3 Nisan 2011 Pazar

Ne Kadar Abartabilirsiniz?


28 günlük Türkiye tatilimde ben bu kadar abartabildim :) Tatilin ilk 10 günü kendimi online alışverişe vurdum.Yukarıdaki fotoğraf 1. parti alışverişim Japonya'ya postalandı.Ne zamandır listemde olan Dijital fotoğrafçının el kitabı,Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği,Veba ve Görünmeyen girdi sepete öncelikle.Sonrasında 
Seren 'den yardım aldım.O Yabancı'yı okuyup yazmıştı.(Kitabı bitirdikten sonra onda kalanları yazıyor bayılıyorum) Kozmik Kahkahayı benim psikanalitik Öykülere ilgimi bildiğinden tavsiye etti.Ve bu sene aldığım kararlardan biri yeni yazarlar tanımak olduğundan meşhur Grange'e başlamaya karar verdim ve Seren dedi ki Leyleklerin Uçuşundan başla.Bakalım ben de sevecek miyim.

Durun durun panik yok hamile değilim.Şimdilik bir süre daha böyle devam edecek.Olur ya diye kitabımı önceden aldım :) Elimin altında dursun diye.Ahmet Ümit'e Aşk Köpekliktir ile başladım.Devam etmeyi düşündüğüm için Beyoğlu Rapsodisini aldım.Bir kaç blogda Chanel'in kitabını görünce merak ettim.Sıra gelse de okusam :) Paulo Coelho'yu severim.Elif çıkan son kitabı Brida'yı da almamıştım ikisi bir girdi sepete.Küçük İskender de bu senenin yeni yazarlarından/şairlerinden olacak.Ve K dergisinde tanıtımı yapılan Kehanet gecesi.Dergideki yazı süperdi umarım kitap da öyle olur.
Bu ikinci sipariş de Japonya'ya postalandı ve benim dönüşümü bekledi.

Tatilimin İstanbul bölümünün ilk gününde deprem oldu ve benim günlerim tahmin edersiniz ki mahvoldu.Planlarım alt-üst olunca benim Taksim kitapçılar turum iptal oldu tabii ki.Dostlarla beraber Nevizade  gecesine giderken 5 dakikada yapabildiğim alışverişin fotoğrafıdır yukarıdaki :) Sabahattin Ali gene Seren sayesinde girmiştir hayatıma Kürk Mantolu Madonna ile ve iyi ki girmiştir.Hayatımda kalsın istediğimden girip YKY'ye Sabahattin Ali rafındaki bütün kitapların alıp kasada buldum kendimi :)


Ve bir online alışveriş daha bu Tr'ye kargolandı.Sırt çantamda buraya geldiler benimle beraber :) Ken Grimwood'un Sil Baştan'ınını okumuştum geçen yaz aynı yazar olduğundan attım sepete.Puslu Kıtalar Atlası bana çok tavsiye edilen bir kitaptı aklıma gelince o da girdi sepete.Tanrılar Okulu da upuzun bir zamandır dikkatimi çekiyordu e olmuşken o da olsun dedim.Ve siparişin sonunda Seren girdi devreye geçen yıl ilk onda görmüştüm Oruç Aruoba'yı ona başlamak için ne alayım dedim.Sen Yürüme'den başla dedi başladım :)



Ve Taksim turunun son ganimetleri :) Nazım Hikmet Büyük İnsanlık Kendi Sesinden Şiirler ve Kedi hikayeleri :)
Ve fotoğraflanmayan 3 kitap daha var aldığım.Daha önce bahsettiğim Pucca Günlük okuduğum için getirmedim yanımda.Ve annem okuduğu için getiremediğim Ayşe Kulin Hayat ve Hüzün.
İşte ben bu kadar abartabildim :)


23 yorum:

  1. bu ne cilgin bir alisveris boyle :))
    Puslu kitalar atlasinin yeni kapagina bayildim, benim tum kitaplar icindeki gelmis gecmis en buyuk favorilerimden biridir kendisi, umarim sende cok begenirsin ;)

    YanıtlaSil
  2. Puslu kıtalar atlası benim şuanda okuduğum kitap hatta ikinci kez okuyorum masal içinde masal diyorum başka da bişey demiyorum :)))

    YanıtlaSil
  3. bu postunu okuyunca acilen kitap okumam gerektigi hissine kapildim ve hangi siteden alisveris yaptigini merak ettim bende isvecte oldugum icin yurtdisi kargolu bir siteden alisveris yapmak daha iyi birde senin yaptigin alisveise bakilirsa guvenilir bir site sanirim ..

    YanıtlaSil
  4. sana şuan nasıl özendim anlatamam..

    YanıtlaSil
  5. A-H

    Bu sefer boyle oldu ya :)
    Yaa boyle dedin ya one alicam siralamada cok merak ettim simdi :)

    Esra
    Ooo Puslu Kitalar Atlasina ikinci yorum one alinmali ;)

    e.n.k
    Ilk iki siparis kitap yurdundan guvenli alabilirsin hatta avrupa icin ayri sayfalari var sanirim.

    evisirtinda
    tesekkur ederim ;)

    YanıtlaSil
  6. Kitapları görünce ne kadar az okuduğumu fark ettim ve kitap okumaya özendim sayenizde.. En kısa zamanda kendime yeni kitaplar alıp daha çok okumalıyım.. Kayboluş çok ilginç ve sürükleyici bir kitap..

    YanıtlaSil
  7. ohh doya doya yapmısın alısverısını, helal olsun . ama okudukca, bır ıkı cumleyle kendıne kazandırdıklarını yazarsan, bızde faydalanalım. merakla beklıyorum. sevgıler.

    YanıtlaSil
  8. öyle imreniyorum ki kitap alışverişini abartanlara:) Bence süper yapmışsın okudukçada senin gözünlede görmüş oluruz

    YanıtlaSil
  9. merhaba canım, çok uzun zamandır ben bloguma giremedim, şimdilik açıldı ama hala açılmamış bloglar var malesef.. deprem haberlerinde aklıma ilk sen geldin, blogları da açamayınca ebruliye sordurdum, neyse ki o haber verdi bana..
    kitap seçimlerin harika, bebeğimi beklerken serisinin tamamını alıp ta okuyamamış olma komedisini ben gibi yaşamamak istiyorsan bebekten çok önce okumanı tavsiye ederim ;) sonrasında fırsat bulamıyorsun
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  10. vay harikasın :) ve teşekkürler ben de sen ve seren sayesınde epey bılgılendim :) güzel okumalar sıkılmadan sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Oooooh ganimetlere bak:)
    Gözlerim kamaştı, sen abarttıkça, fotoğraflar arttıkça..
    Çılgın kitap alışverişlerinin devamını dilerim..aaa ama bi daha öncekileri bitirmeden almıcaktın de mi hahahah:))
    Sonra yorumlarını da çok merak ediyorum, beklemedeyim!

    YanıtlaSil
  12. Aslıhan
    İşe yarıyacağıma sevindim :) aldığın kitapları bizimle paylaşırsan sevinirim :)

    Zeynep Özmen Ünlü
    valla doymadım desem :)
    Tabii yazarim insallah ;)

    Elifinelizi
    Tesekkur ederim okuyayim yazarim insallah ;)

    Eda
    Canim tesekkur ederim Ebruli ile maillestik senin sordugunu soyledi sagolun!
    tesekkur ederim.yaaa aman ben okuyayim onceden o zaman ;)
    sevgilerimle

    Burcu
    tesekkur ederim ;) Seren candir seviyorum kalemini ;) tesekkur ederim sevgiler

    Noni
    booo ki ne booo :)

    Vamos Bien
    sormaaa :)
    hizini kiskanmaya basladim haberin olsun ;)
    almicam gor bak :) aldirtabilirim o ayri :p
    gelecek gelecek ;)

    YanıtlaSil
  13. her yelpazeden,titizlikle seçilmiş,ayakları yere basan kitaplar.

    YanıtlaSil
  14. sebahattin ali'nin kitaplarını almanız çok güzel olmuş. ben de ilk olarak kürk mantolu madonna ile tanıdım. en kısa süre içerisinde diğer kitaplarını okumayı planlıyorum.

    YanıtlaSil
  15. kitapların hepsi harika çok güzel seçimler..Leyleklerin Uçuşu ve Bridayı keyifle okumuştum özellikle Grange nin her kitabını tereddütsüz okuyan biri olarak bakalım bu kitaptan benim kadar etkilenecekmisin:))

    YanıtlaSil
  16. neval
    tesekkur ederim ;)

    Adsiz
    Ayniymis tercihimiz umarim diger kitaplari da sarar bizi ;)

    Meyra
    Tesekkur ederim.Hadi bakalim Grange ne olur beni de sar :) hayal kirikligi olma :)

    YanıtlaSil
  17. oruç aruoba deyince aklıma ilk " de ki işte" gelir...candır kandır :)

    YanıtlaSil
  18. maşallah diyorum sana!!! Kuzu bu kadar abartılır mı sana yasaklamak lazım kitap almayı :)

    YanıtlaSil
  19. Adsiz
    himm merak ettim simdi bak ;)

    ssdesignbutik
    ama ama senede 1 kere bulunca kitaplari boyle oluyor iste :)

    YanıtlaSil
  20. Sabahattin Ali'nin Marko Paşa Yazıları ve Ötekiler diye bir kitabı da var. Pek bilinmez ama. Ben çok zor bulmuştum. Daha okuyamadım ama. Diğer bütün kitaplarını okudum, çok severim kendisini. :)

    YanıtlaSil
  21. Puslu kıtalar atlası severek okuduğum kitaplardan biri. Her bir karakter kendi başına bir roman olacak kadar farklı. Kitap kapagıda çok hoşmuş, Benim okuduğum kitap farklı bir yayındı galiba. İhsan Oktay Anar'ın suskunlar adlı bir kitabını daha okumuştum yazarı beğenirseniz tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  22. Ahmet Ümit'in okuduğum kukla,kavim ve sultanı öldürmek kitaplarını şiddetle tavsiye ederim özellikle polisiye tarzdan hoşlanıyorsan ve sonunda şaşırmak istiyorsan:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül