10 Ağustos 2011 Çarşamba

Almayacağım #5

1 ayda ne kadar çok oje alınabiliyormuş kendime ispatladım.Aslında burada olmayanlar da var kardeşime hediye ettim.Bunlar bavulda yanımda getirebildiklerim.





İşte kendimizi en ucuza kandırabildiğimiz ürünün bize ettikleri.Eve gelip oje çekmecemi açtığımda karşılaştığım manzara budur.


Her gün oje süren biri değilim,arada krizlerim gelir.Ojelerimin çoğu canlı renkler yani Japonya'da çalışma ortamlarında ya da ciddi görünmek istediğiniz ortamlarda sürülemeyecek renkler.Aman canım 2 lira,3 lira diye aldanıp doldurmuşum evi.Benim kişisel tarihimde oje bitirmişliğim yoktur.Belki bundan sonra olur ha?
Siz de dökün oje çekmecenizi hadi bakalım.

13 yorum:

  1. masallaah demeden gidemedim :))

    YanıtlaSil
  2. Ahhh ojeler ah.. Ben yakın zaamdna döktüm ganimetlerimi :) 2-5 tane renkten nerelere geldim diye. Ama çok güzeller :D Bend daha oje bitirmedim hiç :) Belki zamanla olur. Ellerinde de görmek isteriz bu renkleri :)

    YanıtlaSil
  3. Yani bu kadar ojeyi herhalde satan dukkanlarda goruyorum:) Renkleri cok guzel yeni aldiklarinin. Tam yazlik, ic acan. Gule gule kullan hepsini. Fark ettim de ben de bugune kadar hic oje bitirmemisim. Sen yazana kadar fark etmemis olmam da baya ilginc oldu dogrusu:)

    YanıtlaSil
  4. ben oje konusunda almicam demekten vazgectim serrose'cum:) dayanamiyorum keza.. gule gule kullan hepsini cok guzel renkler.

    YanıtlaSil
  5. yeni keşfettim blogunu ve tek kelimeyle bayıldııııım =) paylaştığın ürünler, ojeler, kitaplar.. ah bana liste doldurtacaksın, alınacaklar listesi :D bende katılabilirim bu almayacağım olayına. son olarak ojelerine nazar değdirmeğimi umuyorum ve yeni yazılarını bekliyoruuum*-*

    YanıtlaSil
  6. ve birşey daha :P beni kalkıp ojelerimi silip yenilerini silmeye, hatta bu saatte-sabahın 4ü- gidip yenilerini almaya teşfik ettin :D

    YanıtlaSil
  7. ben de kendime çok ojem var diyordum :)

    hepsi çok güzel görünüyor :)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Ben de bu renkler yok bende istiyorum diyerek iç geçirdim resmen :)) süperler!

    YanıtlaSil
  9. oje dediğin şey bitmez ki, bitiren var mı? koyulaşıyo onlar ondan alıyoruz bu kadar fazla, en azından ben eşimi böyle kandırıyorum :)

    YanıtlaSil
  10. maşAllah, benim 11 tane var onlara çok diyordum ki...:) çok güzeller, rengarenk. Güle güle kullanın!:)

    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  11. vay canına diyorum sadece :)

    YanıtlaSil
  12. bir güzellik salonunda bu kadar oje yoktur biliyorsun di mi :)

    YanıtlaSil
  13. hahha gözlerime inanamadım, eee bu kadar olduğunu farketmedin mi hiç???

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül