27 Temmuz 2011 Çarşamba

İnstagram ile Tatil Anıları #1

5 temmuz sabahı şiddetli kulak ağrısı ile uyandım.Saat 10 da uyanıp 12 de evden çıkacaktık alana doğru.Ben 9 da sancı ile uyandım.Önce daynanmaya çalıştım,son 10 gündür hastalıklarla ve ilaçlarla uğraştığımdan Yoshi'ye hastayım demekten utandım.(astım,grip vb hastalıklarla uğraşmıştık)
Yatağın içinde elimi kulağıma basmış haldeyken Yoshi uyandı.Kimbilir ne haldeydi yüzüm ki panikle neyin var dedi.Dokunsan ağlayacak halde olan ben kulağım ağrıyor deyince hemen hastaneye gidiyoruz dedi.
Evden apar topar çıktık.Her zamanki kliniğimize gittik.Sürpriz ile karşılaştık kapalıydı :( hemen başka bir tane bulduk ve sıramızı aldık başladık beklemeye.Doktor odasına girdik,şikayetimi söyledim.Hemen kulağıma kamera soktu ve bu çok ağrır dedi.Orta kulak iltihabı olmuşum.İlaç vereceğim dedi.Yoshi biz bu gece uçağa bineceğiz deyince adam kısa bir çığlık attı.İyi ki geldiniz bu halde uçağa binseydi şoktan(ağrıdan) ölürdü ya da komaya girerdi dedi.(benim halimi hayal edin)Başka çare yok delik açacağız dedi.Önce kuvvetli bir ağrı kesici içirdiler sonra Yoshi'nin dediğine göre kocaman bir iğne ile kulağımın içine delik açıldı.3 adet ilaç yazdı ve uçakta canın çok yanacak dedi :(
Hayatımda ilk defa uçağa binmekten korktum tamam çook korktum.Öleceğim falan sandım hatta.Kim duysa çok acıyacak dedi.Uçağa binmeden pilotlarla karşılaştık ve onlar da canın yanacak kalkarken ve inerken dediler.Sonra çeşitli önerilerde bulundular ve tüm uçuş ekibini benim durumumla ilgili bilgilendirdiler.Uçuş boyunca beni hep kontrol ettiler.
Uçağa binmeden önce annemi arayıp herkesi bana dua etmesi için birlik etmesini istedim.Ve inanıyorum ki onların sayesinde KULAĞIM HİÇ AĞRIMADI!!! Doktorun tedbir olarak verdiği ilaçlara hiç dokunmadım.
Hani deyim yerindeyse su gibi geldim.
Tabii twitterdan,instagramdan gelen dua,enerji ve iyi dilekleri de unutmuyorum!
Herkese çok teşekkür ederim bir kere daha.

Aynı dilekleri dönüş uçağında da bekliyorum :)

not:fotoğraf bizi Türkiye'ye getiren uçak

16 yorum:

  1. Cok gecmis olsun. Inisteki o kulak agrisini Ben cok feci yasadim. Olsem daha iyi dedirticek turden, dayanilmaz tiz bir ses ile kulagin patlayacakmis gibi bir his. Allah dusmanimin basina vermesin :(
    Hic aline olumsuz bir sey getirme, evrenden torpilin var zira :)))

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun. hatta geçmiş gitmiş olsun.

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun ,Acil şifalar diliyorum

    YanıtlaSil
  4. Ahhh o kulak ağrısı yokmu?
    Orta Kulak iltihabım olduğu için denize girerim ama başımı ıslatmadan,banyo yaparım kulaklarımı tıkayarak.Kulak zarımda delik mevcut.Çeşit çeşit model model kulak tıkacım vardır benim.Hep dikkat hep koruma.
    Çok geçmiş olsun Sergülcüm.Kendini koru ve pozitif düşün ilaçlarını kullandığın için olumsuz birşeyle karşılaşacağını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun Serrose

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun.:((

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun, bende duaların gücüne inanıyorum. İnşallah dönüşte de bir sorun yaşamazsın.

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun, kulak ağrısı kötüdür..

    YanıtlaSil
  9. Oof :/ Çok geçmiş olsun.. Umarım aynı şekilde su gibi geri dönersiniz :/

    YanıtlaSil
  10. Öncelikle geçmiş olsun. Bu tip durumlarda kulakların basınç dengesini ayarlayarak daha az acı çekmemizi sağlayan bir ürün var. Benzeri durumda kullanmış ve çok rahat etmiştim. Ear Planes... Bir dahaki sefere işi şansa bırakmamak adına çok tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  11. çok çok geçmis olsun canim!!! kulak agrisi ihmale gelmiyor. Allah korumus! öperim!

    YanıtlaSil
  12. Hoşgeldin, hoş gidesin. Kulak ağrınsa bir daha yanına uğramasın. Dönüş yolculuğu THY ile olacaksa Bengisu adında bir hostesiniz olursa sevgilerimi ilet, arkadaşımın kızıdır:)) (aklıma geliverdi işte uçak fotosunu görünce)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba bu yazıya tekrar geri dönüş yaptım sebebi ise eğer geçmişte kulak sorunu yaşanmışsa bu sorun peşini bırakmıyor onu tekrar anladım.

    Tatil pek hoş bir başlangıç yapmadı.
    Yol benim için kısa sürmüş olsa da inişten 15 dakika önce kabinde maruz kaldığım basınç beni hastanelik edecek sandım.Ağrı öyle şiddetli geldiki dakikaları hatta saniyeleri saydım.Tabii benimle birlikte kulak problemi yaşayan bebeklerde durumdan etkilendi.

    Dönüşte yanıma aldığım balmumu kulak tıkaçlarımla kulağımı kapladım,ara ara yoklayacakmış gibi gelsede işe yaradı diyebilirim.

    YanıtlaSil
  14. icimden geldigi gibi
    yok bu bana ders oldu zaten kontrole gidecegiz de bakalim ne zaman :S

    ben de bir kulaklik edineyim en kisa zamanda
    tesekkur ederim sana da gecmis olsun

    YanıtlaSil
  15. Plastik tıpa şeklinde olanlar etkili değil,hem suda hem duşta işe yaramıyorlar.Özellikle hamur gibi elle şekil alan-balmumundan olanları tercih etmeyi unutma.

    YanıtlaSil
  16. resmen gozlerim doldu...gurbeti, yollari, iki tarafa da kavusamadan ortada bi yerde kimsesiz aciyla kalmayi...cok sevdim sizi

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül