14 Ekim 2011 Cuma

Almayacağım Raporları

Almayacağım yazılarıma 6 nisan 2011 de başlamışım.Ve şimdiye kadar 6 başlıkta toplamışım.Bu yazıda ne kadarını başarabilmişim göreceğiz :)

1-Kitap
Bu madde biraz karışık :) 6 nisanda yazdığım yazıdan sonra araya bir Türkiye tatili girince kitapçılarda kendimi zor durdurmuş olsam da kaçtı birkaç kitap.Bu madde yurtdışında yaşadığım için tarafımdan yumuşatıldı :)
Bir sonraki almayacağım kitap yazısını 12 ağustosta yazmışım ve gururla söylüyorum ki almadım :) Sadece annemin hediyesi kitap eklendi kitaplığıma.Son zamanlarda kitap sitelerinde geziyorum kaşındığımın farkındayım ama okunmayı bekleyen 81 kitabım var.Bunu tekrar ediyorum kendime sık sık :)

2-Lip balm
8 nisanda yazmışım lip balm yazısını.13 adet lip balm ile başlamışım şimdiye kadar 1 adet bitirebildim.12 adet ile yeni bir tane satın almadan devam ediyorum :) Mutluyum :)

3-Saç Bakım Ürünleri
28 nisanda yazdığım saç bakım ürünleri yazıma 20 ürün ile başlamışım.5 ürünü bitirmişim.1 adet yeni ürün aldım başarılı sayılırım değil mi:)

4-Parfümler
10 mayısta yazmışım parfümlerim yazısını biten ürün sayısı sıfır.Buna karşılık yeni 1 tane aldım :(


5-Oje
10 ağustosta yazdığım bu yazıdan sonra hiç yeni oje almadığım gibi bitiremedim de :) Ama tvde bir model mercan rengi ojelerle çıkınca hem de birkaç program üst üste zor durdum.Alışverişe gittiğimde baktım ojelere yalan yok :) Ama almadım.

6-El kremi
6 eylülde yazmışım el kremi yazısını.15 adet ile başlamışım 3 adet bitirebilmişim.Gururla söylüyorum ki el kremi almadım :)

Almayacağım kurallarını bozan suçlular bunlar :) saç köpüğü ve parfüm :)

Bu yazıları yazma amacım kendime hatırlatmak.El kremi,oje,lip balm ve saç ürünleri ucuz ve kasa yanlarında bulundukları için bir anlık kararlarla alınabilen ürünler(en azından Japonya'da böyle)
Beklerken bir anda sepete atıveriyordum.Aylardır bunu durdurabildiğim için gururluyum.
Yalnız parfüm ve kitap konusu benim kafamı karıştırıyor.
Kitaplarım bitmesin istiyorum :)Burada bulamayacağım için ama diğer yandan da okumak istiyorum.
Parfümlerim için de aynı şey geçerli kafam karışık :) Hem imza kokum olsun istiyorum hem de hergün başka birini kullanıyorum :) Evdekiler bitsin en azından 2-3 koku kalsın diye isterken diğer yandan alışverişe çıktığımızda yeni kokulara bakıyorum :) Sanırım parfüm maddesinde hiç başarılı olamayacağım.

Eee sizin de raporları görelim.


10 yorum:

  1. Herşey bir yana ama oje ve kitap konusunda ben de kendimi durduramıyorum :/ ay bir de çanta galiba.. Bir de cüzdan.. Bir de yüzük.. Ama bunlar tüketilmiyor.. Aynı şey değil di mi? :)

    YanıtlaSil
  2. Azminiz çok hoşuma gitti..Ben de daha önceden bu tarz şeyleri alır alır bir türlü doymazdım.Fakat hayat sadeleştikçe güzelleşiyor ve inanın bu sadeleşmenin her anlamda olması gerekiyor.

    Sevgiler,

    Yurdanur

    YanıtlaSil
  3. rapor vermesek ayıp olur mu ? Bayanların listesi dudak uçurtan cinsten oluyor .<Birde bunların takı ayağı var ,giysileri saymıyorum...

    YanıtlaSil
  4. Ama o DKNY çok güzel kokuyor adeta al beni diyor :)

    YanıtlaSil
  5. Kocaman kocaman tebriklerimi yolluyorum sana:) Ama bence kitap ve parfüm konusunda bu kadar zorlama seni..Kitap candır zaten parfümde canan ;))

    YanıtlaSil
  6. ufffff ne kadar cok ojen varmis!! Ben kozmetik dukkanlarinda bile bu kadar cok ojeyi yan yana gormedim yih yih yih!!! Bende bazen yapiyorum dedigini bazen bir seyi cok begeniyorum ya da kalibi uzerime cok guzel oturuyor kesinlikle birden fazla aliyorum ve gercekten de sonra bir daha aynisini bulamiyorum :) hic uzulmuyorum hehe ama hala bu kadar cok defterle ne yaptigini anlamis degilim :)) Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ahahah ne güzel sıralamışsın böyle:))

    YanıtlaSil
  8. lip balm'lardan Burts Bees olanı kullandın mı canım, çok merak ediyorum ben onu:)

    YanıtlaSil
  9. super fikir! ben de kendime acilen bir almayacagim listesi hazirlamaliyim.
    Bloguna bayildim bu arada! Hep gec kesfediyorum boyle guzel bloglari :)

    sevgiler!

    YanıtlaSil
  10. Yeni raporlar gelsin lütfen :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül