14 Aralık 2011 Çarşamba

Shizuoka

 Geçen hafta Yoshi'nin abisi ile Shizuoka'ya gittik.Leonardo Da Vinci'nin bazı eserleri ve öğrencilerilerinin eserleri gelmiş.Müzede fotoğraf çekmek yasak olduğu için hiçbir fotoğraf yok elimde.Müzeden çıktıktan sonra biraz yürüdük etrafta.Hadi siz de bizimle birlikte gezin.
 Don Quijote (Don-kiho-te) mağazası en sevdiğim mağazalardan biridir.Yanımda abi olmasa atardım kendimi mağazaya ama bu mümkün olmadı :( Her türlü ürün var bu mağazada.Her yerde bulamayacağınız eğlenceli ürünler de oluyor.Yerini ezberledim bir daha ki sefere inşallah.Seray Kobe'deki özlemiştir senii :)
 Karaoke'ye gitmek isteyen :)
 Bir Japon restoranı :)
 Shizuoka'da Oden meşhurmuş.Oden çeşitli sebzelerin,etlerin balık bulyonlu bir suda haşlanması olarak tanımlayabilirim sanırım.Abi buraya kadar geldim yemeden olmaz dedi.Saat erken olduğu için açık restoran bulmakta zorlandık.
 Sonunda burasını bulduk.
 Dükkanın içerisi
Ve işte oden.Suyun içinde çekemedim fotoğrafını ama abinin seçtikleri.Yumurta,et,balık köftesi mi desem,japon turpu ve başka bir çeşit et sanırım.
Ve duvardaki eski bir bira reklamı.Bayıldım ben :) kirin bira.

İşte böyle bir gündü.
Kesinlikle Shizuoka'ya gideceğim bir daha :)


6 yorum:

  1. mrakaminin bir romanında gidiyordu kahraman buraya. öyle değil miydi acaba? ama çok özendim :))

    YanıtlaSil
  2. git git..daha detaylı anlat bize :)

    YanıtlaSil
  3. herp merak ettiğim bir yerdi japonya gitmek de pek kısmet olmayacak sanırım..siz bolca gezin sonra bize oraların postlarını yazın :) görmüş kadar oluyorum gercekten :) bloğunuzu keşfettikten sonra burdan ayrılmaz oldum en sevdiğim bloglar arasın da paylasımlar için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. G.Kore ve Japonlara ait izlediğim dizi, tv programı ya da herhangi bir şeyde sürekli karaokeye gittiklerini görüyorum. Hem özeniyorum hem de bu adamların karaokeden başka yapacağı bir şey yok mu diye merak ediyorum. Lütfen merakımı gider. Neden karaoke ?! o.O

    YanıtlaSil
  5. caterpillar
    Hangi kitap acaba ayy merak ettim :)

    Gul/inn
    gidecegim insallah :)

    moonshine
    Ya gelirsin birgun umutsuz dusunme ;)
    Cok tesekkur ederim hep gel :) ben buralardayim :)

    Aicha!
    Karaoke bir japon bulusu.uzun saatler ucuza eglenebiliyorsun ve utangac japonlarin icindeki karakter disa cikiyor ve cok var bunlar sebebi olabilir
    ha bir de sabaha kadar aciklar :)

    YanıtlaSil
  6. bende çok özledim kobeyi ve oradaki herşeyi

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül