28 Nisan 2011 Perşembe

Almayacağım #3

 Evet almayacağım serisine devam ediyoruz nerede kalmıştık.Efendim ben bildiğiniz yeteneksiz biriyim.Saç,makyaj acayip özenir ama uğraşmam.Saatlerce saç,makyajla uğraşmak bana zulm gelir.Ama bu ürünleri almadığım anlamına gelmez yukarıda görüldüğü gibi :)
3 fotoya sığdırdığım ürünlerin tamamı saç şekillendirme ve bakımı ile ilgili.Şimdi sanmayın ki süper saçlarım var :) benim zavallı saçlarımın %90 aldığı şekil aşağıda var.Bu saç toplama benim için icat edilmiş :p

( Gliss sıvı saç kremlerinden kaç tane bitirdim bilmiyorum.En güzeli turuncu olanı bence ilk şişedeki turuncuyu bulamadığım bir gün almıştım sevemedim kokusunu :( )
 Bir de itiraf ben oldum bittim saç taramaktan nefret ederim bu işi kolaylaştıran her ürünü çok severim :) saçımı tarayanı daha çok severim :) bazı günler elinde tarak taratacağım birini ararım (özellikle yazın) Yoshi de kurbanlarım arasında hehe  :)

(Big sexy hair blow dry volumizing gel 'i de takım halinde alıp sevmedim hiçbirini ) macadamia aaaah ahh hastasıyım herkesin olmalı bence kokusu,yapısı mukemmel!!!!

 Soldan sağa ilk 3 kavanoz maskelerim.Haftada 2 kere maske yapıyorum bir işe yarıyor mu bilmem ama kolay taranıyor bir de mis kokuyor :)


İşte yazdan kalmaa ben :) budur saçımın genel şekli :) Bu fotoğrafı Seren çekmişti :) ve o gün Tanyasumla tanışmış-buluşmuştuk :)

6 yorum:

  1. Almayacağın ne de çok şey varmış:)

    YanıtlaSil
  2. ben japon kozmetiklerine hassstayimmm:) gidince dolduruyorumm bi valiz...bence al al devam et:)

    YanıtlaSil
  3. kalın telli, kolay şekillendirilen, sağlıklı saçlara hastayım ben de. ama ne yazık ki incecik telli, az ve biraz uzayınca ne yöne dağılacaklarına bile karar veremeyen bir tutam saça sahibim. sürekli elektrik çarpmış gibi dolanmak da cabası.
    bir umut sürekli yeni ürünler denesem de, hiçbiri yaz-kış aynen fotoğrafını koyduğun topuzla dolaşmamı engelleyemiyor! bir tek şu saç düzleştirici aletleri seviyorum ama zaten azıcık olan saçlarımı daha da bozar diye çok sık kullanamıyorum :-(

    YanıtlaSil
  4. yaa ne güzel ürünler onlar öyle :) üzerinde japonca harfler olan herşey benim olsun istiyorum, herşey çok güzel görünüyor bana :)
    böyle postlar kesinlikle yararlı :) ben kozmetik hastasıyım :) bi tür bağımlılık :) ve şu macadamiayı çok merak ediyordum youtube guruları arasında da çok ünlü. ama sağolsun güzel devletim kozmetik alışverişini yasakladığı için öyle kaldık ortada biz kozmetik çılgınları :((

    YanıtlaSil
  5. Vamos Bien
    Daha neler neler var :)

    Burcu
    Yok yok almayacagim :)bitirip guzelce odullendirecegim kendimi :)

    Ololi
    Bende 3 duzlestirici 2 masa var useniyorum genellikle :D bu topuza mahkumum :D


    zivizivi
    hahah :) cok hossun bana kabus geliyor bazen o japoncalar
    Macadamia cidden cidden super dene bence

    YanıtlaSil
  6. saçlarını kısa kullanmayı denedin mi , kabarma sorunu yaşıyormusun kesilince

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül