8 Eylül 2011 Perşembe

Hotel Universal Port

 Nisan ayında gittiğimiz Universal stüdyoları gezimizde hotel universal port'ta kalmıştık.Şimdiye kadar Japonya'da kaldığım en güzel otel oldu burası.Her şeyi ile çok sevdik.Tabii en güzel yanı universal stüdyolarının yanında olması :)
 Hotelin girişi,iki yanında mini havuzlar ve su sesleri.
 Hotelin resepsiyonunu görünce çok şaşırdık.Arkası tamamen akvaryumdu.
 İçinde renk renk balıklar.Çok güzeldi.Girişimizi yapıp,anahtarlarımızı aldıktan sonra asansörlere yönelmiştik ki
 Bu bayan çıktı karşımıza :)Ben de hemen yanına oturdum sohbet ettik :) Bak o günün tarihi de var hem fotoğrafta :)Sonra asansör geldi.Kalkmak zorunda kaldım yanından.
 Kapı bir açıldı içerisi masmaviiiii....Aman Allah'ım en güzel asansör yarışması olsa burası kesin kazanır.Tavan aynaydı bak çekmemişiz :)
 Odamız :) Banyo ve wc bölümü Bodrum evleri gibiydi aynı.Bembeyaz ve mavi keşke evim olsa dedim ilk defa bir otel için :)Odamız 14. kattaydı(sanırım)
Ve işte bu da manzaramızdı.Hani bizim ev olsa burası koy kitaplığı pencerenin yanına,bütün gün seyret etrafı,oku kitabını  ohhhh hayat bana güzel olurdu.

Bu hotelde foursquare uygulamasında check-in yaptığımda.Teşekkür ederiz tweeti geldi ve beni takibe aldılar çok hoş bir uygulama ve hızlı çalışıyor.Çok etkilendim.

universal stüdyoları gezimiz 1 ve

6 yorum:

  1. Çift kişilik yatak olmaması otelde beni deli eder.. ilk iş yatakları birleştiririz kocciyle.. :) siz de öyle yapar mısınız yoksa vurur kafayı yatar mısınız?

    YanıtlaSil
  2. Ben de Tokyo Disneyland'deki otelleri merak ederdim hep. Bir gün gider de orada kalırsan benim için de bol bol foto çek olur mu? :)

    YanıtlaSil
  3. asansör süpermiş akvaryum gibi masmavi :)

    YanıtlaSil
  4. orada yataklar böyle ayrı ayrı mı oluyor :)

    YanıtlaSil
  5. bi an lost in translation'ı yaşıyorum gibi hissettim, fotoğraflara bakarken.

    YanıtlaSil
  6. Elfony
    ben de pek hoslanmam bu durumdan :)
    Biz tek yatakta birlikte yattik.Digeri alinan alisverislerin posetlerine yar oldu :)Birlestiremeyecek kadar yorgunduk :)

    ferulago
    Ben cok istiyorum gitmek ama ayni paraya farkli bir ulke gorebilirim :) o derece pahali :)Insallah gideriz ve gidersek bol foto ile donecegim :)anlastik

    Pinky
    evet cidden superdi :)

    Nabrut
    Yok boyle oldu bus efer sansimiza :)

    Chipowski
    yaa hala izlemedim o filmi izlmeliyim en kisa zamanda

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül