24 Aralık 2008 Çarşamba

Haberler


Uzun bir aradan sonra ben geldim.Hepinize uğrayıp bir türlü kendi bloguma elim gitmiyordu.Soran ,merak eden herkese teşekkürler.
*Annem ve zilli hala saat farkı sorununu yaşıyorlar ve bana da yaşatıyorlar.Yani sabaha kadar oturup bütün gündüz uyuyoruz :( Bu sebeple sürekli yorgun uyandığımız için birşeyler yapmaya ikna etmek zor oluyor.
*Biri annemi mutfaktan çıkartsın 1 haftada 1 kilo almışım :( Yemeği,tatlısı,tuzlusunu geçtim.Ekmek pişiriyor,yoğurt mayalıyor evde bende yiyorum nasıl durayım.Zaten koca bir bavul abur cuburum da geldi.Ağzım dakika boş kalmıyor vallahi.Bu satırları yazarken de annem fırından yeni çıkardığı ekmekten getirdi verdi 1 dilim.Bundan sonraki hayatıma şişman devam edeceğim sanırım :(
*Zilli bütün gün playstation 2 oynamakla meşgul.Dışarı çıkalım dediğimde siz çıkın ben evde kalırım diyor :) Biz de bırakamaycağımızdan kalıyoruz evde.
*Capon balığı ile izin günlerin de görüşebiliyoruz.Dün bizi Kakegawa Kalesine götürdü.Hani burada detaylı anlatmıştım.Biletlerimizi alırken o amcaı sordum hani ilk aşkı Türk olan.Yukarıda kalenin içindeymiş.Merdivenleri çıktık beni görünce hemen yüksek sesle 'sen geldin tekrar 'dedi.Balığa'da seni çok merak ediyordum dedi :).Ayaküstü sohbetimiz de beni ilk gördüğünde eski sevgilisine benzetmiş.Ben Türküm deyince de onun kızı olduğumu sanmış.O yüzden daha da heyecanlanmış.Bana ara sıra uğra lütfen dedi.Hatta gel burada çalış dedi :) Sohbetimiz bittiğinde Capon balığımın gözleri dolu doluydu.O amcanın hikayesi yüz ifadesi ve yarım kalan aşkı çok etkileyici yaa :( -Bayanın adı Ümit Ersan mış belki duyan gören tanıyan okur ha bu satırları ?
*Capon balığı ile annemler epey alıştılar birbirlerine balık annemlere yemek yaptı.Domatesli spagetti ve salatasından sonuç olumlu :) balık çok mutlu :) Türkçe konuşmaya çalışorlar son dakika bana başvuruyorlar :) Zilli Japonca konuşuyor hemde herkesle benden ya da balıktan duyduğu bir kelimeyi anlamını bilmeden herkese söylüyor :) Markette yolunu kapattığı adama Arigatou gozaimasu(teşşekkür ederim) dedi.Adamın suratını görmeniz lazımdı :(
*Zilli yılbaşı ağacı istedi.Sermoon ablası ağacı aldı,süslerini ben aldım.Zilli de süsledi.Ara sıra ışıklarını açıp izliyor. :)
Şimdilik bu kadar daha yapılacak çok şey var ama ilk önce uyku düzenlerini adam etmek lazım .Zira ben ölüyorum yorgunluktan :(
Not:Tanya'cım aldım sobemi yazarım en kısa zamanda

21 yorum:

  1. Ben istiyorum kilo almakkkk!! Zaten alıyorum da annem yapsın, ben alayım :p 1 haftada oturur saat düzeni. Sen uyanır uyanmaz yor onları, gezin dolaşın. Gece erken yatsınlar :) İyi eğlenceler sizee..

    YanıtlaSil
  2. ah merak ediyordum sizi. Hadi ama artık uyku düzenine alışsınlar , başlayın gezmeye atılın maceralara

    YanıtlaSil
  3. ne güzel olmuş. annen gidince aldığın kilolar hızlıca gider zaten. boşver gitsin. anne yemekleri kaçırılmaz bence de... :)

    YanıtlaSil
  4. hepinize iyi eğlenceler...

    YanıtlaSil
  5. oh ne güzel tadını çıkar canım boşver kiloları

    YanıtlaSil
  6. Canım güzel haberlerini alınca çook sevindim. Aman boşver kiloyu sen bişey olmaz annen gelmiş ne güzel gönlünce ye. sonra verirsin aldıklarını. Ayy o güzelim şeyler yenmez mi. Karnım da acıkmıştı zaten ekmek falan deyince yani çoook kıskandım şimdi. Mutlu olmanız ne güzeell. Japon balığına da tebrikler. Güzel puanları kapmış. Seviniyoruz duyunca valla. Bol bol gezin. Dinlenirsiniz sonra yaa. Ama kolay değil tabi adapte olmak hemencik anlayabilyorum. Çok sevgiler selamlar bizden size. Yeni haberleri bekliyoruz heyecanla. Annenin yemekleri de çek de sen koy bloguna görelim biz de bakarak doyalım hiç olmazsa yaa:)

    YanıtlaSil
  7. Offf , simdi ev surekli cesitli yemek kokulari ile dolup tasiyordur.Bosver kilo al , sonra verirsin nasil olsa.Baligi coook takdir ediyorum.Ilgisi ve ozeni super, onu kocaman opuyorum artik gonul rahatligi ile seni ona verebiliriz:)(Ben kim oluyorsam:)

    Annene ve zilliye de selamlar!

    YanıtlaSil
  8. Uyku düzenini halledin daha güzel gezersiniz, herkesin keyfinin yerinde olduğunu duymak güzel. Türk aşkı olan amcaya üzüldüm ya

    YanıtlaSil
  9. Bence Türkler her yerde çok sempatik geliyorlar insanlara=) Hikaye de etkileyici... O kadarcık kilodan birşey olmaz keyfini çıkar=)

    YanıtlaSil
  10. Amanin uykuyu duzene sokun hemen, gezecek gorecek yerler cok :)) Annenin ellerine saglik, nasil olsa annen gittikten sonra sen kendin yapip yemezsin, o yuzden bulmusken ye hepsini serrosum benim :))
    Ben o amcaya cok duygulandim yaa :(
    Capon damata da cok cok selamlar :))

    YanıtlaSil
  11. Birlikteliğinizin tadını çıkart bence , uyumadıkları zamanlarda tabi... Anne yemeği de hiç bir şeye benzemez ye gitsin...
    Selamlar... iyi eğlenceler...

    YanıtlaSil
  12. ben gelmesemmi acaba 4 gun sonra??
    kilo almasam mi acaba???
    yok yada gelsemde alsammi kilo
    annem buradayken her tadin tadina varsam mi?malum o yokken yediklerim ortada...
    yok ben geliyorum kardesim banada ayir ekmeklerden keklerden yada yook ayirma annem banada yapar naisl olsa
    zilli kizz geliyorum..arigatou gozaimasu:)))))

    YanıtlaSil
  13. Boşver aldığın 1 2 kiloyu
    nasılsa verirsin bence aldığın kilolar sevgiyle yapılan yemeklerden güzel günler geçirmene sevindim Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Serros,

    Kiloyu boşver..annenin yaptıklarına gömül..kiloyu verirsin sonra..

    Öperim..

    YanıtlaSil
  15. OHHH....SIRIT SEN BANA ORALARDAN ŞERİFE...DÖNÜP DOLAŞACAĞIN YER YİNE BURALARI:))))BU GİDİŞTE GÜLŞAHTA TÜRKÇEYİ UNUTACAK,DÖNDÜĞÜNDE SÖKELİLERE CAPONCA KONUŞURSA HİÇÇÇÇ ŞAŞMAYIN....HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,İYİ EĞLENCELER.

    YanıtlaSil
  16. Haberler oldukça güzel

    Sevindim.

    Ama zilli 'den maceralar bekliyordum, capon balığının abisinin peşinden koşar diyordum ama kızcağız playstation'a dalmış.

    Herkese bol selam.

    YanıtlaSil
  17. Serroseee youlun neresinde kaldin yahuu :)

    YanıtlaSil
  18. oncelikle biraz gec olsa da gozunuz aydin !! Senden mutlusu yoktur simdilerde..

    Sonra da mutlu yillar !!

    YanıtlaSil
  19. İyi seneler sana, hep mutlu ol, çook öpüyorum seni:)))

    YanıtlaSil
  20. Serrosee kayip oldun bak yeni yil geldi biz seni bir bulamadik :))

    Ask olsun, bal olsun muhabbet olsun yeni yilda :)) Haa bir de Capon damat isteriiizz :))

    Mutlu yillaaarr :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül