4 Kasım 2011 Cuma

Hala okuyorum

*gene telefon postu

Suanda hastanenin yanında Cafe'de kitap okuyorum.Yoshi'nin senelik check-up gunü.
Onu beklerken okuyup zaman geçirmeye çalışıyorum.
Bu satırları okurken elimde olmadan güldüm.
Ben de buraya gelirken geri dönmeyi planlamıştım. Amac bir süre kalıp geri dönmekti.Birkac sey değişsin donecektim.Sonra eski hayatıma devam edebilirdim.
Ama hayat dediğin öyle olmuyormuş ne ben geri dondüm ne de her sey aynı kaldı.
Bu duyguyu yaşayan yalnız ben degilmisim. İskender kitabının Pembe'si de yasamış aynı seyleri.
Belki de gurbet denilen yere giden herkes aynı fikirdedir ha?

İkinci fotoğrafta masanın hali ;)

*Yoshi hayatıma girdiğinden beri onsuz geri dönme fikrim yok çok şükür.Belki de gurbeti gurbet olmaktan çıkardığı için sanırım.O benim en büyük şansım!

5 yorum:

  1. Sanırım aynı duyguları paylaşıyoruz. Buraya ilk geldiğimde ya kesin geri döneceğim, sadece biraz nefes alayım, durumu değiştireyim dedim ama şimdi dönmek içimden gelmiyor. İnsan alışınca kopamıyor, özlese de...

    YanıtlaSil
  2. ne kadar guzel yazmis yazar. Bende Isvec'e gelirken aynen boyle dusunmustum ama gerecekten öyle olmuyormus. Fakat isin ilginc yani simdide ayni seyleri Isvec icin hissedebilirim eger Turkiye'ye geri donersem. Sanirim belli bir noktadan sonra hayati oldugu gibi kabul edip, keyfini o sekilde cikarmak gerekiyor. Yoksa hersey daha da zorlarmis gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  3. Çok hızlı post giriyorsun, sana yetişmek çok zor. Aslına bakarsan senin hikayen beni cezbediyor. Bugünlerde insan hikayelerini roman yapma derdine düştüm. Senin hikayen için de kapını çalabilirim:)

    YanıtlaSil
  4. Bende kendimi buldum okuyunca. Norvec'e gelirken aileme 1 sene kalir donerim heralde demistim. Daha fazlasina ihtimal vermiyordum baslangic olarak. ama sonra hayatima giren ingiliz sevgilim :) hayatin akisini degistirdi tabi. Gurbet sevdicegin yaninda olunca cekilir hale geliyor sanirim :)

    YanıtlaSil
  5. ne kadar güzel söylemişsin sanırım bundan sonra yanında olmadığında her yer gurbet....

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül