23 Haziran 2011 Perşembe

Masking Tape #2


İlk masking tape yazımı 27 ocakta yazmışım.O günden beri yenileri eklendiği için tekrar yazayım istedim.O sepete sığmadıkları için artık kutuya terfi ettiler :)


 Yukarıda görüldüğü gibi 11 adet daha almışım.Yüzlerce çeşidi olduğunu düşünürsek az bile almışım :) Bu sefer aldıklarım daha çok scrapbookinge yönelik oldu.



En büyük making tape bir kaç şekilde boş alandan oluşuyor.O kısmı kesip dilediğinizi yazabilirsiniz.Kavanozları isimlendirebilir,scrapbookingde kullanabilir,defterlerinizi etiketleyebilirsiniz.Onun yanındaki mt ise 18 dilde teşekkürler yazıyor.Türkçe olduğu için aldık başka hiçbir sebebi yok :) İlk postta görüldüğü gibi siyahlı bantım hiç yoktu.Onun hikayesi de odur :)haa yanındaki renkliler de renkleri için alındı :)


 Üstten alta doğru rakamlar,günler,fotoğraf makineleri,film şeridi ve tarih bantları.Yani uzun uzun açıklamaya gerek yok :)Her birinin sebebi belli :)


Geçen yazıda nerelere kullandığımı göstermemiştim.Bu sefer bir kaç örnek paylaşacağım.Japon evlerinde duvara çivi çakmak imkansızdır diye söylemiştim.Boş duvarları sevmeyince,çivi çakmak imkansız olunca masking tapeler koşuyor imdada.Sanırım ananem için fotoğraf basarken Yoshi yanlışlıkla kağıda basmış.Elimizde fotoğraflarımız olunca ben de onları duvara yapıştırdım :)



Japonca kursu defterim.Arkası sade olunca renklensin istedim.Bir dergiden Minnie resmini kestim kalan alanları da bantladım :)


Bu kupayı Mc Donalds vermişti.Üzerinde çeşitli boyutlarda Mc donalds yazıyordu.Kupadan kalemlik yapmayı sevdiğim için onu gözüme kestirdim ve bantladım :)



Ve Filipinler scrapbooking albümüzün ilk sayfası.
Biniş kartlarımız veFilipin'de ödediğimiz giriş parası makbuzu.

İşte benim kullandığım alanların bazıları böyle :) Tabii ki herkes istediği gibi kullanır.Dediğim gibi tek sınır hayal gücünüz :)

Birinci masking tape yazısı için buraya tık tık


11 yorum:

  1. Çivi olayı ilgimi çekti,betonun sertliğinden kaynaklanıyor değil mi bu? yoksa tablo vb.şeyler takmıyorlarmı Sergülcüm?

    YanıtlaSil
  2. nedene gerek yok kafalar güzel :)

    YanıtlaSil
  3. gördükçe kıskanıyorrr kıskanıyorr kıskanıyorummmm =) filim şeridi ve f. makinalılar süpermiş =)) güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  4. Çok sevdim bantlarını, 6 yaşındaki yeğenime alacağım bulabilirsem:) Resime yeteneksiz diye dalga geçerken çizdiği resimlerin bir noktasını böyle ürünlerle süslüyor ki tasarımcı falan olurda utanırım diye susuyorum :D Bulabilirsem çok sevicek!

    YanıtlaSil
  5. Bayiliyorum senin kirtasiye postlarina bakmaya:)

    YanıtlaSil
  6. Bunlardan Türkiye'de nerede bulabilirim, minik kırtasiyelerde yok, Office Store'da bile görmemiştim? Acaba gönderiyor musun, maliyeti çok mu olur benim için?

    YanıtlaSil
  7. Filipinler scrapbooking albumun tam da yapmak istedigim bir seydi. FIkir vermis oldun. Ani diye biriktirdigim seyleri kutulardan cikarip, layik oldugu sekilde sergileme zamani geldi:)

    YanıtlaSil
  8. Biz Japonyadan gelirken bir miktar getirdik satılır mı Türkiye'de acaba diye pek satılmadı pahalı geldi sanırım. Maalesef az miktarda getirince kargo ve gümrük masrafları çok olduğu için fiyatları Türkiye standartlarına göre pahalı. Bir de Türkiye'ye ilk defa giren bir ürün biz Türkçe kelime kullanalım "Masking Tape" yerine "Yırt Yapıştır Bantı" diyelim dedik sanırım burada biraz hata ettik. Neyse hala satın almak isteyen varsa http://gilika.com Yırt yapıştır bantı dersenizde bulursunuz. Geçen hafta Japonya'daydım bazı halletmem gereken işler için hatta shinkansen ile Serraose Hanımın evinin yakınından da geçtim muhtemelen.
    Bu arada Serrarose aslında eşim takipçilerinizden. Japonya'da 4 yıl kaldık şimdi Türkiye'deyiz ama işimiz ve henüz mezun olamadığım okulum nedeni ile hala bir yanımız Japonya'da. Son Japonya seyahatimde yırt yapıştır bantlarınının çeşidi o kadar artmış ki, Japonlar işte birşeyi de abartmasalar olmaz demeden edemedim.
    YoshiSan'a da selamlar.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül