25 Ocak 2009 Pazar

O'nun Sırrı ,Benim Sırrım


Bir ara furya idi okumayan kaldı mı? Bende ilk çıktığında alıp okuyanlardanım.İyi kötü birçok yorum var kitap üzerinde ben etkili buldum.
Yazın kitapçıda gezerken Japoncasını görünce Balığa hediye almıştım.O da okudu beğendi. Kişisel gelişim tarzında en sevdiğim kitap Tanrı ile sohbet 1-2-3 .Okumayanlarınıza tavsiye ederim.Epey eski bir kitap.
Bundan sonra Japon Edebiyatı okumaya karar verdim.Kitapyurdundan bazı yazarların çevirisini buldum.Sipariş ettim gelince paylaşırım sizlerle.
* Annemler Kobe'ye gittiler ablamla kalıyorlar özlüyorum çok :( ev boş boş geliyor arada ağlıyorum.Her yer anıları ile dolu hem de taptaze :( Depresyon takıldığımdan yazamadım kaç gündür Moonsunum merak ettiğin için sağol.

20 yorum:

  1. Canımcım seni çook iyi anlıyorum.anneciğini özlüyorsun tabi alıştın.bu aralar ben de depresyon takılıyorum.günler oldu.ama bugün çıkan güneşle biraz daha iyiyim.günlerdir ağla ağla gözlerim berbat oldu.sebebi de yok yersiz ağlamalar.aslında kendine neyin iyi geleceğini en iyi sen biliyorsun taa içerlerden.ben hala kendimde keşfedemedim ama.bu secret için de birkaç şey söylemek isterim.böyle kitapları severim aslında ben.bildiğimiz şeyleri bize yeniden söyler belki ama değişik bir etki yapar bence aynı psikologa gidip konuşmak gibi.ikinci bir kişiden duymanın verdiği rahatlığı böyle kitaplarda duyarım ben.ama secret bana çok havada geldi.belki çok popüler olduğu için bir ara etkisini hissettiremedi bana.bilmiyorum.bu arada tanrı ile sohbeti de biliyorum ama okumadım.bu gidişte alayım o zaman da okuyayım canım.belki içimdeki bu değişik hallerime iyi gelir.öpüyorum kocaman.sevgilerr..

    YanıtlaSil
  2. Sen iyi ol yeter bize Serrose'um :)) Bu arada Japon edebiyati konusundaki yorumlarini bekliyorum, bilgilendir bizi:)) Ben evrene gonderdim istegimi o da sana iletiversin bi zahmet :))

    YanıtlaSil
  3. Tugbacim

    Al benden de o kadar herseye aglar hale geldim :( Gecer bu gunlerde yani olan biten birsey de yok ama ne bileyim birden ev cok bos geldi iste :( Kisisel gelisim kitaplarini anlatisin cok hosuma gitti aynen oyle valla :)Canim iyi dusun iyi oldun.Kocaman kocaman opuyorum seni //sevgiler uzme tatli canini

    *Moonsunum
    Ahh kitaplar bir gelsin sarar insallah beni de :)Ben notunu aldim :) Ben de sana mesaj yolluyorum evren iletir sana insallah
    sevgiler canim kcoaman kocaman

    YanıtlaSil
  4. bende hala okumadım biliyormusun?
    demek üzgünsün ,ağladım deyince dokundu bak şimdi...bu duyguyu iyi bilirim ne yapalım insanlar kuş misali...

    YanıtlaSil
  5. *icimden geldigi gibi
    yani 1 ay boyunca evin her tarafina anilari sindi onlarin yokluguna alismak zor geliyor yalan yok :( ama hayat iste boyle birsey sagol canim

    YanıtlaSil
  6. bu aralar toplu olarak depresyondayız sanırım:P mevsımden mı neee:P

    YanıtlaSil
  7. güzel anlar geçirdiğiniz için mutlu ol japon edebiyatını ben de merak ediyorum, belki geç kaldık ama şu ara death note 'a başladık güzel bir dizi. Secret ise elimin altında olmasına rağmen inatla okumuyorum nedenini bir ara bloga uzun uzun yazarım

    YanıtlaSil
  8. yass
    canim insallah hep birlikte atlatiriz en kisa zamanda :)

    gece
    haklisin tek teselli o kaldi.Diziyi senden duyuyorum ilk kez.Yaz bak merak ettim simdi

    YanıtlaSil
  9. Allah temelli kavuştursun diyeceğim ama ne sebeple ayrı kaldığını ve ne kadar ayrı kalacağını bilmediğim için, bilmeden kötü dua etmek istemedim.
    Sadece kavuştursun bir an evvel desem de olur sanırım. Annelerin yeri dolmaz, boşluğu hissedilir. Allah ölüm acısını yaşatmasın inş...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Secreti severek okumuştum, uygulamaya da çalışıyorum.

    ah anlıyoruz seni serrose, ev boş gibi gelmiştir, bizim yurt içi gurbetlik durumlarımızda da öyle oluyor. Çok üzme kendini.

    YanıtlaSil
  11. hımmm bir patlak depresyon vakası daha.secret fena değil ama bence fazla abartıldı.anneler uzakta olunca böyle oluyor işte .

    YanıtlaSil
  12. Depresyon bulaşıcı mı ne yahuuu tüm blogları sarıyor yavaş yavaş :) Eee biz millet olarak meyilliyiz zaten :(

    Secret ve Olasılıksız alıpta hayal kırıklığına uğratan iki kitap :( Sayelerinde okuma alışkanlığımdan oldum yaaa epey zamandır ne alasım ne de okuyasım var!

    YanıtlaSil
  13. Ne kadar şanslısın ben de keşke Japonya'da yaşasaydım sabah kahvaltıda bile sushi yerdim :)

    Bu arada Stefano D'Anna ile eski işyerimde çalışırken tanışmıştım, Dreamer gerçekten varmış...

    YanıtlaSil
  14. of ya bende depresyondayım nedeni eşimin işsiz olması... o kitabı bende okumuştum gerçekten güzel kitap ama uygulamak bana gelince zorlaşıyor...çünkü sürekli değişken yapım var ve şu anda bende mutsuzum...bloglara bile giremiyorum:(((umarım çabuk atlatırız...

    YanıtlaSil
  15. **red purple
    ayrilik sebebi benim Japonyada yasiyor olmam annemlerin turkiyede :( tatilleri bitti yani bizi ziyarete gelmislerdi :(
    Amin
    sevgiler

    **Cocukla cocuk
    Bende uygulama telasindayim :) insallah olur ne diyelim

    evet ev bombos geliyor :(ama biraz daha alistim sanki

    YanıtlaSil
  16. **Sihirli ellercim
    evet ah annelerin yoklugu neyle giderilir ki?

    YanıtlaSil
  17. **Moonsunum
    bravo sana demek ki tam yerine haaaaa
    kocaman sevgiler canim

    **Flamecim
    vallahi bende korktum acikca biraz
    yani benim buyuk beklentilerim yoktu okumadan once o yuzden pek sarsilmadim cok abartildigi kesin ama :) okumaktan soguma yaaa :)

    YanıtlaSil
  18. **Noni
    Hosgeldin oncelikle
    ahhh ahh sushi yemedim daha hic 1.5 yil olacak o kokusu mahvediyor beni :)


    **Pasacim
    uzuldum ne desem bilemedim gecer insallah en kisa zamanda :(aslinda uygulayacagim diye zorlama kendini sadece icinde biryerlerde dileginin gerceklesecegini bil yeter.En kisa zamanda guzel seylerin gelmesi dilegimle canim

    YanıtlaSil
  19. Bu kitabı da okudum ben.Çok yalın bir dille anlatılmış ve gerçekten insanı pozitif düşünmeye yönlendiriyor.Bende tavsiye ediyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül