16 Haziran 2010 Çarşamba

Karina&Doğanbey

Fotoğraflar geçen sene ekim gezimizden.Eklemeyi ertelediklerimden.Yakında oralarda olacağım için mutluyum ama balıktan ayrı kalacağım için buruğum :(







7 yorum:

  1. sana konuyla alakasiz olacak ama bisey sormak istiyorum.ucakla Türkiye-japonya arasi ortalama 10-12 saat sanirim.bu süreyi nasil geciriyorsun,daha dogrusu ben ucus sirasindaki türbülanstan o kadar korkuyorum ki,ucak benim icin kabus.ve ben sadece 3 saat ucmak zorundayim,10 saate mümkün degil tahammül edemiyorum.ve yalniz uctugum icin korksamda kimseye bisey diyemiyorum.sanki 3 saat gecmiyor.sen nasil geciriyorsun ucaktaki süreyi?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba

    Evet yaklasik 10-12 saat suruyor.Iki ulkeden de gece oluyor ucuslar.Ve ben simdiye kadar sadece THY ile uctum.Thy ucaklarinda her koltugun onunde kendi ekrani var.Ve vizyon filmler,muzikler ,diziler oluyor.Ucaga ilk bindigimde genelde film izliyorum sonrasinda muzik acip uyuyorum.Tek kisilik koltukta da uyuyabiliyorum sorun olmuyor benim icin.Allah`A sukur cook buyuk turbulans atlatmadim.Kucuk kucukleri ise dua ederek sakinlesmeye calisiyorum.Yukseklik ,ucak korkum yok.Kendimi sevdiklerimle kavusacagim ana odakladigim icin rahatliyorum.Bir de cantamda kitap olur hep onu okurum.Ucaga giriste gazete dagitilir Turk gazetesi alirim hasretlik gidermek icin reklamlari bile okurum :)
    Cook gerginsem alkol aliyorum 2-3 ten sonra uyuyorum :)
    Sanirim bu kadar :)

    YanıtlaSil
  3. bu resimdeki yeri tanıyorum sanki? Doğanbeyli'ye benziyor?

    YanıtlaSil
  4. yazlığımıza yakın çok güzel yerler ahhh daha sezonu açmaya çok var bizde :))

    YanıtlaSil
  5. merhabalar, bu yolculuk bu fotoğraflar nerelere aittir ki acaba benim içimi pek bir heyecanlandırdı :) Mükemmel görünüyor. sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. :))) yaz koktu bu blog:)
    güle güle gel sonra yine döneceksin üzülme:)

    YanıtlaSil
  7. fotoğraflar çok hoş, taş evleri çok seviyorum
    araya o kadarcık özlem girmesi iyi : )

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül