22 Ağustos 2011 Pazartesi

instagram ile Pazartesi #16

(instagram bir Iphone uygulamasıdır.Bu uygulama ile çektiğim fotoğraflarla geçen haftanın kısa bir özeti)
Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama ben bu seriyi çok seviyorum.Her pazartesi geçmiş hafta ile vedalaşıyorum,bir kere daha üzerine düşünüyorum.İyi ki başlamışım bu seriye :)


Daha önce de söylemiştim.Whats in my bag/Çantamda neler var mimini,videolarını her şeyini çok seviyorum.İnstagramda da böyle bir tag görünce ben de döktüm çantamı :)


 Artçı depremler olmaya devam ediyor.Ara sıra bizi de etkiliyor.Ama en çok o bölgedekiler tabii ki.Allah yardımcıları/yardımcımız olsun.Zaman zaman depremle ilgili şeyler oluyor tvde çok zor.Evsiz,işsiz kalmak belki bir derece de ama kimsesiz kalmak çok zor.

 Ben koltukta otururken olmazsa olmazlarım kalem,kitap,defter ve Karamel :) Bir evde benim hangi koltukta oturduğumu anlarsınız.Ananem ve annem bu özelliğimden hiç memnun değiller.Ama alıştılar :)Bir de Japonya'dan geldi,gidecek baskısı var içlerinde bu yüzden 4 senedir ses çıkarmıyorlar kalem,kitap yığınlarıma :)Siz alır mısınız bir şeyler koltukta yanınıza?
 2-3 gün önce deniz kıyısına gittik.Benim yaşadığım şehir Fukuroi Pasifik okyanusuna kıyısı olan bir yer.Ama deniz kıyısında değil yerleşim.İç kısma kurulmuş şehir.Çünkü diek olarak okyanus dalgalar yüksek,hızlı ve tsunami ihtimali hep var.Bu yüzden yüzülmüyor.Ben de ayaklarımı soktum sadece :( Olsun hiç yoktan iyidir diyelim.
 Biz iki deli :)
 Yeni bağımlılığım birzzle .Kendi kendimi bağımlı yaptığım gibi bir çok kişiyi de yaptım  :) Ama çok zevkli bırakamıyorsunuz.Bir deneyin :)
 Bu çikolatanın hastasıyım.Ama ne yazık ki son paketimi de yedim.Eti Japonya pazarına açılsanaaaa....
 Bir sabah kahvaltım.2 adet onigiri ve buzlu yeşil çay :) mmm olsa da yesek.Onigiri yapımını anlatmıştık burada.Bu sefer ki market onigirisi.
ve iyi geceler Karamel'i

Herkese süper bir hafta diliyorum.

4 yorum:

  1. Nikon ve bitter çikolata aşktır!

    YanıtlaSil
  2. Benim oturduğum koltuk da tıpkı senin anlattığın gibi oluyor..Kalem, not defteri, kitap, kumanda, mouse :)
    mutlu haftalar..

    YanıtlaSil
  3. deprem çok kötü canım kimsesiz kalmak daha beter!

    bu arada bende bir mim'in var tatlım :)

    YanıtlaSil
  4. Çikolata konusunda aynı fikirdeyiz; şu eti başka kıtalara da açılsa süper olacak. Ben de Kanada'da bu krize giriyorum arada.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül