16 Ekim 2010 Cumartesi

Devam Edelim


 İşte  13 ekimi güzel kılan tek şey! Postacı kapıyı çalar ve canım Seren 'in yolladığı eylül K'larıma kavuşurum.Bu yaz Naci sayesinde tanıştım K dergisi ile 4 ya da 5 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen ben hiç görmemiştim.Haftalık edebiyat dergisi ve sadece 1,5 lira.Alkım Dergi Basım bünyesinde çıkıyor.Söke'de her yerde bulunan bir dergi değil.Tansaş ve 1-2 gazete bayiisinde bulabiliyorduk.Büyük şehirlerde durum nasıldır bilemem.Ben bu derginin tam bir bağımlısı oldum.Bazı sayılar elden düşmeden okunabiliyor,bazı sayılar ise sindire sindire okumayı gerektiriyor .Belki benim ruh halimle de alakalı olabilir.

 Doğum günüm geldi çattı ve Naci dedi ki bize gel hediyeni vereyim.seren ile beraber gittik ben kitap bekliyordum açıkcası.Gözlerimi bağladılar ve beni yönlendirdiler düz git ,sağa-sola dön falan tarzında ilk durağım evin kitaplığı oldu ordan 2 kitap seçtim sonra yönlendirmeler devam etti bana dedi ki kapağı aç /açtım karşımda bugüne kadar almış olduğu bütün K'lar vardı.Dalga geçiyor sandım ya da burdan da 2 tane seçmem gerekiyor sandım.Hepsi senin deyince inanmadım heee tabi tabi falan dedim :) ama sonra hepsii hepsiii benim oldu.Düzenli almadığı için aralarında eksik epey var ama olsun hiç yoktan iyidir :) Elimizde koca poşetlerle döndük eve :)


 Burdan da bin kez daha teşekkür ederim :)

Ve sırada annemin ve Sermoon'un hediyeleri var.Annem bana kolye almak istediğini söyleyince beraber gittik kuyumcuya.K .Atatürk imzasını görünce çook hoşuma gitti gerçi daha iyi yapabilirlerdi ama ben gene de seviyorum kolyemi.Sermoon'a takılırdım hep ay-yıldız kolyeni bana versene diye o da ay yıldız alıp kurtulmuş dırdırlarımdan :) Bir de bu sene şöyle bir rastlantı oldu.Doğum günüm Zafer bayramı ya günün anlam ve önemine uygun hediyeler oldu :) Biin kez daha teşekkür ederim.İyi ki varsınız iyi ki benim ailemsiniz !
veee işteeee Muzo ve Seren 'den gelen Lamy ler  kırmızı -beyaz güne uygun yani :)

Tabii ki Lamy Safari modeli (hastasıyım ) Beyaz tükenmez kalem ,kırmızı dolma kalem !

Muzo ve Seren e de bin teşekkür

İşte bir doğum günü daha böyle geçti seneye aynı performansınızın devam etmesi dileğimle :)

7 yorum:

  1. Hepsini keyifle kullan:)
    Şu ilk sayfadaki K'nın kapağı beni alıp ortaokul yıllarıma götürdü Sigrid Undset adını okuyunca "Gelin Tacı" diye bir kitabını okumuş ve yıllardır unutmuştum, zihin ne tuhaf küt diye hatırladım valla sayende sağol:))
    Bu arada 3 adet Snoopy'li Moleskine Kasım'da teslim edilmek üzere Amazon'a sipariş verildi oğlum tarafından. İmrenmekten bir yerimizi şişirmedik anlayacağın, umarım sağ salim elimize geçer:)
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. Aaaa bi dk senin doğum günün 30 ağustos muuu!!! BEn de herhelde ben de önceki yazılarını okuyunca tatildeykendi fark etmedim diye düşünmüştüm! Ben 25 sen 30 ağustos iki başağız:)) K'yi 2 yıl kadar okuduktan sonra buralarda hiç karşıma çıkmayınce unuttum gitti doğrusu... Bazı sayıları dediğin gibi çok hoşuma gidip saatlerimi alıyordu, bazılarına ise 10-15 dakikadan fazla ayıramıyordum... Kolyelerini, kalemlerini de güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. daha cok daha cok daha cok k-dergi!
    ah evet harika!!

    YanıtlaSil
  4. Leylak Dali

    Ben henuz o yazarla tanismadim malesef :(
    Oo cook sevindim umarim hep iyi seyler yazmak nasip olsun :)ve sag salim gelsin tabii ki iyi gunlerde kullanin.
    Sevgiler

    Asli
    eeeveeet zafer bayrami kiziyim ben :)5 gun kac yil aramiz? ben 85 liyim tesekkur ederim ;)

    orangeflower
    bence de daha daha daha cook olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Sergüüül aramız sadece 5 gün, ben de 85liyim =)

    YanıtlaSil
  6. Sen kim Atatürk kolyesi kim be. Japonla evlenen midesizlerin Atası değil Türklerin atası.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül