25 Mart 2011 Cuma

Bir Anda Normale Dönmek


(Ne yaptıysam fotoğrafı çeviremedim çaresini bilen var mı? )

Bir anda herşeyi geride bıraktık gibi anlaşılmasın ama hayat devam ediyor değil mi?Yeni döndüğüm için hala Jet lag durumundayım.Sabahın 5 inde gözlerim açılınca mecbur uyandım.Yapacak birşeyim olmadığından kitaplarıma sardım.Her okuduğum kitabı yazmamışım buraya.Kitaplarla ilgili bir kaç mail alınca yazayım istedim.
Benim belirli bir tarzım yok canımın çektiğini okurum ve yarım bırakmamaya çalışırım.Aslında tarzı olan insanlara özenirim ama benim okumadığımda aklım kalıyor :(

Kitaplarımın büyük bir kısmı malesef Türkiye'de kolilerin içinde :( Her gidişimde bakıp bakıp hüzünleniyorum.Buraya gelirken sırt çantamda illa ki kitap getiririm bu sefer 24 adet getirebildim :) en yakın zamanda yazmaya çalışırım yeni aldıklarımı.

Neyse fotoğraftakiler 2008 yılında okuduklarım (Japonya'da olanlar)


1-Erkek Avcıları- klasik Çik lit kitaplarındandı.

2-Paris Ne istediğimi Anlat Bana da Çik-lit türünde yazılmış akıcı bir kitaptı.Bu kitabı okurken canınız çok fena Paris çekebilir :)

3-Kimya Hatun -Bunu daha önce tanıtmıştım.

4-Portobello Cadısı -Pauolo Coelho okumayı sevdiğim yazarlardan biridir.Bu kitabı da hızla bitenlerdendi.

5-Veda -Ayşe Kulin kalemi kuvvetli Türk yazarlarından biri bence.Kim ne derse desin bir çok kitabı gerçekten güzel.

6-Sadece Aptallar 8 saat uyur -Bir dönem uyku sorunum olduğunu düşünmüştüm belki işe yarar diye düşünmüştüm ama yaramadı :)

7-Boleyn Kızı -Nasıl kalın ve akıcı bir kitaptı 5 günde falan bitirmiştim sanırım.Kolum ağrıyordu kitabı tutarken :) Sonra filmini de izlemiştim tabii ki kitap daha güzeldi :)

8-On dokuz saniye -bunu da yazmıştım daha önce 

----
Ben kitap tanıtımı yazarken acayip kasılıyorum çünkü düşüncelerimle insanları etkilemek istemiyorum.Zaten bu konuyu kendine görev edinen beceren/beceremeyen o kadar çok blog var ki !
Bir çok bu tarz bloğu hevesle takibe alıp sonra okuyamıyorum.
Kalemine güvendiğim bir kaç kitap bloğunu tenzih ederim :)

2009-2010 da gelecek ...

6 yorum:

  1. Oley ya hep uykun kaçsın kitaplarına sar bloga sar:)
    Benim bi hocam vardı..o olsa ne derdi?:)
    Hadi bu sefer önce ben demiyim ayıp olmasın su küçüğün söz büyüğün..:))

    YanıtlaSil
  2. bende de var bir sürü okunmuş okunmamış yarım kalmış kitap korku gerilim fantastik kitapları çok seviyorum lakin elimde hayaletin çırağı gibi bir kitabı toplum içinde okuma cesaretim yok ben de isterim şöyle romatik şeyler okuyayım ama.. olmuyor e böyle kitapları blogdan da tanıtmak pek işime gelmiyor :) Bu arda fotoğrafı photoshop ile çevirebilirdin buradan mümkünatı yok onunda haritası şöyledir İmage, Rotate canvas 90 ccw, geçmişler olsun

    YanıtlaSil
  3. boleyn kızını ışık hızıyla okuyup çok keyif almıştım takii filmini izledim kitap bir numara dedim..kitabın filmini yapalım derken asaletini kaybettiriyorlar..

    YanıtlaSil
  4. boleyn kızı serisinin hepsi hani bir solukta okuyacaksınız sloganı var ya tam buna uyar niteliktedir.Ah ne entrikalar öyle :)))

    YanıtlaSil
  5. kitap okumak bir referanstır bence.onlardan zarar gelmez insanlara.o yüzden kitap olan her muhabbette varım..boleyn kızını okudum beğenmemek imkansız

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir post hazırlamışsın. çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül