14 Ağustos 2008 Perşembe

Lush Seferim

Evet ,evet dün oradaydım ve şuanda da orada olmak istiyorum.Aslında sadece saç kremi almak için gitmiştim.Ama kokular girdi kanıma.Mor balistik 'Blackberry Bath Bomb' ,Pembe olan 'Champagne Supernova' soldaki siyah kutu 'Mask of Magnaminty' cilt ve sırt için derin temizleyici,sağdaki siyah kutu ise gidiş sebebim 'Retread' saç kremi.Mavi olan ise 'Whoosh' duş jölesi Jet Laga iyi geliyor diye aldım.Uyumadan önce test etmiş olacağım.Ve 'Mud Flats' Şifalı temizleyici sabunum.Hiçbirini daha kullanmadım test edince yorumlarımı yazarım.

Bunlar ise Yüz toniğim,şampuanım(gerçekten işe yarıyor daha güçlü saçlarım var artık) ve sivilceler için yüz temizleyicim.Bu 3 'ünü Türkiye'den almıştım.Üçünden de çok memnun kaldım.Bakalım yenilerde aynı fikirde olacak mıyım?

6 yorum:

  1. Lush'a bayılıyorum ben de. Rehab şampuandan çok memnunum bir de american dream saç kremi var. Asıl takıntım ise duş sonrası suyun altında sürülen vücut yağı. Katı sabunumsu bişey harika bir kokusu var :):) miss gibi valla
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Lush ile ilgili yazdığım posttan sonra -şu ürünlerini aldığım- bayadır düzenli kullanıyorum ve çok memnunum. okuldan-işten geldiğinde ferahlamak için toniki hemen yüzüne sık! :) çok iyi gelecektir.

    YanıtlaSil
  3. zeya *
    bende Lush bayilanlarindan oldum.Hatta kendim yetmedim Capon baligimla ,ablam ve enistemde bu kafileye katildilar.Allah sonumuzu hayir etsin :)
    Daha denemek istedigim bircok urunu var not edildi vucut yagi ;)

    YanıtlaSil
  4. Leyla*
    evet hele sicak havalarda o kadar iyi ki tonik fiss fiss elimin altinda benimde :)

    YanıtlaSil
  5. ayy fena halde lush'a gidesim geldi... bol kokulu birşeyler almak istedim bir an :)

    YanıtlaSil
  6. Ayyy benimde gidesim var zor duruyorum :))

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül