizdi.

Darısı ülkemin başına..

14 yorum:

  1. Sergülcüm bu yaz Selçuk'da yaşadığımız faciayı unutamam. Tüm tur otobüsleriyle aynı anda mola vermişiz. Sanırsın mahşer günü.
    Beşiktaş'da altın tuvalet diye bir tuvalet var. Hatta resimlerini koymuştum. Televizyon oturma odası takımı, Büfede fincanlar ve her tarafa yazılmış özlü sözler ...Tertemiz ama öyle de komik ki:)

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum yeni bi'şeyler öğrenmeye senden, "gitmiş kadar olmak" bu olsa gerek... İyi ki takibe başlamışım seni :) İyi gezmeleeer :)

    YanıtlaSil
  3. "ücretsiz ve temizdi" kısmında oturup ağlamak istedim. çünkü buralarda para versen dahi temiz tuvalet bulmak imkansız...kullanan insanların ahlakıyla alakalı çünkü..
    Marl,the temiz insana hasret olan.

    YanıtlaSil
  4. AMİN AMİN...ÜLKEMİZİN BAŞINA DİYORUZ GERÇEKTEN BIKTIK PİS WC LERDEN TEMİZ OLSUN PARASIZ OLSUN ...SU ALIYORUZ 500'E BOLAŞTIYORUZ 750'YE OLMUYO AMA BU YA:(:(

    YanıtlaSil
  5. çok değişik birşey istiyecektim senden :D yine çantamda ne var videosu yapar mısın ? rica etsem binkere izliyorm videolarını :)

    YanıtlaSil
  6. Bizim ülkemizde mümkün değil. ücretliler bile pis oluyor :S

    YanıtlaSil
  7. Bizde o tuvalet ücretleri, okuların otopark gibi kullanılması gibi şeyler kalkar ise millet devlete ödenek diye salça olur o yüzden kalkacağına gram kadar inanmıyorum. :( Keşke kalksa.

    YanıtlaSil
  8. Bir meyvenin içinde tuvalet nasıl bir his bilmiyorum ama görüntü hoş:)

    YanıtlaSil
  9. Kapısı var dimi onun? Çok abidik bi soru oldu farkındayım :D Ama içerden dışarı doğru çektiğin fotoğrafı görünce kapısı yokmuş hissine kapıldım ve hemen yerde de musluk var. Vardır kapısı ama ya, olmaz mı hiç dimi ama..

    YanıtlaSil
  10. Ama cok sirin gozukuyor nerden de gelmis akillarina :)

    YanıtlaSil
  11. Sevimli bir uygulama aslında ama tuvalet için düşününce ben de karar veremedim bir an:) Türkiye'de meyve suyu satan yerler var sanırım öyle portakal elma hatta fındık görmüştüm sevimliydi.Bu temizlik inanılmaz önemli ya burada daha iyi idrak ettik. Burada da inan Türkiye'deki tuvaletlerin hijyenden yoksun olanları bile temizmiş aslında diyorsun o derece bir pislik mevcut. Böyle hem pırıl pırıl hem de ücretsiz olması harika. Zaten hiç anlayamadığım bir şeydir bu tuvaletlerin paralı olması:)
    Çok sevgiler canım

    YanıtlaSil
  12. sergül abla tam mandalina yiyodum tuvaleti görünce kötü oldu -,- :D

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül