8 Ocak 2012 Pazar

Yine Çantamı Karıştırıyoruz




Blogumu uzun süredir okuyalar çantamda neler var videolarına bayıldığımı biliyorlar zaten.Diyelim ki pc başındayım ve izleyecek bir şey bulamadım hemen çantamda neler var videolarını izliyorum.
Ve bu tarz videolar çekmeyi de seviyorum.

Umarım sıkılmıyorsunuzdur  :)

Bir de daha sık video çekmek istiyorum.Siz ne düşünüyorsunuz videolarım hakkında?
Video istatistiklerine baktığımda ya çok izleniyorlar ya da çok az :( bir ortalaması yok.
Bu yüzden sizden duymak istiyorum videolar hakkındaki düşüncelerinizi.

İyi seyirler!

41 yorum:

  1. Eminim çok güzellerdir ama kota mağdurları olunca :( Mesela ben bunun yazı şeklini görmeyi çok isterdim ama o da yorucu olur biliyorum.

    YanıtlaSil
  2. senin videolarına ve yazılarına cidden baylıyorum:) erkek arkadaşıma bile izletiyorum.:))

    YanıtlaSil
  3. özellikle kırtasiye ürünlerini ve çantalarnı gösterdiğin videoları çok seviyorum ben!! daha çok video çekmeni bile isterim hatta :))

    YanıtlaSil
  4. uzun zamandır bloggerdan uzak olduğum için ilk kez karşılaştım bu tarz videolarınla ama bayıldım bence devam etmeli..Zaten en sevdiğim şeydir başkalarının çantalarını kurcalamak(izin verildiği takdirde:)) izlemek de keyif verdi....

    YanıtlaSil
  5. Çantan'dan değişik şeyler çıkıyor bazen bayılıyorum.Devamını da sık sık bekliyorum.Denedin mi bilmiyorum ama arko nemin nar,kırmızı üzümlü kremi de çok güzel kokuyor.Bende yengemde denemiştim çok beğendim ve aldım tavsiye ederim.

    http://suaryadan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. bloglarda herkes resimlere bakıyor ama yorum bırakmıyor. Gerçekten twitterdaki bir çok insandan duyduğumuz bir mesela bu.Bu sorunun videolu anlatımlarla aşılabileceğini düşünüyorum. Senin videoların da harika. Çok samimi buluyorum seni de. Çok özel birisin gerçekten. Hep video yap, biz de izleyip yorumlar bırakalım sana :)

    YanıtlaSil
  7. Ben şahsen videolara bayılıyorum :) artık esim bile sesini tanır oldu senin videonu izliyorsam televizyonun sesini kısıyor hemen sanırım o da uzaktan uzağa dinliyor seni :))) videolara devammm :)

    YanıtlaSil
  8. sevgili serrose;
    videolara bayılıyorum..
    muhakkak devam etmelisin...
    çok tatlılar..
    bazen hayata dair yeni bir bakış ve umut oluyorlar...
    bazen bana da fikir veriyorlar... eminim benim gibi düşünenler çoğunlukta yer alıyor..
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  9. DEVAM ET!! hepsini izliyorum, tabi ki kırtasiye olanlara daha bi bayılıyorum ama hepsini ayrı seviyorum. mesela yeni evi görmek çok hoşuma gitmişti :) ben deliydim, kendim gibi insanları buldum, çok mutluyum Allahım :) iyi ki varsın Serrose'um...

    YanıtlaSil
  10. devam hiç düşünme bileee büyük bir heyecanla izliyorum ne çıkacak çantadan diye... Hele o kırtasiye ürünleri beni benden alıyor bir kırtasiye delisi olarak :D

    YanıtlaSil
  11. BEN ŞAHSIM ADINA, VİDEOLARDANSA FOTOLARI TERCİH EDİYORUM..HEM SİZLER ZORLANMIYORSUNUZ ZİRA FOTOLAMAK VİDEODAN DAHA KOLAY, HEM DE SES-VOLUME KULLANAMADIGIMIZ ORTAMLARDA FOTO BAKMAK COK DAHA PRATIK VE ANLAMLI OLUYOR..
    SEVGİLER, EMEĞİNİZE SAĞLIK..

    YanıtlaSil
  12. Çok video izlemeyi sevmem ama seninkileri bitiyorum -. gezi yeri videosu değilde diğerleri çok çok daha hoş oluyor ^^

    YanıtlaSil
  13. Aaa çok iyi oldu bu. Zaten 2 gündür her boş anımda whats in my bag videolarına, flickr'daki aynı tagli fotolara bakıyorum bayılarak. Çantan çok güzelmiş bu arada

    YanıtlaSil
  14. Ben çok seviyorum bu videoları. :)

    YanıtlaSil
  15. Videolar boş vakitlerde iyi gidiyor ama ben hızlıca resimlere göz atmayı daha çok seviyorum. "Aldıklarım" ve "artık almayacaklarım" tipi yazı ve listelerin hoşuma gidiyor, kendi hayatımdaki düzenlemeler için beni motive ediyor. Hayatım boyu okula gitmek isteyen bir tip olduğum için (hala rüyalarımda hep okulda-derste görürüm kendimi) kırtasiye alışverişlerinden sonraki girdilerine bayılıyorum. Ama tabii ki videolar sayesinde gelinen bir nokta: resimlerin altındaki yazıları okurken sanki sen konuşuyormuşsun gibi -yazıları dinliyorum-. Anlatabildim değil mi? Videolarında en sevdiğim şey ise, şu alerji nedeniyle nezleli küçük bir çocuk gibi sık sık burnunu çekmen ya da boğazını temizlemen. Bence çok sevimli. Burun eti olan insanların konuşmasına da bayılırım zaten.
    Sevgiler, Sevi

    YanıtlaSil
  16. bir kırtasiye tutkunu olarak, kırtasiye içerikli videolarını çok sevdim. artı belirtmek isterim ki ses tonun çok hoş.

    YanıtlaSil
  17. diğerlerini de izleme şansına nail oldum...anlatmalarına bayıldım...çok cici bi ses tonun var...bide bu masking tapeleri Türkiye de de bulabilirmiyiz bi fikrin varmı diye merak ettim....

    YanıtlaSil
  18. çok seviyorum videolarını, vblog gibi olmaya başladı. merakla izliyoruz ;)

    YanıtlaSil
  19. videolarından çok keyif alıyorum. sesin öyle samimi ki. kesinlikle devam etmelisin. hiç sıkılmıyor aksine keyifle izliyoruz :)

    YanıtlaSil
  20. Videolarını çok ama çok seviyorum ben :) Hele bazen ben derse giderken/dönerken yeni video yüklemiş oluyorsun ve yolda izlemek daha eğlenceli oluyor :)

    YanıtlaSil
  21. cnm ben sen ne ceksen işte bıle gizli gizli seyredıyorum evde seyrederken babam bu aksam japon kızımı seyredıyon gene diyoo sen hep çek biz hep seyredelimm:))))

    YanıtlaSil
  22. serrose ben seni beğenerek takip ediyordum ama yorum yazmak kısemt olmamıstı ^_^ böyle videolar cektiğini de ilk kez gördüm çok eğlenceliymiş cok begendim :):)

    YanıtlaSil
  23. Ben bu videolarını çok seviyorum, bana yalnız olmadığımı hatırlatıyor. Benimde çantamdan böyle şeyler çıktığı için izlerken mutlu oluyorum "Süper benim gibi biri daha" diye :D
    Böyle videoların devamını beklerim ben açıkcası. Aslında eklediğin tüm videoları seviyorum (Özellikle kırtasiye videolarını :D ).

    YanıtlaSil
  24. devam et bence.. ben videolarını da sesini de çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  25. çantandakiler değil ama ben alışveriş sonrası aldıklarını görmeyi seviyorum :) özellikle deli gibi sticker aldım lafı beni bitirmişti :)

    YanıtlaSil
  26. şahsen ben tabiki bayılıyorum videolarına ablacım. kimbillir kaç kere izliyorum sanki bizimle yaşıyor gibisin. oda arkadaşım sesini duyunca hemen bitiveriyor yanımda artık :) yine o sergül ablan mı diye :) ona da alıştırdım :)
    dahaa fazla video istiyoruz !
    bir de karamel kafasını sokuyor birçok video da , acayip doğal ve çok güzel oluyor :)karameli özleyip izlediğim bile oluyor ne diyorsun :)

    YanıtlaSil
  27. devam et :) kırtasiye alışverişleri çanta içi videolara bayılıyorum :)
    hatta birgünde evini çekim yapsan :D

    YanıtlaSil
  28. resimlere bakmayı daha çok seviyorummm...ceren...:P

    YanıtlaSil
  29. tabiki devam serrose ben okadar çok izliyorum ki seni.biraz zaman gecince dur yoshinin yemek yapmasını yok serroseun çantasını,bulaşık makinesini izliyim defterlerine bakıyım diye dönüp dönüp bakıyorum
    çok öptüm.
    ece

    YanıtlaSil
  30. içinde bi ben yokmuşum.:) valla yoruldum izlerken.
    bide erkekleri düşünsene çanta taşımıyorlar. ne ilginç di mi. biz yanımızda dünyayı taşıyoruz.
    düşünüyorum bazen, sorun nerde acaba diye
    ya gercekten tum bu taşıdıklarımıza gerek var ya da yok .
    :) sevgiler

    YanıtlaSil
  31. sesine enerjine bayılıyorum ben:) videolarla daha samimi oluyor blog bence.

    YanıtlaSil
  32. Hihihi en sevdiğim video :D Ben kesinlikle isterim daha fazla video çekmeni, bi yerlere gidince, alışveriş yaparken falan ;))

    YanıtlaSil
  33. videolar güzel bence devam diyorum. o kitabta bende çok sıkıldım en sonunda bitiremeden bıraktım.

    YanıtlaSil
  34. Merhaba.İki gündür takip ediyorum sizi özellikle eşinizle olan videoları çok sevdim.Umarım daha çok izleriz...Ve şunu da söylemeliyim ki sizi izlerken yüzümde aptal bir gülümsemeyle gözlerim dolmasına engel olamıyorum.

    (5)

    YanıtlaSil
  35. çok güzel lütfen 1 tane daha yapar mısın?

    YanıtlaSil
  36. Çok tatlı bir ses tonun var.Bu arada aldığın ürünlere bayılıyorum.Doğrusunu söylemek gerekirse bende senin gibi kırtasiyekoliğim.Videolarının tümünü izledim,konularının hepsini okudum.Lütfen "Çantamda neler var ?" videolarını çekmeye devam et.

    YanıtlaSil
  37. videolar süper devamını kesinlikle bekliyorum... senin blogunda gerçekten eğleniyorum rahatlıyorum sakın birilerine kızıp kızıp yazı yazamamaya çalışma merak ederiz bak seni... ona göreeee... hatta çok özendim bir çanta videosuda ben çektim en kısa zamanda yayın da :))) tabii becerebilirsem :P

    YanıtlaSil
  38. lütfen 1 tane daha çekkk

    YanıtlaSil
  39. arkadaşımda blog açtı onada bakarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  40. çok eğlenceli bunları izlemekkk

    YanıtlaSil
  41. Çantamda neler var videolarını izlemek benim de çok hoşuma gidiyor.Bugün Youtube'daki bütün videoları,çantamda neler var ve kırtasiye bölümü başta olarak üzere izledim.Çok eğlenceli :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül