21 Ocak 2010 Perşembe

Ayvalı Ihlamur Çayının Hatrı?

Canım kardeşim Serlife sayesinde Eskişehirde çok güzel insanlar tanıdım ben (biz).Her biri koca yürekli ,samimi insanlar.Hepsi ile iyi bir ilişkim olduğunu düşünüyorum :) itiraz eden ? Onların arasında sanırım en çok nazım geçenlerden biri Sabit :) İlk gittiğimde Eskişehire Serlife'ın ev ve oda arkadaşıydı ve bana yatağını vermişti :) en fenası sanırım onu günde 1000 kez Yalın - Ki sen şarkısı dinlemek zorunda bırakmam olsa gerek :) Şimdi istem dışı Ki sen duyduğunda ben geliyorumdur aklına :)

İşte Sabit ile msnde konuşurken grip olacağım sanki demiştim.O da bana ıhlamur iç demişti :) Bende Ihlamurum kalmadı- keşke ayvalı ıhlamur olsa da içsem demiştim.Benim canım arkadaşım bunu unutmamış ve Serlife aracılığı ile bana ulaştırdi.
Ne kadar mutlu oldum bilemezsin :) Günlerdir idareli içiyorum :) İyice demlensin,keyif versin diye.Çoook mutlu ettin beni.İyi ki tanıdım seni :)
Serlife aracı olduğun için sana da çok teşekkür ederim.
Bu yazıyı Ki sen ile birlikte oku istersen :)
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere!!!
Not: Resmini Faceten çaldım-ikimizin olduğu güzel bir resim bulamadım :))

3 yorum:

  1. ne güzel böle biyerde başlayan dostlukların baki kalması, insanın kendini unutturmaması ve dostum dediği insanı önemseyip bunu bir ayvalı ıhlamur çayıyla dahi olsa göstermesi..geçmiş olsun serrose ve sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. ben feci hastayım ayvalı ıhlamuru bırak ıhlamur bile gönderenim yok :)) şaka bi yana ne güzel şeyler var etrafında Allah bozmasın feci özendim :)

    YanıtlaSil
  3. cecilia

    Demi canim sansliyim.Cok tesekkur ederim benden de sevgiler


    Selcen-lasoledad

    Ayy gecmis olsun canim umarim iyilesmissindir :(
    Dikkat et kendine.Amin darisi basina :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül