13 Ekim 2008 Pazartesi

Alışverişşşşşş

Efendim yoğun istek üzerine 2 haftalık tatilde aldığım ıvır ve zıvırlarım.1.fotoğraftakiler 5 renk bodyim.Herhangi bir durumda üzerine bir hırka ile benim cankurtaranım olmaya hazırlar,yumuşacıklar 3 rengini giydim bile :)) Alttaki sarı ise son günlerdeki üniformam hep üzerimde :) beni hamile gibi göstersede ben çok seviyorum :) kareli ise pijamalarım aynısından Sermoon'uma da aldım onun ki kırmızı :) Rimmel marka rujum ve dudak kalemim.İlk dudak kalemim dudakta yok gibi (büyüyorum galiba ) zaten öyle Seren Serengil gibi hallere düşürmem kendimi 5ton koyu dudak kalemi kastım :) ve yıllardır aradığım ruj budur varla yok arası bir renk mmmm sürüşü kolay B-A-Y-I-L-D-I-M numarası 005 kaleminse 018 ilgilenenlere... Ve beyaz ve ten rengi farım Türkiye'de bırakmışım kendiminkini ....
Hırka sever benim yeni gözdem krem rengi hırkam ve çiçekli böcüklü kırmızılı çantam :) bunu balıkla beğenmiştik benim burda pahalıydı ablamın orda %50 indirime girmiş :)kaçmadıııı
Yeşil renkli hırkam ve acil şık olma durumlarında beni kurtarsın diye parlak merserizemsi bluzum ve sıyah askılı bodyim ...
hehehe eğlence başlıyor ablamın orda bir dükkan keşfettik herşey uygun fiyatlı ve eğlenceli :) ve bir köşede Lucky Bag keşfettik kese kağıdının içine ürünlerden koymuşlar ne çıkacağını bilmeden 2 şer paker aldık.Açarken çok keyifliydi piyango gibi :) Askılar o paketten sermoona da çıktı aynısından :) Bunlar da aynı dükkandan ama Lucky bag olmayanlar.Makyaj fırcası seti 2 tane aldım (niyeyse) Ipod için hoparlör (nasıl yazılıyor bu ya :() vee okulda kullanmak için şekilli kesen 5 uçlu makas ayy çok eğlencelii :)
Ve Lucky Bagin devamı=Turuncu banyo için tabure ama ben mutfakta yüksek raflara ulaşmak için kullanıyorum.Kırmızı tel dergiler için ama benim tepsilerim işgal etmekte :) çilekli tatli çatal-kaşık setim :) kalpli hesap makinem kahverengi baharatlığım aslında Sermoona çıkmıştı ama tarafımdan el konuldu :) soldaki pembe banyo yastığı ayyy pek rahat :) soldaki pembiş kalpli kalp yastık :)
Ve Ikea ablamın evine çok yakın yeni açıldı kaçar mıydı kaçmadı.Oradan almak istediğim çok şey var seneye inşallah.kataloğum ara ara iç geçirmek için alamadıklarımın üzerine soğuk su içmek için renkli plastik bardaklarım :) ve tahta çatal kaşık setim 2 tane aldım.Renk değiştirince sevmiyorum kullanmayı :) ve amerikan servislerim.Bazı misafirlerime Winnie li servislerimi kullandırmaya çekiniyorum.Gene renkli ama daha akıllı uslular :)

Veee kurabiye cafe açmayı dileyen benim önce kurabiye yapmasını öğrenmesi gerek değil mi :) bu yüzden kurabiye tarif kitabı ölçü kaplari ve hassas tartı :)) 2 haftalık saçma sapan alışveriş serüvenim burada sone erdi:) vakit ayırıp okuyan herkese teşekkürlerimi sunarım .
photos by serrose

16 yorum:

  1. Super ya ne guzel seyler alinmis boyle..Cok eglenceliymis su supriz paket olayi :)

    YanıtlaSil
  2. sagol canim begenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. serrose ben dun yine aldim o kese kagotlarindan...neler cikti neler :)))))))))))))))))

    optum seni canim
    sen yine gel yine gideriz

    YanıtlaSil
  4. Gayet de güzel neresi saçma bu makaslardan bende aldım hihii :) Süper ama değil mi ya.

    YanıtlaSil
  5. Süper süper süper !! Hiçbiri saçma değil, bilakis (böyle yazılıyordur umarım) çok gerekliler :)) Hepsini de güzel günler de kullan Serrose

    YanıtlaSil
  6. Ay ne gerekiyorsa alınmış gercekten de..severim böyle alışverişleri bende...gereksiz gibi durur ama herşey olur içinde..

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan canım hepsi çok hoş

    YanıtlaSil
  8. sermoon is cikisi dogru msne gel goster bana catlarim yaaa

    Craft woman
    valla makaslarm super durduk yere kesiyorum herseyi :)

    Nazo

    sagol canim yaa hani hepsi bir arada sacma geldiler :) ama hepsi lazim yaa :)


    Tanya

    Yaw aslinda eglencesine yapilmis bir alisveristi ama sanirim beynimin bir yani ihtiyac listesi tutuyor

    YanıtlaSil
  9. Canım ya süper güzel ve sevimli şeyler almışsın kendine ya. hepsini güle güle kullan.en güzeli de aldıktan sonra böyle geri geldiğinde hepsini dizip bakmaktır bence neler neler aldım diye.kullanması da süperdir tabi.benim de alasım geldi kendime bir sürü şey şimdi.o sürpriz paket olayı da harikaymış.heyecanlı bir durum.

    YanıtlaSil
  10. ay ben bayılırım böle alışverişlere. Bizim Zuz la Salı pazarına dalıp yol parası kalmadan çıkmışlığımız vardır. En zevkli alışveriş bu bence. Aldığın her şeye bayıldım hepsini güle güle kullan. Hadi bakalım kurabiye denemelerini bekliyorum.

    YanıtlaSil
  11. Cantaaaa, cicekli cantaaaa, cok guzel!Hepsi cok guzel!Bu yazida direkt kendimi gordum...

    YanıtlaSil
  12. Mavi anne cok tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  13. Tugbacim

    Vallah heyecanliydi ya buralarda yok oyle yerler :( ablam sansli

    Lale ablacim
    Valla bende cok zaman cuzdan bos donuyorum :(Begenmene sevindim :)

    Nalancim

    cantayi begenmene cok sevindim canim :)ayrica benzesmemize de sevindim cook

    YanıtlaSil
  14. böyle güzel güzel alışveriş yazılır mı ya, en keyifli şey bunları dizmek , bayıldım valla

    YanıtlaSil
  15. şekerciim, hepside çokkk sekerler, gule gule kullan...

    YanıtlaSil
  16. cocukla cocuk

    haklisin keyfi paketleri acmak,yerlestirmek :)

    Enhar`cim

    tesekkur ederim

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül