20 Mayıs 2011 Cuma

Ayça'cıııım :)

(fotoğraf veda anında çekildi bavul benim İstanbul'a gidiyordum)


Bu kış maceralı Ankara gezimin son gününün sabahında Ayça'cım ile buluştuk.Aslında koca bir günü beraber geçirmeyi planlıyorduk ki Ankara kara teslim oldu.Evlerde mahsur kaldık :) Ayağımdaki çizmenin sınırına kadar kara batmışlığım bile oldu düşünün.Ayça ile blogları ilk açtığımız dönemden beri tanışıyoruz sanırım.Bizim düğün fotoğrafları için çok istemiştim Ayça'yı olmamıştı son anda.Sorun yok biz bir daha düğün yapıcaz Yoshi ile Ayça'cım gelip çekecek bizi :)  (Ayça'cım biz neyi çok istesek olmuyor hayırdır yahu? )



Ayça'nın ve eşi Serhat'ın dönem dönem teknik sorularla kafasını şişirenlerdenim :) Nikonumu aldığımda,Lomo konusunu merak ettiğimde Ayça yetiş derim :) Hemen cevaplar canım benim.Hatta adıma post bilee var inanmayan baksın :) tık tık 

Ayça'cım ile simit dünyasında buluştuk sabah kahvaltısı için.Seren de bizimleydi.Ayça oturur oturmaz yukarıdaki güzeli çıkardı masaya koydu.Ardından bir makara film ve dedi ki al bunu çekeriz bol bol dedi.Ben sandım ki o gün fotoğraf çekiliriz sonra fotoğrafları bir şekilde ulaştırır.Aaa süper olur dedim saf saf :)
Sanırım bir ben algılayamadım olayı Ayça kamerayı bana hediye getirmiş.Azıcık çığlık atmış olabilirim :) Çok çok çok çok mutlu oldum.İlk toy kameram oldu sayesinde.
Hala o filmi bitiremedim,kıyamıyorum çekmeye :) Bitsin tabii ki burada olacaklar!!

Ayça'cım bir kere de burdan söylüyorum çooook teşekkür ederim.Seni tanığıma çok çok memnun oldum.Bir sonraki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum.



5 yorum:

  1. Japon gülüm, iyi ki gelmişsin Ankara'ya. Seninle, bir kaç saat de olsa vakit geçirmiş olduk. Valla şekerim bir daha gel. Bu sefer Yoshi'yi de getir :) Çünkü bizde kalınacak :) Tabii Serensiz olmaz ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu Lomo olayi iyiymis ya :) Ilgimi cekti.

    Senin fotograflari sabirsizlikla bekliyorum Serrose :)

    YanıtlaSil
  3. Ayça,
    Çok teşekkür ederim, valla bi mutluluk geldi üzerime-sözlerin üzerine:)
    umarım senin tabirinle Japon gülü ve O'nun tabiriyle Japon balığı misafirimiz olabilirler, ne de güzel olur:)) tadı damağımda kalmıştı zaten muhabettin...:)

    YanıtlaSil
  4. Aycacim

    evet canim bir kac saatcik gecirebildik :s Insallah geliriz Seren olmasa da olur yahuu :))

    Berre

    evet evet ben de cok istiyorum ama film bastirma isini ogrenmek lazim


    Vamos Bien

    benim bise dememe gerek yok sana :)

    YanıtlaSil
  5. enee! Ayça'yla tanışıyosunuz :)
    wala deil Türkiye, dünya küçük (:

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül