3 Kasım 2008 Pazartesi

Sevmiyorum işte

Hastayım bu ara gene dizilere vurdum kendimi.fazla stress sebebi ile önce uçuk çıktı dudağımda.Normal ilacımı sürüp geçecek diye beklerken dün bir anda çenemin altında fındıktan biraz büyük (fındık çekti canım) beze belirdi.Fazlaca bir ağrı ile birlikte.O anda balıkla arabadaydık farkettiğimde.Karanlıktı sivilcedir,bişey ısırmıştır diye rahatlatmaya çalıştı balık beni.Benden çok panik oldu ama bana çaktırmıyor.Ben kafamda neler kurdum ahh ahh.Eve geldim doğru pcnin başına açtım googlemı hemen Guatır araştırması resimlerden arattım hem.Saniyesinde gelen görüntüleri görünce başladım çığlık çığlığa ya da Hülya Avşar deyimi ile hönküre hönküre ağlamaya.Belirtilerini okudum hiçbiri bende yok.Ama yok öldüm,1 aylık ömrüm kaldı,mezar taşımı bile tasarladım.Balıkta hemen Japonca googledan araştırdı.Tabii o daha aklı selim bir araştırma yaptı.Ama resimleri gördükten sonra aklı gitti.Benim hönkürmelerim sırasında hastaneden randevu alındı ve yola çıkıldı.2 dakika sessiz 5 dakika böğürme seanslarım arabada da devam etti tabii.

Hastaneye ulaştığımızda benim gözümde kurumamış gözyaşlarım ,çok gergin bir bedenim ve ipe sapa gelmez düşüncelerim vardı.Yüzüm ne haldeydi bilinmez.Ateşim ölçüldü,sorular soruldu ve stressten olduğuna kanaat getirildi.Uçuğa neden olan virüsün orada toplanmış olabilceği söylendi.1 haftalık ilaç verildi.Tabii tüm bu konuşmalar japonca yapıldığından yarısını anlayabildiğimden benden saklanıldığını düşündüğümden balığı yüzbinkez sıkıştırdım.Ama sanırım şüphe edilecek birşey değilmiş.1 hafta sonra bu şey durursa veya büyürse başka sonlar yazacağım kendime.

Hah gelelim esas konuya dizilerde sevmiyorum işte dediklerim;



*Bütün hatunların son moda giyinmesine,giydiklerini bir daha giymemelerine



*Full makyajla uyuyup full makyajla uyanmalarına



*Her daim yapılı saçlarla ortalıkta dolanmalarına duştan çıkınca bile bornozlu fönlü olmalarına

(hiçbirinin saçında kırıkları yok,kimsenin dip boyası gelmiyor,kimsenin kaşının ortasında fazladan bir kıl çıkmıyor)



*Hergün değişen çeşit çeşit çarşaf takımlarına (çok kıskandığım için)



*Çubuk kraker gibi zayıf olmalarına



*Full dekolte ile hiç frikik vermemelerine



*Fatura,kredi kartı ektresi o bu şu gibi normal dertlerinin olmamasına



Sinir oluyorum.



daha da sayarım ama stressten uzak kalmam lazım.





Yukarıdaki liste Türk ve Amerikan dizilerinden aklımda kalanlar var mı eklemek isteyen???

24 yorum:

  1. yakışıklı su gibi adamların hep o boyalı,ew işlerinden anlamayan boşkadınların olmasına...

    YanıtlaSil
  2. Uçuktan dolayı lenf nodu büyümüş olabilir büyük olasılıkla,özellikle bağışıklık sistemi zayıfladıysa strese bağlı.Benzer hastalar görüyorum çalıştığım yerde,hatta uçuk ilacı dışında birşey genelde vermem.Bence endişelenmeyin.Bol taze sebze ve meyve yiyin.Sağlıklı günler...

    YanıtlaSil
  3. canimcim cokkk gecmis olsun, onemli birsey olmamasina sevindim.

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsunnn... ben de senin gıcık olduklarından en çok çarsaflı kısıma gıcık oluyorum :)

    YanıtlaSil
  5. bak çubuk kraker konusunda anlaştık:))
    Daha okurken dedim bu stres diye. Hiçdert etme biraz relax takıl. Uçuk kaçık kitaplar oku, uçuk kaçık müzikler dinle, romantik komediler izle. Aha üç vakte kadar bişeyin kalmayacak. Hemen bana dön geçti de. Seni çok çok öptüm

    YanıtlaSil
  6. Patladı patlayacak silikonlara ve 100 sene önceden kalma gülme efektlerine de ben sinirim canım

    YanıtlaSil
  7. ooo kuzucum say say bitmez. Hiç girmeyeyim ben o dizi olaylarına :p Sana geçmiş olsun canım, stres yapma. İlaçlarını düzgün al ve dikkat et kendine. Kötüye yorma herşeyi de. Öptüm..

    YanıtlaSil
  8. Makyaj kısmına ben de gıcığım. Mesela atv'deki sıcak, samimi, aile dizisi olduğu iddia edilen ama bu aralar garip bir şeye dönüştürülen Bizim Evin Halleri'nde bile aynen öyleler. Oysa bizim eve bakıyorum da, 1 haftadır izinliyim, ev taşıyoruz vs ve ben bu 1 hafta boyunca hiç makyaj yapmamışım, saçıma köpük bile sürememişim. :)

    YanıtlaSil
  9. Assortiek
    aaa bir de o var canim unutmusum :)

    Kursunkalem
    cok tesekkur ederim yuregime su serptin.Bana da bir hap bir de krem verdiler.Cok rahatladim yaa gercekten.Normalde takintili degilim ama ilk defa basima geldigi icin cok korktum cok
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Enharcim
    Cok tesekkur ederim.Kursunkalemin yorumundan sonra rahatladim vallahi

    Gizemcim
    ha ha degil mi?Bazen carsaf bakmaktan altyaziyi ya da oradaki olayi kacirabiliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Lale ablacim
    Yeni recetemi aldim hemen uygulamaya basliyorum.Aaa gecti bile :)
    bende seni cok cok optum.

    Craftwomanim
    aaa evet o da var.unuttuklarimdan :)

    YanıtlaSil
  12. Nazocum

    sagolasin canim :)Bende seni optum

    Ferulago

    aynen yaa ben cok makyaj yapan biri degilim.Olurda yaptiysam silmeye usendiysem rimelde varsa kapkara oluo gozumun alti.Ama bunlar rujlu pudrali uyuolar daha duzgun makyajla uyaniyorlar puffff

    biraz daha gercekci olsalar tamam benim gibi sac bas daginik uyanmasinlar ama hani uyanmis gibi yapsinlar yaa :)

    YanıtlaSil
  13. geçmiş olsun ama ben de önemli birşey olmadığını tahmin ettim yazının başında, bazen oluyor böyle stresten, aslına bakarsan ben stresin yada sıkıntının böyle dışa patlak vermesini seviyorum. Çünkü muhakkak bir patlak verecek ve gözle görülür bişey olması daha iyi bence. Farkedip önlem alıyorsun. Birde vücudumuzun içinde sinirlerimizd yada farkedemediğimiz yerlerde patlak verse (allah korusun kanser gibi, bana göre kanserin baş kaynağı sıkıntı) daha zor o yüzden bi de böyle düşünüp şükret

    YanıtlaSil
  14. Haklisin canim tesekkur ederim.Ama stress oldugumun hic farkinda degildim acikcasi bu bana mesaj oldu :)

    YanıtlaSil
  15. canım çok geçmiş olsun sanaa..hemen geçsin tamam mı..stres yapma rahat olmaya çalış bitki çayı iç ben nedense o zman rahatlıyorum biraz.mutlu şeyler düşünmeye çalış.bu arada yazdıkların harika. ben de bu hallere gıvık oluyorum ama asi için yazdığım gibi hep aynı şeyin tüm dizi boyunca giyilmesine de uyuz oluyorum:)ben de bişey eklemek istiyorum.dizilerde gıcık olduğum şeylerden biri de sevgi dolu iyi kalpli erkeklerin kadınlar için herşeyi yapabilecek ve delicesine aşık erkeklerin hep kıymet bilmeyen hatunlar için acı çekmeleridir.nasıl da ideal bir erkektir oysa.ama hatunun aklı başka şeydedir.tabi tam tersi de olabilir dimi.yazık onlara:):)sürünür dururlar.

    YanıtlaSil
  16. şekercim geçmiş olsun..soğuk kanlı olmalı böyle zamanlarda diye düşünüyorum..(demesi kolay tabe) bana kalırsa son dönemlerde seni daraltan her ne varsa yarım kalan veya henüz başlanmamış bişeyler gibi bir an önce sonuçlandırmaya bak..(ev temizliği..başlanıcak bir kurs veya ödev..birisine alınacak bir hediye vs..yüzeysel düşündüğü zannetme..inan bana yapılacak işler çok geriyo insanı..en azından beni..ama mutlaka önce kuaför:)

    YanıtlaSil
  17. dizilerdeki sevmediklerime senin yazdıklarına eklemek istediğimse nerdeyse tüm dizilerde ya kadın evli bir erkeğe aşık veya erkek bazen her ikiside evli..işin en hayret verici ve beni nefretle dolduransa evli insanların birbirlerini aldatmalarını bizlere masum ve haklı nedenlerinin olabileceği birşeymiş gibi lanse edilmeye çalışılması..bizlerinde böyle dizileri izleyerek bu fikre prim vermemiz..

    YanıtlaSil
  18. Uhuuu..sen ne yapmissin böyle iki arada bir derede bakim?? =))
    Çook geçmiş olsuunn!!Korkma,guatrdan kimse ölmüyor canim =)Olunseydi ben çok önce Guatr kanserinden ölürdüm zaten..Neymiş bakim stresin senin,(meşgulsun nette diye yanasmiyorum hiç sana)
    Stres yapma dicem ama bende stresten patliyorum suan.Ağrilarim azacak diye korkuyorum gene...Yazık olan benim baliga oluyor,zavalli cocuk...Ağlatana kadar abaniyorum çocuğa.. Bana bağirip çağramadığından böyle patlıyor...=((

    Sanirim,ben su dizilerde hiç sevemedigim gerçek hayatta da yetkin kafası karisik,canindan gönlü geçmiş,umursamaz,sevdiğinden daha az seven,acimasiz kizlara benziyorum.
    Evet,ben son zamanlarda kendi filmimin en nefret edilesi tipiyim....

    YanıtlaSil
  19. valla sinir olduğun şeylere bayıldım gerçekten de herşey ne düzgün değil mi
    trafik cezası gelirse yırtıp atıyorlar hiç sorun olmuyor...
    ahahhha
    çok sevdim
    güldüm
    geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  20. Tugbacim
    Vallahi rahatliyorum deniyorum.Evet aside de tam tersi beni de gicik ediyo :)
    Evet yaa mesela asi nasi surtturuo burnunu demi demirin :)

    Aydan ablam

    vallahi ablacim inan yoktu bisey hani yarim kalmis is bile yok.Ama bilmedigim biseyler vardi herhalde eh oda cikti gitti.
    aa evet bir de o cikti ask herseye kadir herseyi afffeder saniyorlar.

    Fulya

    sagol canim.sende dert etme kendine fazla hicbirseyi ;)
    hersey olacagina variyor.

    Ersin
    evet ya hersey super :)
    sevindim guldurebildigime :)
    tesekkurler sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Serroscum,

    Birde her daim manikurlu olmaları durumu var...
    Hehe..

    Gecmiş olsun bu arada..canım balık..nasıl heyecanlanmıştır şimdi..

    YanıtlaSil
  22. evet Tanya bir de o var offf :)

    YanıtlaSil
  23. Çok geriden okumuş olsam da, dizilerde beni sinir eden şeyler; her daim temiz ve düzenli evler,uslu, söz dinleyen bebeler:))

    YanıtlaSil
  24. Çok geriden okumuş olsam da, dizilerde beni sinir eden şeyler; her daim temiz ve düzenli evler,uslu, söz dinleyen bebeler:))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül