11 Aralık 2009 Cuma

Online Alışverişler


Yukarıdaki güzeller son çilek alışverişim.Birçok makyaj bloğunda Nars satılmaya başlandığını duyunca duramadım.Just Make-up 'ın bloğunu 1000 kere daha okuyup sertao allığı denemek istedim.Just make-up nars allıklar hakkında neler yazmış okumak isterseniz buraya
Stila vanity fair seti uygun fiyatlı olduğu için bir şans vermek istedim. Kozmosim arkadaşımız çok güzel tanıtmış okumak için buraya
Pupa make-up chic small brown setine de şans vermek istedim.Aranızda pupa makyaj ürünleri kullananınız var mı?Set hakkındaki fikrim henüz yok denemedim çünkü daha.
Satın almak isterseniz buraya














Mektuplara ,kartlara,pullara ilgim olduğunu bilmeyeniniz yoktur herhalde.Uzun süredir waxseal almak niyetindeydim.Japonya'da bulamadım,Türkiye'de Taksim'de çook pahalıydı 75-100 lira ve üzeri idi fiyatlar.Etsy'de araştırınca birkaç satıcı da buldum.Aslında daha farklı renklerde istiyordum.Ama fazla seçenek yoktu malesef.Yukarıdaki set yurtdışı gönderim yapmıyordu.Rica edince ekledi.
Satın almak isterseniz buraya 14 $ ücreti 6 $ da posta ücreti.




Yukarıdaki seti bulmadan önce bu seti almıştım.Aynı firma made in Taiwan .Yazacağım mektuplarda kullanmak için sabırsızlanıyorum.
Satın almak isterseniz buraya

Sevgili Sabahnurun Etsy dükkanını gezerken nazar boncuklu altlıkları görünce dayanamadım.Ellerine sağlık çok güzel paketleyip yollamış.Sıcacık notu ile birlikte.
Sabahnurun Etsy dükkanı için buraya .Kişisel bloğu için de buraya
Tekrar buradan da çook teşekkür ederim canım.Ellerine sağlık bayıldık


Son alışverişim sol taraftaki ayna olmuştu. Adı için aldım. 'Sisters In All Lifetimes ' renklerine de bayıldım tabii ki.Satıcı siparişimi geç postaya verdi.Elinde kalmadığı için yeniden yapmak zorunda kalmış.Beni beklettiği için özür amaçlı sağdaki aynayı da hediye olarak yollamış.
Siz de satın almak isterseniz buraya
---------------------------
Ben Etsy 'den alışveriş yaparken paypal kullanıyorum.Aslında online alışverişlerimin genelinde paypal kullanıyorum.Japonya içi sitelerde kredi kartımı ,Türk sitelerde ise havale seçeneğini kullanıyorum.








10 yorum:

  1. Nars'ı bende makyaj bloglarında görüp denemek isteyenlerdenim :D Pupa'yı kullandım daha önce hala bir allığı var hatta bende. Çok güzel ürünleri var rimeli falan başarılı ama böyle set almadım hiç. Kullanınca yaz nasıl çıkacak merak ettim..

    YanıtlaSil
  2. Ben coluk combalak ıvır zıvırı alim..senin alişverişlere de ağzımın suyunu akıtayım..

    Ama gerçek şu ki herşey ne kadar parmağımızın ucunda..hemen alınavbilir vaziyette..yaşasın internet..

    YanıtlaSil
  3. canım benim seni öpüyorum
    güle güle kullan cicilerini
    beyaza mesajın ulaşsın eline ve hatasını düzeltsin
    ben de bayılarak izlerim ama çok geç saatte malesef

    YanıtlaSil
  4. Allığı inşallah sevmişsindir cnm, güzel günlerde kullan hepsini çok ciciler =)

    YanıtlaSil
  5. iyi gunlerde kullan cicilerini;-)))

    sevgiler,

    Shopping Mage

    YanıtlaSil
  6. ben leleyerek, hissederek alış veriş sevenlerdenim ama kapımızda her gün bir kargo her gün bir kurye, çünkü kızlar hep online alışveriş de:)))

    Güle güle kullan her şeyini. Çook selam çook sevgi

    YanıtlaSil
  7. bunları depolamak için yeni dolaplar da aldın mı :)) güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  8. hepsi çok gzel aynalara özellikle bayıldım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  9. Canım güle güle kullan :) sertao için çok kararsızım, ayrıntılı bir yorum ya da swatch yapabilir misin.. çok mu kayısı, ışıltısı var mı.. ben galiba krem allık alacağım..
    sevgilerrr

    YanıtlaSil
  10. Merhaba.Ben de etsy den alışveriş yapmak istiyorum ancak gönderim ücretleri hakkında bilgi verirsen sevinirim.Ne kadar kargo ücreti ödedin?

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül