18 Ocak 2012 Çarşamba

Tükettim #6


Uzun bir aradan sonra tükettim yazısı yazabiliyorum.Bu ara tüketebildiğim pek fazla kozmetik ürünü yok.Çünkü ben düzenli bir kullanıcı değilim.Ayıp bana.

Benden 'almayacağım' yazısı bekleyenler var ama almamayı düşündüğüm başka bir ürün yok şimdilik.Sizlerin almayacağım listelerinizi duymak isterim.

1-Lux disk pamuk-Türkiye tatilimde almıştım burada gittiğimiz seyahatlerde kullanıp bitirdim.

2-Shiseido pamuk-Bu pamuğu yüzüm için kullanıyorum.Biraz pahalı ama normal pamuklardan daha yumuşak.Bence kalitesi Luxtan çok da farklı değil.Yenisini alacağım.

3-Burberry Touch EDP:Severek kullandığım bir kokuydu.Şimdilik başka parfümlerim var yenisini almayı düşünmüyorum.

4-Lapitak el bakım kremi-Yoğun bir kremdi.Kış mevsimi için çok uygun ya da su ile fazla haşır-neşirseniz.Severek kullandım bir daha belki alabilirim.

5-Missha Manuka Honey el kremi: Bu krem özellikle Yoshi'nin favorisiydi.Hem güzel nemlendiriyor,hem güzel kokuyor hem de yağlı bir his bırakmıyor.Bulursam tekrar alabilirim.

6-Seche Vite Dry Fast Top Coat:Aslında 3/1 ı hala duruyor ama yapısı çok değişti.Ağır kıvamlı bir şeye dönüştü.İlk aldığımda severek kullanıyordum.Bir daha almam kıvam değişikliği yüzünden soğudum üründen.

7-Lush Bubblegum Lip Scrub-Severek kullandığım bir üründü.Sonra ben bunu unuttum.Tamamına yakını doluydu ama içime sinmediğimden ççpe döktüm.Kokusu ve tadı süper.Düzenli kullanmadığım için almayı düşünmüyorum.

8-Alix Avien tırnak sertleştirici:Severek kullanıyorum.Yedeklerim var şimdilik almayacağım ki zaten burada satılmıyor :)

9-Stabilo point 88 10-pilot spotliter :) yedeklerim çook almayacağım (şimdilik)

11-Avon Care Sheer Lip Gloss-Sevgili Marjo'nun hediyesiydi.Severek kullandım.Verdiği nemlendirmeyi ve hafif rengi seviyordum.Bir sürü dudak ürünüm olduğundan yenisini almayı düşünmüyorum.


Şimdi ürünler çöpe gidiyor zevkle :)

Siz neler bitirdiniz?

7 yorum:

  1. bende senın gıbıyım malesef duzenlı kullanıcı olamıyorum alıyorum 2 defa kullanıp kenara atıyorum Artık bloglarda okudugum bitirdiklerim yazılarından onra yarım kalanları temızlemeye çalışıyorum bende:)


    www.bayanpapatya.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Avon Care Sheer Lip Gloos gerçekten çok güzel bende çok memnun kaldım,şu anda golden rose all in one kullanıyorum ama sertleştirme anlamında bir etkisini görmedim sanırım alix avien alacağım :)

    YanıtlaSil
  3. bende yakında tukettim postlarına başlamayı düşünüyorum. :)size de daha fazla tuketmelerrr:)

    YanıtlaSil
  4. Şimdi az evvel tumblr ine baktım keten tohumunu sormuşsun öğrendin mi nasıl kullanılıyo ne işe yarıyo,yok ben biliyorum da o bakımdan:))
    Çok enteresan fikirlerin var bayıldım ben de yapabilirim bunu süper fikir^^

    YanıtlaSil
  5. Tükettim postlarını çok seviyorum...ben de paylaşmak istiyorum kullandığım ürünleri ancak boşalan/tüketilen her ürün derhal çöpe gidiyor, aksi halde ikizlerim ne yapıp edip bunları bulup kemirmeyi ya da birbirlerine fırlatmayı başarıyorlar :)

    YanıtlaSil
  6. seche vite'in icinde su bazi ojelerin icinde olan zararli maddeler var diye biliyorum, o yuzden ben poshe kullaniyorum. yalniz dedigin gibi bir muddet sonra kivami agirlasiyor, onu da oje tineri ile hallediyorum, islevinde bir sorun yasamiyorum tiner koyduktan sonra...

    lush'in yerine bir de Fresh'in bir urunu var, ama cok pahali o da. ben de sephora'lara gittikce sample istiyorum beni idare ediyor. :)))

    tirnak sertlestirici harbiden ise yariyor mu? ben nail aides diye bir markaninkini aldim, tam emin degilim yarayip yaramadigina...

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. No. 6 - Seche Vite Top Coat icin yazmak istedim birsey var. Evet, bu ürünün kivami zamnala kalinlasiyor, ama bence , bir ojekolik olarak, piyasada en iyi ürünlerden biridir...

    Bu ürünü icin özel olarak kivamini inceltmek icin bir ürün daha var ;-) http://www.amazon.com/Seche-Restore-Laquer-Restoration-Thinner/dp/B0017ZDH52

    Belki ilgini ceker diye linki göndermek istedim. Iki üründe benim icin olmazsa olmazlardandir.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül