21 Ocak 2012 Cumartesi

Cidre Konseri


Geçenlerde Nagoya'ya gitme sebebimiz bu konserdi.Yoshi'nin ilkokuldan arkadaşı Shun ve arkadaşlarının ilk konseriydi.Bir mekanda 40'ar dakikalık 3 grup konser verdi.Daha sonra sizinle videoları paylaşacağım.Bugün sondan başlayacağız.

Konser sonunda grup ile birlikte kutlama yemeğine gittik.Davulcu bir anda 'Ceddin Deden' şarkısını biliyor musun diye sordu bana.Tahmin edersiniz ki şoka girdim.Tabii ki biliyorum ama sen neden biliyorsun diye sordum hemen.

Başka bir grubu daha varmış.Kobe'li ünlü bir piyanist ile Mehter marşını çalıyorlarmış.Dinlemek isterim dediğimde hemen iphonedan açtı videoyu.

Çok ama çok hoşuma gitti.

Japonya'da müzisyenlerin çok sevdiği ve bildiği bir şarkıymış.Üzerine epey konuştuk.Sonra Yoshi ile birlikte bir güzel ülkemi anlattık.Hepsinin hedefleri arasına Türkiye tatili ekledik.

Hatta belki birlikte geliriz.Belli mi olur?


İşte o video izleyin ve bir selam verin Japon arkadaşımıza :)

5 yorum:

  1. ne kadar güzel mehter marşını bilmeleri ama nasıl nereden yani ? çok hoşmuş grup gerçekten

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel! sanırım bu şarkıyı bilmelerinde Fazıl Say'ın özel bir katkısı var. Japonyada verdiği konser ve çıktığı programlarda mutlaka Turkish March'ı çalıyor çünkü. İsteyenler verdiğim linkten izleyebilirler :)

    http://www.youtube.com/watch?v=w-rqqQsCzN0

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Ay çok güzel, çok hoşuma gitti, çok... :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül