29 Aralık 2011 Perşembe

Hadi Yeni Evi Gezelim




Bir evimizin olmasını istedik hep.Bunun için pek hazırlanmadık aslında.Ekim ayında bir anda hadi evlere bakalım sohbeti ile çıktık bu yola.
Bu yüzden tam da burada sizden bizim için dua etmenizi istemiştim.

Birçok ev gezdik ama en sonunda içimize en sineni bulduk.
Sonra başka karın ağrıları başladı.
Banka kredi verir mi?
Burası gerçekten son karar mı gibi.

Sonunda kredi onayımız çıktı.Ve dün anahtarlarımızı teslim aldık.Ve ilk defa evimizde uyuduk :) Çok garip bir duyguydu kelimesi yok tahmin edersiniz ki.
Evimize taşınmamız birkaç ayı bulacak tayin bekliyoruz Yoshi için.
Tekrar Nagoya'lı olacağız.
Evimiz 2.el maddi ve ülkenin şuanda bulunduğu durum yüzünden yeni evlere hiç bakmadık.Şansımıza Avrupa stilinde yapılmış bir ev bulduk.Ben Japon stili evleri pek sevmiyorum.Odalar iç içine açılıyor.Yani 2-3 oda sürgülü kapılar ile birbirine bağlı oluyor bu da insanın özel alanını engelliyor/kısıtlıyor.Bu sebeple bu değişik ev çok içime sindi.

Önümüzde 35 yıllık bir kredi var.Allah vaktinden önceödemeyi ve içinde sağlıkla,huzurla,mutlulukla ve aşkla oturmayı nasip etsin.

Bu yazıyı okuyup,başkalarının mutluluğu ile mutlu olan herkesin duaları,dilekleri kabul olsun inşallah!!!

Allah herkese kendi evinde yaşamayı nasip etsin.


Facebooktan,twitterdan,blogdan,instagramdan ve mail yolu ile gelen bütün iyi niyetleriniz,güzel sözleriniz için çok ama çok çok teşekkür ederim.
İyi ki varsınız.

Yolu Japonya'ya düşen herkesi bir çay içmeye bekleriz efendim :)

Herkesin dilekleri gerçek olsun!!!

*Ülkenin şuanda içinde bulunduğu durum malzeme sıkıntısı yaşanıyor birçok alanda.Tsunami yüzünden birçok fabrika kapalı kaldı uzun bir süre.Stoklar kaybedildi.Bu yüzden yeni ev yaptıracak olsak hem malzeme sıkıntısı yaşayacaktık hem de bu durum yüzünden eskisi kadar sağlam ev yapılmayabilir endişesi taşıyordu Yoshi bu yüzden yeni ev tercih etmedik.Tabii işin maddi boyutu da vardı.


Not 2:Videodaki telaşımızı,heyecanımızı mazur görünüz :) Ve kocaman bir maşallah yollayınız :)

103 yorum:

  1. Canım, inan ki çok sevindim. "Bu yazıyı okuyup, başkalarının mutluluğu ile mutlu olan herkesin duaları,dilekleri kabul olsun inşallah!!!" demişsin ya, gözlerim doldu çünkü başkasının mutluluğu ile mutlu olabilen insan o kadar az ki. Senin bu dileğini okuyunca yalnız olmadığımı hissettim :) Yeni evinizde huzurla sağlıkla aşkla mutlu yaşayın inşallah bir ömür boyunca, kocaman bi maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Tekrar hayırlı olsun, Allah gönendirsin. Ev çok hoş ve ne kadar çok oda var öyle :) temizlik zor olacak sanki :D Ayrıca Yoshi nin aksanı ne kadar güzel öyle. Senin japonca konuştuğun Yoshi nin de türkçe konuştuğu bir video çekmelisssiiinn :)))

    YanıtlaSil
  3. bayıldım:) tıpkı filmlerdeki gibi.. senin adına çok mutlu oldum. öle içten öle tatlısınızki ikinizde. dünyanın bi ucundan,bi ucuna birbirinizi bulmuşsunuz ne güzel.. Allah mutluluğunuzu daim etsin. o sevimli çocuk odalarıda bi an önce dolsun :)

    YanıtlaSil
  4. masallah iyi günlerde oturun sizin adınıza sevindim.. hersey gönlünüzce olsun ilerde cocuklarınızla birlikte sıcacık aile saadetinde günleriniz olsun..

    japonya'ya sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Eviniz çooook çook güzelmiş hayırlı olsun. Mutlulukla,sağlıkla oturun ^^

    YanıtlaSil
  6. Eviniz çooook çook güzelmiş hayırlı olsun. Mutlulukla,sağlıkla oturun ^^

    YanıtlaSil
  7. ayyy ev harikaaa, tatlı eşinle güle güle otur sevgülcüm, 35yıl deyince şöyle bir dondum kaldım, ama bir yerden başlamak gerek...

    bence bebek odası kısmı var ya, 2odanın birini giinme odası yap, köşeye kocaman bir ayna, güzel bir koltuk harika olur, yoshinin hobi odası bombaymış yanlız, kesinlikle süper bir ev bulmuşsunuz, japonya da evler nasıl bilmiyorum ama harika yaa bayıldım...

    hele o geniş pencerelerde kış vakti minik çiçek desenli peluş minderinde oturup kahveni yudumlarken hayal ettim senii, tam hayal kurma kitap okuma müzik dinleme yeri :))

    hayrlı olsun tatlım, acayip sevindim, darısı başımıza :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Maşşallah! diyorum ve içinde senelerce sağlıkla mutlulukla oturun diyorum! Çok güzel, çok sevimli bir ev, peki o çatı katı benim olsa olur muu? ^_^

    YanıtlaSil
  9. çok güzel bir evmiş serrose ve de oldukca değişik. japonların bu kadar ince kalabilmelerini ispatlayan bir diğer sey de sanırım mutfaga cok yer vermemeleriymiş:) oldukça kullanışlı bir ev özelllikle pencerelerin cıkma cam olması ve heryerde gömme dolap olması ve de çatı katına cıkma için acılan o merdiven kısmı cok hosuma gitti. işleriniz rast gitsin en kısa zamanda sağlıkla oturabilin:)

    YanıtlaSil
  10. Evini bizimle paylastigin icin tesekkürler. Keyfli bir tur oldu. Eve bakildigi zaman hic de 2. el bir ev gibi görünmüyor, tazecik yep yeni bir ev havasi var. Icinde ikinizin hep mutlu olmanizi dilerim. Dekorasyon islerine baslayinca lütfen yine bizimle paylas =) Sicacik görüntüler görmek ümidiyle.... Kib

    YanıtlaSil
  11. Evin o güzel pencerelerine mi, çiçek koymak için cam önündeki bölmelere mi, japon odasına mı, ahşap merdivenlere mi, koccamaan dolabına mı yoksa o harika hobi odasına mı bayılayım şaşırdım; hayırlı olsun, size uğurlu gelsin bu ev! İçindeki her gününüz mutlu ve huzurlu geçsin, keyifle yaşlanın içinde. Sizin adınıza çok mutlu oldum canım :)

    YanıtlaSil
  12. Çok tatlısınız:) Eviniz de çook güzel:) En çok o çıkma camları sevdim:))Tam bir keyif alanı olur oralar:) Yoshi'nin hobi odası da çok güzelmiş:) Sağlıkla ve hep gülerek oturun;) Şimdiden iyi seneler:)

    YanıtlaSil
  13. cok cok cok sevindim! serrose seni almanya berlinden kutluyorum. Allah en mutlu günlerinizi saglik ve huzur icerisinde evinizde yasamayi nasip etsin insallah! coooookkkkk öptüm...

    isabel

    YanıtlaSil
  14. cook sevındım adınıza.bır yıl once bızde kendı evımızı aldık.gıdıp geldıkce dosedık ufak ufak.uc ay sonra yerlesmıs olacagız.vıdeoyu seyrettıgımde o gunler aklıma geldı.heyecanını ve mutlulugunu cok ıyı anlıyorum.umarım bır an once sıkısmadan kolayca odemeyı nasıp eder allah canım.gule gule oturun,her gununuz huzurla gecsın.

    YanıtlaSil
  15. Kocaman bir gülücükle bakıyorum şimdi ekrana, bu evde çok çok mutlu olun. Özellikle o çıkma tarzı pencerelere bayıldım, önünde kitap okunur, sizin kedinin en bayılacağı yer olur :)
    Güle güle oturun ;)

    YanıtlaSil
  16. Woo ho! Kocaman ev! Japonya'da evler kutu kadar olmuyor muydu ya :) Ne guzel ev bulmussunuz :)

    Labirent de gibi :P Dogdugum ve cocuklugumun gectigi evi animsatti bana, o odadan o odaya kostururduk, simdi bile kardesimle o hallerimizi hatirlayip gulerim :)

    Cikma pencelere de bayildim. Oyle pencerelerin onune kilim, yastik mastik atip kitap okuma mekanina donusturuldugunu gorup, ic cekerim hep :)

    Mutlu, huzurlu yasarsiniz insallah yeni evinizde :)

    YanıtlaSil
  17. Allah hayırlısıyla, birçok güzellikleee ve kısmetse bir de bebişle oturmayı nasip etsinnnn !

    Sanki ben almışım gibi mutlu oldum desem yeridir nasıl anlatırım bilmiyorum ablacım yaa !
    Bunun gibi bütün dilekleiriniz kabul olsun inşallahhh !

    Çok güzel bir ev bulmuşsunuzz, pencerelere özellikle bayıldım yahu :)Allah ödemenizde de hiçbir sorun çıkarmasın karşınıza, kolaylıklarla ödeyin, yeni evle birlikte bütün güzellikler bulsun sizi, hepimizi :)

    YanıtlaSil
  18. eviniz ışık,huzur, mutluluk ve güler yüzlerle dolsun
    bereket dolsun taşsın
    çok mutlu olun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir ev. Güle güle oturun.

    YanıtlaSil
  20. laf olsun diye yazmıyorum gerçekten çok ama çok mutlu oldum.
    ağız tadı ile otur.
    inşallah çatı katını hiç kullanmak zorunda kalmazsınız :)

    YanıtlaSil
  21. inşallah güzel komşularınız da olur...iyi günler geçirilen dost muhabbetiyle şenlenen bir ev olsun...

    YanıtlaSil
  22. Hayırlı olsun :) Güle güle oturun. Gerçekten çok güzel bir ev, özellikle çıkma camlara bayıldım tam kış aylarında kitabını alıp oturmak için yapılmış gibi :D En kısa zamanda kolayca yerleşmeniz ve mutlu yıllar geçirmenizi dilerim :)

    YanıtlaSil
  23. Gözlerim dolu dolu izledim evi, anlatırken öyle tatlıydın ki mutluluğunun enerjisi buraya kadar ulaştı... Güzel haber dediğinde ben direk eve yormustum ama bebek odasını gösterirken ki heyecanını görünce en kısa zamanda onun da haberini almak istedim :)

    Yoshi'nin dolabı açınca "buyrun" demesine bayıldım, bir de siyah küvetin çok şık durduğunu düşünüyorum :))

    Ay çok heyecanlandım ya, hep böyle kalın. Mutlu, sevinçli, heyecanlı :) güle güle sağlıkla oturun...

    YanıtlaSil
  24. Güle güle hzurla mutlulukla otrursunuz inşallah.Allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin.Adınıza cok sevindim.. :)Evinizde harika görünüyor:)

    YanıtlaSil
  25. Canim benim,gule gule oturun,keyif mutluluk ve ask her daim tazelenerekten.Kolayliklarla bitirin insnalah kredinizi.sevgiler:)

    YanıtlaSil
  26. sizin için çok sevindim.eviniz çok güzel görünüyor.İnşallah mutlu ve huzurlu günler geçirirsiniz bu evde :)

    YanıtlaSil
  27. Güle güle oturun.Oturma odasındaki pencere kenarı kitap okuma yeri gibi :))
    Ev çok güzel çocuk odası fikrine ise bayıldım.
    Maşallahhh:))

    YanıtlaSil
  28. Hayırlı uğurlu olsun inşallah huzur icinde. Yaslanırsınız :))
    Maşallah !!!!

    YanıtlaSil
  29. Çok güzel bir ev, yerleştiniz mi sıcacık bir yuva olacak.
    Karamel içinse cennet olacağı kesin :)
    Şansınıza-bahtınıza nazar değmesin.
    Herkesin payına, hayalindeki evde yaşamak düşse keşke...
    Dua edeyim; çarçabuk, üçer-beşer taksitlerle çarçabuk ödeyebilesiniz kredinizi diye.
    Dilerim; sağlıkla, mutlulukla, huzur ve sevgiyle upuzun yıllar yaşarsınız evinizde.

    YanıtlaSil
  30. Güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun.

    YanıtlaSil
  31. İçinde sağlıklı,huzurlu,neşeli nice yıllarınız yaşansın inş.

    YanıtlaSil
  32. Kendime ev almış gibi mutlu oldum. Sağlıkla, mutlulukla oturun yeni evinizde ^.^

    YanıtlaSil
  33. Tek kelime ile b a y i l d i m !
    Rabbim agiz tadiyla, mutlulukla huzurla, askla oturmayi nasip etsin insallah..
    Acikcasi bende bebek diye dusunmustum, ama iki kardes ayni odda ama ayri ayri kalacaklar falan gibi birsey soyleyince cok mutlu oldum :))
    Neyse cok konustum hayirliolsun tekrar :)) <3

    YanıtlaSil
  34. güle güle oturun o odalar bol bol kitapla ve çocuklarınla dolsun inşallah çok sevindim sizin adınıza ^_^ tez zamanda da borcunu ödeyip bitirirsiniz inşallah

    YanıtlaSil
  35. Siz gerçekten çok güzel insanlarsınız yahu (: eşin ve sen... Bir süredir seni takip ediyordum videolardaki sıcaklığın,içtenliğin,samimiliğin,aşkın için yaptıkların,kitapların,gezintilerin,yaptıkların,yapmak istediklerin o kadar sevilesi ki! Sanki çok uzun süredir tanıyor gibiyim yakın arkadaş gibiyiz seninle,böyle konuştuğuma bakma ve cüretimi bağışla hatta ikinci ablam gibisin. (: Allah rızası için çok sevdim,seni ve aileni... Bu videodan ve twitter'daki sevincini gördükten sonra yazmadan edemedim,hele ki o videoyu çekerken ki tatlı heyecanınız (: Allah evinizde sağlıkla,mutlulukla ve hayırla yaşamayı nasib etsin inş. Sıkıntısız,dertsiz kredinizi de ödersiniz inş. çokkk güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle... Allah yar ve yardımcınız olsun. (: (Nisa)

    YanıtlaSil
  36. Ayh bayildim, masallah evinize, hele o oturma odasi yapacaginiz odanin o buyuk penceresi-window seat. Onun o önune nasil guzel okuma kosesi yapilir yaaa, puf yastiklar,minderler, elinde sicak cayin, yagmur yagarken, oyh oyh, hayallerimdeki gibi. mukemmel bence eviniz, tekrar masallah canim, mutlu mesut saglikla oturun insallah evinizde :)

    YanıtlaSil
  37. Ne kadar şekersiniz, Allah huzurla neşeyle oturmayı nasip etsin çok güzel bir ev :)

    YanıtlaSil
  38. çok güzel bir eviniz var, mutlulukla, saülıkla güle güle oturun.
    sevgiler ^^

    YanıtlaSil
  39. tatlım çok güzel bir ev almışsınız. çok çok hoş bi ev. anlatışınla o tatlı heyecanı o kadar güzel ifade etmişsinki kendi kardeşim almış gibi sevindim varya:)

    YanıtlaSil
  40. Pencereleri çok begendimmm, kitap okumak ne güzel olur orada, seni severek takip ediyorum, yoshi ve sen çok tatlısiniz ,, Maşallahhhh!!!!

    YanıtlaSil
  41. MAAŞALLAHHHH canım çok sevindim, güle güle sağlıkla, neşeyle oturun inşallah.

    YanıtlaSil
  42. canım benim hayırlı olsun güle güle oturun ah ahh keşke türkiyedede böyle evler sadece lüks semtlerde değilde heryerde olsa çok özendim valla :) maşallah :)

    YanıtlaSil
  43. yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım,içinde hep güzel anılar biriktirin.sevgilerimle

    YanıtlaSil
  44. Sergülcüm hayırlı olsun Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin canım...

    YanıtlaSil
  45. Süper bir habermiş bu.. Sizin adınıza çoook sevindim. Güle güle, güzel günlerde, sağlıkla, huzurla mutlulukla yeni evinizde oturun:) Maşallah:)
    35 sene ev kredisi diyince bizim 10 senelik krediden kalan 9 sene için yine iyimiş dedim. Olsun zaman çabuk geçiyor sağlığımız huzurumuz olsun gerisi gelir diyip devam edelim:))
    Öpüyorum çoook:)

    YanıtlaSil
  46. ay bayıldımmmm hayırlı olsun içinde çokçok mutlu olun küçük küçük yoshileriniz serroselarınız olsun inşallah evde çok şirinmiş özellikle pencerelere bayıldım o önündeki alanlara ne güzel taze çiçekler süslerkoyulur ben hep japon evlerini 40 50 metrekare die düşünürdüm adaya kalabalık çok şaşırdım bu evi görünce:)
    birde bişey sorucam serrose samimiyetine sığınaraktan 1 dilim karpuzun 7 lira olduğu bir ülkede evvler aşağı yukarı ne kadar istemezsen cevaplama:Ptekrar hayırlıolsun ağız tadıyla oturmak nasip etsin allahım

    YanıtlaSil
  47. ay bayıldımmmm hayırlı olsun içinde çokçok mutlu olun küçük küçük yoshileriniz serroselarınız olsun inşallah evde çok şirinmiş özellikle pencerelere bayıldım o önündeki alanlara ne güzel taze çiçekler süslerkoyulur ben hep japon evlerini 40 50 metrekare die düşünürdüm adaya kalabalık çok şaşırdım bu evi görünce:)
    birde bişey sorucam serrose samimiyetine sığınaraktan 1 dilim karpuzun 7 lira olduğu bir ülkede evvler aşağı yukarı ne kadar istemezsen cevaplama:Ptekrar hayırlıolsun ağız tadıyla oturmak nasip etsin allahım

    YanıtlaSil
  48. herşey gönlünüze göre olmuş, ev de aile de güzel.. kocaman maşallahlar dilerim.. yeni evinizde koskocaman mutluluklar.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  49. Hayirli olsun eviniz. Cok mutlu yasayin yeni evinizde, hersey gonlunuzce olsun!

    YanıtlaSil
  50. Hayirli olsun eviniz. Cok mutlu yasayin yeni evinizde, hersey gonlunuzce olsun!

    YanıtlaSil
  51. Yupppiiii....yalnız bir kaffeyle kurtulamayabilirsiniz:))))

    YanıtlaSil
  52. Çoook mutlu olun yeni güpgüzel evinizde!
    Oturma odanız çok güzelmiş, o pencerenin önü Karamel'in favori mekanı olacak şimdiden söyliyim :)

    YanıtlaSil
  53. Güle güle oturun ne güzel genç yaşta ev sahibi olmuşsunuz,kira öder gibi kredinizi ödersiniz,yalnız bizim evin tavanmerdivenide aynı,yurt dışından gelmişti çok şaşırdım,tavan arasıda çok güzel,uzun bir ömür geçirin torunlarınız tavanarasını karıştırır inşallah,sevgimle iyi yıllar...

    YanıtlaSil
  54. Kocaman bir maşallaaah:) Ev güzel, siz güzelsiniz e daha ne olsun :)) en kısa zamanda içine yerleşip evinizi sıcacık bir yuvaya çevirmeniz dileğiyle. Allah ödeme kolaylığı versin, çabucak bitsin borcunuz inşallah.

    YanıtlaSil
  55. ıyı gunlerde bırlıkte oturun gule gule eskıtın evınızı evınız super bu arada bayıldım :)

    YanıtlaSil
  56. Karamel ilk günlerde yeni eve gelince belki biraz korkak davranir, yeni ortam dolayisiyla, ama sonra orda ne kadar güzel yeni köseler kesfedicek kendisine. Tatli Karamelcik, hadi bakalim sende yasadin ;-)

    YanıtlaSil
  57. hayırlısı olsun sergül. Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah. 35 yılı duyunca çöktüm biraz :)

    YanıtlaSil
  58. Uzuuun zamandır her sabah kahvaltıdan sonraki blog gezilerimde ilk sıralardaydın ama hiç yorum yazmadım nedense.. Ta ki "Bi çayımı içmeye beklerim" sözünü görene kadar. Bir ay önce falandı sanırım rüyamda Japonya'ya gidince size uğruyodum ve beni çok güzel ağırlıyodunuz. O kadar ilginç bişey ki bu.. =)) Ben artık sizi tanıyor gibi olmuşum nerdeyse ki yabancı bi ülkede gidebilceğim bi yer olarak sizin evinizi görmüşüm rüyamda =)))

    Velhasılı kelam, ben yine takipteyim; beğendiklerini, gezi yazılarını, İnstagramla Pazartesi notlarını, kitap yorumlarını, kırtasiye yazılarını hepsini çook beğeniyorum.. Eviniz içinde huzurla, mutlulukla kocamannn bi ömür dilerim. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin =))

    Derya..

    YanıtlaSil
  59. videoyu izlerken ben de heyecanlandım :) ne kadar güzel. mutlulukla, sağlıkla, huzurla oturun inşallah Serrosecum :)

    YanıtlaSil
  60. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin :) çok mutlu oldum senin adına :) Maşallah diyeyim aman nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
  61. Hayırlı olsun. Güzel, mutlu, bol kahkahalı günleriniz geçer umarım içinde. Biz de sizin gibi yola çıkıp ev almıştık 2 yıl önce. Evi aldıktan 15 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim :)))
    "35 yıl" yazmışsın da doğru mu yazdın gerçekten? Ev fiyatları çok mu fahiş Japonya'da?
    Ceren

    YanıtlaSil
  62. Canımmmm cok sevındım güle güle oturun kredınızde tahmınınızdende önce bıtsın inş...
    Evin müthıs guzellıkde her ne kadar gezerken kafam karıssada:)

    sevıyorum sızı

    YanıtlaSil
  63. Merhabalar, güle güle oturun yeni evinizde, bence çok güzel görünüyor, özellikle pencerelere bayıldım, çok güzel kitap okunur oralarda :)

    Keyifle oturmanız ve kolaylıkla borcunu bitirebilmeniz dileklerimle..

    YanıtlaSil
  64. Sergülcüm senin adın eşimle benim aramda japon gelin.Hep senden bahsediyorum ona videolarınızı izletiyorum zaman zaman.Bu evi almanıza öyle çok sevindim ki, içi de dışı kadar güzelmiş.Ağız tadıyla uzun bir ömür dilerim.Kredi uzun gibi ama zaman da öyle hızla geçiyor ki.Benim de dayayıp döşediğim ama hayatın getirdiklerinde dolayı içinde oturamadığım bir evim var.Umarım hayat size çok çok güzellikler getirsin ve de odalarınızda cıvıldayacak evlatlar versin.Senin heyecanını ben de kat kat burda yaşadım gülen yüzüne hiç gölge düşmesin.İstanbul'dan sevgiler...

    YanıtlaSil
  65. MaşaAllah! Sağlık ve mutlulukla oturun evinizde inşallah. :) Darısı başımıza :)
    Sevgiler..

    Ülkü

    YanıtlaSil
  66. çok sevindim,kendi evimmiş gibi yüzümde koca bir gülümsemeyle gezdim evinizi. :))) evinizi de çok beğendim.müstakil evleri çok seviyorum zaten. geniş,aydınlık,güzel bir ev. allah içinde mutluluk, sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin. o iki çocuk odasında çocuk gülüşleri yankılansın.

    YanıtlaSil
  67. Serros bayıldım ben :) cocuk odalarının bır an evvel dolması dılegımle :))

    YanıtlaSil
  68. çok çok çok sevindim,çok beğendim sağlıkla mutluukla oturun inşallah...ceren...

    YanıtlaSil
  69. sergülcüm hayırlı uğurlu olsun. kutu gibi sevimli şirin bir ev.

    Sende çok tatlısın buarada, pozitifsiniz eşinde ..

    YanıtlaSil
  70. yeni evinizde güle güle oturun, sağlıkla...
    Umarın tayin işleriniz Trdeki gibi sancılı süreçler değildir de vakitlice geçersiniz evinize..

    YanıtlaSil
  71. Eviniz cok ama cok güzel bayıldım.Allah sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin.Biz de evlenmeden hemen önce ev aldığımızda aynı duyguları yaşamıştık o mutluluk,heves ve heyecanı çok iyi anlıyorum.Tebrikler çok mutlu olasınız

    YanıtlaSil
  72. güle güle oturun . umarım o sokağın en mutlu evi sizin eviniz olur. hatta evinizin adı gülücük evi olsun .

    hayallerimden biride japonya ' ya gitmek . o onurlu insanların içinde yaşadığın için çok şanslısın . lütfen benden japonya ' ya selam söyle .

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  73. Evin çok güzel, gelip misafir olmak istedim:)) Çok güzel günler geçirmenizi diliyorum, her odada ayrı bir anınız olur inşallah. Mutluluğunuz istediğiniz bebeklerle katlanır inşallah:)

    YanıtlaSil
  74. vallaha sergülcüm evinde neyin var neyin yok az çok biliyoruz.bir dünya kozmetik ürünün var.kırtasiye malzemende 2 tane doğacak çocuğunu üni. kadar okutur..kitaplarınıda biraz idareli kullan.yılda 12 kitap okursan.yani diyeceğim şu açıkca söylemek gerekirse.masraflarını kısarsan,35 yıl yarıya iner diye düşünüyorum.hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz.mutluluk sağlık para sizle olsun.bebek bekleyen adsız yorumda bana aitti :))(bende izmirde oturuyorum bucada.benimde hayalim forum bornova karşısından bir dubleks almak.)allah bizede nasip eder inşallah bir gün.

    YanıtlaSil
  75. Sizin heyecanınız banada yansıdı çook mutlu oldum kendim ev alsam bu kadar sevinirdim eminim:)İkinizde çook tatlısınız maaşallah..Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun..Bu arada pencere de tam kitap okumalık kalkasım gelmezdi sanırım oradan:))Bu arada ilgilenirsen seni mimledim ve cevabını merak ediyorum ama birini buldum sanırım yapmacıktan uzak doğal olmanız :)Tekrar hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
  76. Çok güzel bir ev her zaman güzellikler içinde bol kazançlarla oturmanızı dilerim .

    YanıtlaSil
  77. çooooooooook güzel,iyi günlerde mutluluk içinde yaşayın..hayırlı olsun......

    YanıtlaSil
  78. Blogları gezerken tesadüfen denk geldim blogunuza, ilk bu videoyu seyrettim, eviniz hayırlı olsun güle güle oturun :)

    YanıtlaSil
  79. Gule gule, mutluluk ve saglıkla oturun bol ısıklı guzel bir ev, yakısır:)

    Ayrıca ghostlu oda dedi ya Yoshi, ben de tam merdiven acılırken o sesi duyunca agzımdan ghost kelimesi cıkıyordu cok guldum ahahha:D niye hayalet degil de ghost bilemiyorum:)

    Deniz

    YanıtlaSil
  80. pek şirin ,güle güle oturun,darısı olmayanların başına

    YanıtlaSil
  81. eviniz gerçekten çok hoş ve şirin:) tanrım huzur içersinde sağlıkla otutmanızı nasip ettin inşallah:) ama söylemeden edemiyeceğim o tavan arasını görünce aklıma japon korku filmleri geldi garez falan irkildim bi an:) (ipek)

    YanıtlaSil
  82. eviniz gerçekten çok hoş ve şirin:) tanrım huzur içersinde sağlıkla otutmanızı nasip ettin inşallah:) ama söylemeden edemiyeceğim o tavan arasını görünce aklıma japon korku filmleri geldi garez falan irkildim bi an:) (ipek)

    YanıtlaSil
  83. 2 gündür netim yok cepten aldım haberi öncelikle çok sevindim.Darısı bebek haberine :-)).Video'yu izledim herkes gibi çıkma pencerelere bayıldım zaten çok ama çok seviyorum onun önünde ne güzel manzara seyredilir,kitap okunur hele birde kar yağdı mı değmeyin keyfe.Yoshi'nin hobi odasına da çıkış çok ilginç güzel düşünülmüş,arada sende kullanırsın gerçi çok oda var.Kısacası evini çok beğendim,imrendim.Allah herkese istediği gibi bir ev nasip etsin.İnşallah bu evde her zaman ki gibi çok mutlu olursunuz huzurunuz hiç eksik olmaz.Ne güzel yeni yıla yeni ev ve ilerde inşallah birde çocukla taçlanır.

    YanıtlaSil
  84. serrosecum ben ece
    çook büyükmüş serrosecum çok beğendim hatta camlarınını önünde oturma yeri varya orayı okuma köşesi yapabilirsin sana benzer link atıyorum.hemde renkli battaniye ve bikaç yastıkla sadece.
    http://fotograffgunlugu.blogspot.com/2011/09/okuma-koseleri.html
    öptüm serrose:)

    YanıtlaSil
  85. Sergüllll az kaldı atlayacaktım evi gezmeyi, içine de dışına da bayıldım...Sağlıkla huzurla oturun inşallah...

    YanıtlaSil
  86. ahh ne kadar tatlisiniz, tanimadigim ve cok uzakta olan birilerinin mutlulugunun beni de bu kadar mutlu edebilecegine inanmazdim, dogruymus...Her sey gonlunuze gore olsun :)
    masallah size..
    sevgiler,
    vildan

    YanıtlaSil
  87. Çoooooooook mutlu bir ömür dilerim kendi evinizde çoluk çocuk, torun torba güzel yıllar geçirirsiniz inşallah :)

    YanıtlaSil
  88. ÇOK ÇOK ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE OTURUN ,O ÇOCUK ODALARI DOLSUN CIVIL CIVIL YAŞAYIN İNŞALLAH:)

    YanıtlaSil
  89. dün videoyu izleyememiştim ne kadar güzel bir ev çok beğendim, güle güle oturun inşallah, eminim çok da zevkli bir şekilde dekore edeceksiniz, yerleşmiş halini de görmek isterim

    YanıtlaSil
  90. maşallah maşallah canım..Yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun..Hep mutlu olun yeni evinizde..

    YanıtlaSil
  91. güle güle oturun bayıldım evinize:) beni de o güzel pencere kenarına biblo niyetine koysanız ya orda yaşasam :)

    YanıtlaSil
  92. Ne kadar güzel eviniz var masallah masallah masallah Allah bütüüüünnn ev isteyipte almak isteyenlere nasip etsin insallah... Ama en cok evinin cocuk odasini sevdim bayildim bayildim catik katida süpermis ama bence. Kutu gibi sirin bir ev ne tatli.....

    YanıtlaSil
  93. Upuzun, mutlu ve sağlıklı yıllarınız olur umarım yeni evinizde ve hemencecik borcunuzu öder rahat edersiniz umarım =).

    YanıtlaSil
  94. çoook güzel bir ev huzur ve mutlulukla oturun inş.. :))

    YanıtlaSil
  95. hayırlı olsun;) ne kadar güzel, aydınlık bir ev öyle..planı çok hoş, hele çatı katı :)
    yeni evinizde sağlıkla, huzurla yaşayın..

    YanıtlaSil
  96. evinize bayıldım, çok ferah aydınlık, özellikle o kocaman dolaplar, çıkma pencereler (önü tam kitap okumalık) ve siz değiştirmeyi düşünseniz bile siyah küvet :) çok güzel, mesela iki kardeş için yan yana ama ayrı odalar da çok güzel bi tasarım. musmutlu bir yuvanız olsun, Yoshi de tavan arasını sadece hobi odası olarak kullansın :)

    YanıtlaSil
  97. sağlıkla ve mutlululukla oturun.inş...DİLEK

    YanıtlaSil
  98. Sergülcüm haftasonu seninle yapılan röportajı okudum Posta gazetesinde şimdi de evinle ilgili yazını gördüm videoyu izledim. Eve BA-YIL-DIM. Güle güle güzel günlerde sağlıkla oturun ve çooook mutlu olun inşAllah. Yeni yılınız kutlu olsun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  99. Merhaba hayırlı olsun :) yeni yuvanız. ben birşey sormak istiyorum. Bu 35 yılın mantığı nedir. Japonya'da normal bir süre mi? 35 yıl ödenen kredinin faizi nasıloluyor? gerçekten merak ettim. Cevaplarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  100. iyi günlerde oturun,bu evde yasadikca mutlu olun ve bu ev size ugur getirsin insallah;)

    YanıtlaSil
  101. Huzur içinde, sağlıkla ve mutlulukla yaşayın yeni evinizde inşallah. Rabbim nazarlardan korusun.

    YanıtlaSil
  102. cok tatlisiniz. Allah ir ömür boyu beraber olmanizi nasip etsin. Biraz gec bir tebrik oldu. ama napiyim gec buldum seni. :)) Almanyadan sevgiler :)))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül