21 Aralık 2011 Çarşamba

Bencilim Sanki Bugün Biraz


Eski fotoğraflara bakarken keyifliydim aslında.Hatırlayabildiklerimi düşündüm,önünde arkadasında olanları.Bebeklik fotoğraflarımın çekildiği anı hatırlamıyorum tabi.Ama annemin anlattıklarını biliyorum.

Bu iki fotoğraf aynı günde çekilmiş mesela!Tekli fotoğrafta annem arkamdan tutmuş beni.Çok saçlı doğmuşum yaşımda bile değilmişim sanırım bu fotoğrafta.

Sonra videolara geldi sıra.Bebeklik,aile,doğum günleri,düğünler,sünnetler falan.Takıntılıyımdır her fotograf,video zamanlı arşivlidir.Zaman ilerledikçe gidenler olmuş,gelenler olmuş.

Üzüldüm geçen zamana aslında geçmeyen zamana da üzülürüm ben.Hani böyle geçmek bilmez ya!
İşte bencil buldum bugün kendimi.Mutlu fotoğraflara bakıp ağlamamaya çalıştığım için sevmedim kendimi.

Zaman herkesin derdi seninle işte bugün ben de senden göründüm.


14 yorum:

  1. O gecmek bilmez zamanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum canim.

    Bende yanimda getirdigim resimlere bakamam cok SIk.Bilirim ki her ne kadar en mutlu anlarimda olsa onlara bakarken uzulecegim.

    Bekledigin zaman cabucak gecsin.

    Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. eski fotoğraflar etkiliyor beni de, belki elle tutulur ve az sayıda olmalarından dolayı. Yıllardır dijital makinelerle çektiğimiz yığınla sayısal fotoğraf ise cd'lere gömülmüş, alıp bakmak aklımıza bile gelmiyor. Şakır şakır fotoğraf çekiyoruz artık, halbuki film tab ettirdiğimiz dönemde çok özenerek bir belki 2 poz çekerdik. Ne bileyim, dijital rahatlık ama fotoğraf büyüsünü biraz kaybetti sanki:)

    YanıtlaSil
  3. ama çok tatlısın sen bu fotograflarda :) ağlasaydın keşke rahatlardın belki Serrose...doğru diyorsun o geçmeyen zamana ben de üzülür oldum bu aralar sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Annenle çok benziyorsunuz ya ne kadar güzel =) Zaman geçtikçe insan geçmişini daha çok özler oluyo nedense .. Çocukluğunda bile yüzünde olan o tebessüm hiç solmasın gözlerin hep böyle canlı hayat dolu baksın inş. =)

    YanıtlaSil
  5. ama çok şekersin ve aynı yüzün hiç değişmemiş
    annene ne kadar çok benziyorsun ve annen ne kadar genç duruyor

    YanıtlaSil
  6. ben gecen zamana cok uzuluyorum. simdi bir de uzakta tek basimayim, resimlere baktikca hatiralar geldikce aklima, bayagi kotu oluyorum...

    YanıtlaSil
  7. ah o fotoğraflar bakması anısı çok güzel ama zamanın nasıl akıp gittiğini hatırlatmasa...günaydın,ceren...

    YanıtlaSil
  8. yillar once new yorkta cantam calindiginda bebeklik fotograflarimin en guzelleri kaybolmustu, bir kismida ev yaninca kayboldu. o gun bugundur mesafeliyim cocukluk fotolarina

    YanıtlaSil
  9. evet ya ne kadar etkiler eski fotoğraflar insanı kaybetdiklerimiz kazandıklarımız aslında ne çok şey anlatır insana bu video'yu görmüşmüydünüz günaydın nesli http://www.kure.tv/webtv/802-aktuel/600-turk-cocuk-miyazaki-icin-siir-okudu/299-Bolum/107108/

    YanıtlaSil
  10. dolu dolu hatıralar... ne güzel bir post olmuş. sende çok tatlısın.

    YanıtlaSil
  11. Kıyamam sana,nasıl hüzünlendım bu resımlerı görünce sanki cocuklugunu bılırmısımde sımdi uzakda oldugun ıcın cok özlemısım gibi.

    Sen mutlu olda nerde istersen orda ol:)

    YanıtlaSil
  12. bu ne tatlılık boyleeeeee

    YanıtlaSil
  13. ah bak hiç değişmemişsin ..aynı inceleyen bakışlar ...bebişin olursa sana benzer inşallah ..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül