15 Aralık 2014 Pazartesi

İnstagram ile Pazartesi #163

instagram kullanıcı adım:serrose
Yoshi'nin kullanıcı adı:yoshijaponbalik
Ablamın kullanıcı adı:sermoon09
Annemin kullanıcı adı:3kizannesi

instagram web üzerinden beni takip etmek isterseniz buyrun bu linke.


Geçtiğimiz hafta Yoshi'nin pek izni olmaması ve izinli olduğu tek gün grip yüzünden evde geçirdiğimiz için bol okumalı geçti.
Okudum, okudum ama biten kitap pek olmadı :) Karamel, biraz soğuk bir kedi ya da mesafeli diyelim. Ama Tiramisu bildiğiniz yılışık. Gördüğünüz gibi hem okuyor hem de Tiramisu'yu seviyorum. Zorla sevdiriyor kerata :)

Fi yüzyüze hiç tanışmadığım Aslıgül arkadaşımın hediyesi. Kitap hediye edenleriniz çok olsun :) Kitap hediye edenlerin ömrü uzun ve huzurlu olsun :p
Çok merak ediyordum Fi'yi. Bugün ya da yarın biter. Yazısı gelecek :) Sahlep içiyorum arada. Bu ara buzzz gibi buralar iyi geliyor.




Benim gerçekten ama gerçekten boş sorulara tahammülüm yok. Ben oldukça sabırlı bir insanımdır. Hatta taş olsa çatlardı durumlarım bile çok olmuştur zamanında ama iş saçma sapan bir soruya gelince, dünyanın en tahammülsüz insanı oluyorum.
Elinin altında internet olan bir insan neden her Allah'ın günü bana Japonya'da saat kaç diye sorar bunu anlamıyorum mesela?
Ya da Japonya'da Günlük Hayat videosunun altına Çin nasıl diye soranı da!
Böyle saçma şeylere tahammülüm yok. Hayat böyle boş işlerle uğraşmak için çok kısa bence.



Olduk mu 26 hafta :) Maşallahları alayım. Günler artık yavaş geçmeye başladı sanki. Dualarınıza eklediniz değil mi bizi?


Bu da baş ucu kitabım. Yine hediye kitap Allah Allah :) Teşekkürler Betül! Bu kitap ile ilişkimiz karmaşık. Hızlı okunuyor bu açıdan seviyorum ama anlattıkları ile henüz bir bağ kuramadım. Hele bir bitsin, netleşir düşüncelerim :) Benim hormonlar yüzünden de olabilir. Keyifli bir kitap yoksa. Dün okuduğum Sıcak adlı öyküyü sevdim, hatta güldüm epey!


Japonya'da Gördüm bloğum için buraya tık tık.

İşte böyle geçti bir hafta!

Hepimiz için çoooook keyifli ve sağlıklı geçer bu hafta inşallah!

Daha fazla fotoğraf için tumblr'e buyrun 

3 yorum:

  1. Maşaallah, herşey gönlünüzce olsun. Ben farkında olmadan Pazartesi günlerimin bir parçası olan yazıyı okuyunca şöyle bir rahatladım.

    Karamel mi daha tatlı Tiramisu mu karar veremiyorum ben :) Enişte inşaallah iyileşmiştir artık, Allah'a şükür sana geçmedi.

    Bu ara Fi'nin fotoğrafının yanındaki cappucino mu? Krem şanti'li latte mi? Neyse acayip canım çekti. Evde kremayı çırpıp yapacağım yani. O kadar seviyorum ki internette yiyecek fotoğraflarına bakmayı... Senin çektiklerin de çok lezzetli çıkıyorlar, ellerine sağlık, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Dediğin gibi Sergül ablacım çoooook keyifli ve sağlıklı bir hafta olur inşallah Tiramisu nun bakışlara bitiyorum o kadar masum bakıyor ki çok sevimli 26.hafta için MAŞALLAH sorunsuz bir şekilde devam etsin hamileliğin ablacım.

    YanıtlaSil
  3. Serrose kitap çantanın markasını öğrenebilirmiyim yada tavsiye ettiğin başka bi markada olabilir

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül