27 Haziran 2011 Pazartesi

instagram ile Pazartesi #12

(instagram bir Iphone uygulamasıdır.Bu uygulama ile çektiğim fotoğraflarla geçen haftanın kısa bir özeti)


 Japonya`da haziran ayı yağmur ayıdır.Sürekli yağmur yağdığı için benim açımdan depresyon ayıdır.Bir yağmurlu güne daha uyandığımda çekmiştim fotoğrafı.Ben egeli olduğum için haziranda yaz başlamış olurdu bu sebeple bünye deniz,kum,güneş çekiyor.Gerçi bizim oralarda soğukmuş hala.Düzen değişti sanırım.
 Benim şapşi kızım Karamel sultan.Sanırım verdiğimiz en doğru kararlardan biriydi Karamel'i sahiplenmek zira can yoldaşım benim :)
 Normalde Karamel bana daha düşkündür ama son zamanlarda Yoshi ile aşk yaşıyor.Hep benim tarafımda yatardı şimdi Yoshi'nin tarafında :( Geçen sabah bir uyandım ki hatun Yoshi'nin ayağını yalıyor.Aşka bak be :)
Çikolata müzesinden aldığım ayraçlardan biri.Kitap okumayı seven herkes gibi ayraçlara da bir düşkünlüğüm var :)
 Ve uzun zaman sonra açan güneş.Bu sefer değişiklik olsun,istasyon manzarası olsun dedim :)
Ve Japonya'da akşam oldu.Avrupa yakasındaki Burhan beyin.Ayy saat çok geç olmuş Tokyo'da sabah oldu esprisini çok severim.Böyle durumlarda hep aklıma gelir.
Herkese iyi bir hafta diliyorum :)


Not: Bunlar benim seçtiğim fotoğraflar yok ben daha fazla bakma isterim diyenler


daha fazlası için tumblr'e tık tık

6 yorum:

  1. ayracın harikaaa:)
    serra bana yardım et!!! ben 3 yıldır kitap okumuyorum eskiden 1gecede 1 kitap bitiren ben kitap okumuyorum sıkılıyorum farkında olmadan baska bişeyle ilgileniyorum.. sonra kitabın sonunu ve hemen olacakları tahmin ediyorum bide bakmısım bırakmısım kitabı..
    Ama ben ögrenciyim ve çokk okumalıyım uzun komposizyonlar yazıyoruz okulda ve okumadan nasıl yazarım değil mi? bana yardım et zamanında cok okudugumdan mı böyle oluyorum simdi.. kitaptaki karakterlere bile tahammülüm yok çok kurgusal geliyor gercek yok gibi ya da sinirleniyorum okurken :((( uzun oldu biliyorum ama seni seviyorum okuma askına hayranımm.. SEN ESKİ BEN GİBİSİN..

    YanıtlaSil
  2. sergülcüm keşke japonyada olsam yağmuru sevdiğim kadar hiç birşeyi sevmiyorum buralarda eminim olmak isterdin ama inanki muğlada sıcaktan durulmuyor hatta nefes bile alınmıyor hele dün bir sıcak vardı biz denize gidemedik ama eminim gidenler sudan hiç çıkmamıştır...

    YanıtlaSil
  3. Ayracına bayıldım,Hepimiize iyi haftalar olsun.

    YanıtlaSil
  4. Serrosum,

    Hava durumu inanki burda da ayni.

    YanıtlaSil
  5. Serrosum,

    Hava durumu inanki burda da ayni.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül