25 Kasım 2012 Pazar

Teşekkür Ederim Çekilişi---kapandi



Nasipse yarın Türkiye yolcusuyum.Bu sefer geliş sebebim beni çok mutlu eden bir şey olduğu için ben de sizi mutlu etmek istedim.
Desteğiniz sayesinde Bumerang ödüllerinde ilk 3 'e kaldım En Çalışkan Blog kategorisinde.

Hem onun için hem benden ufak bir hatıra olmasını istediğim için bugün koşa koşa alışverişe gittim.Normalde seyahatler hep elimi ayağımı dolaştırır ama 2 gün içinde toparlanmak daha da zormuş yahu!

Neyse hem blogda hem de youtube da çekiliş yapacağım.

Yukarıdaki hediyeler bu yazının altına yorum yazacak olan birine gidecek.

Çekilişe son katılma tarihi 25 Aralık 2012 (Japonya saati ile kapatacağım için bence o günü saymayın siz)

Kurallar

1-Öncelikle bloğumun izleyici olmanız gerekiyor.

2-Bu yazının altına hatırlıyorsanız bloğumu ne zamandır ve neden takip ettiğinizi yazın.

Buraya kadar yaptıklarınızla 1 hak kazanmış olacaksınız.

3-Varsa bloğunuzda bu yazının linkini veya birazdan ekleyecek olduğum çekiliş videosunu yayınlayıp bana yorumda link bırakırsanız +1 hak

4-Twitter'da izleyicim olup #serrosecekilis  (türkçe harfler olmadan) hashtagı ile bu yazının linkini paylaşırsanız +1 hak kazanmış olacaksınız.

Yani bloğumda yaptığım çekiliş için en fazla 3 hak kazanabilirsiniz.

Bloğumdaki çekilişe sadece 1 kere katılabilirsiniz.



Bu paket ise youtube kanalımda vereceğim hediye.

Kurallar

1-Youtube kanalıma üye olmanız

2-Videoyu beğenmeniz

3-Videolarımı nasıl bulduğunuzu ve ne zamandır izlediğinize dair bir yorum yazmanız gerekiyor.

Youtube çekilişine dilediğiniz kadar katılabilirsiniz.

Bir de video çektim.



Umarım hediyeler çok isteyen ve beğenen birine gider.Son dakika alışverişi oldu benim için.
-----------------

Videoda anlattım ama bir de izlemeyenler için yazmak isterim.4 yıldan beri 'yol arkadaşım' olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Yorumlarınızın,mesajlarınızın,sözlerinizin benim için önemini bilemezsiniz.

Orada olduğunuz için çok teşekkür ederim.



549 yorum:

  1. blogunuzu evlkendiğiniz seneden beri takip ediyorum. tanyanın blogunda görüp o günden beri takip etmeye başladım. blogda özellikkle japonyayla ilgili kısımlar ilgimi çekiyor. birde yemekle ilgili yazılar.

    YanıtlaSil
  2. merhaba
    blogunu tam hatırlamıyorum ama 1-2 senedir takip ediyorum. öncelikle japonya ile ilgili yazıların ilgimi çekmişti. özellikle kitap yazılarını takip diyorum diğer blogunla birlikte.
    https://plus.google.com/111237444151934032190/posts/23xXfne2p6E
    mrs_mystery92@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Bloğunu Okan Bayülgen'in programında duyduğumdan beri takip ediyorum.İlk bi bakıyım demiştim sonra kırtasiye eşyalarından kitaplara bloğunu zevkle okuyup üye olmuştum:)

    YanıtlaSil
  4. videolarınla temmuzda youtube da gezinirken karşılaştım videolarnı izledikçe bir blogun olduğunu öğrendem ve sonra her ikisinide severek takip etmeye devam ettim senin sayende benim güzel alışkanlıklarım oldu kendimi özel hissettireceğim şeyleri yapıyorum ve mutluyum bana kalemi elime alıp sayfalarca kendimi ifade etme cesaretini sen verdin bunun için çoook teşşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Serroseciğim, seni hediye kazanmak için izlemiyorum yazılarını sevdiğim için izliyorum (pek çok kişi de böyle biliyorum) ama hediyeleri görünce dayanamadım. Blog dünyasına girdim gireli seni de izliyorum. Birisinin blog listesinde görüp takibe almıştım, iyi ki de almışım. Mayıs 2008'de blog yazmaya başladığıma göre Haziran veya Temmuz 2008 olmalı, ya da genel olarak 2008 yılı diyebiliriz. Blogun çok yaşasın :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba 3 aydır bloğunun takipçisiyim.Youtube da videoları gezerken denk geldim.Umarım bana çıkar :)

    YanıtlaSil
  7. Sergül Abla o kadar güzel bi paket hazırlamışsın ki şimdiden ben kazanırsam hiç birini kullanmaya kıyamam diye düşündüm bile :D ben blogunu 2-3 aydır takip ediyorum ve bilgentolis'in bir videonu beğenmesi üzerine önce youtube'ta görüp ordan bloguna eriştim. Ben önceden beri Japon kültürünü merak ederdim zaten çünkü Sailormoon'u izleyerek büyüdüm :) Dünyada en çok gitmek istediğim 3 ülkeden biri ve sayende gitmiş kadar oluyorum desem yeridir. hediyelerinse senin kullandıklarından merak ettiklerim, türkiyede olmayıp da beğendiğim ve onun dışında senin seçtiklerin hepsi o kadar güzel olmuş ki ilk defa bir çekilişi kazanmayı bu kadar çok istedim. Şansım yaver gitsin :) çekiliş için teşekkür ediyoruz...

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle ilk 3 e kalmana ben de çok sevindim.Uzun zamandır takipteyim.Aslında ilk başlarda sessiz sedasız takip edenlerdendin,sonra bloğumu açtım ve resmi hale geldi bu takip :)Yazılarını,oraların kültüründen bahsetmeni,hayatın içinden biraz biraz her şeyi barındırmanı seviyorum.Kazanırsam çok mutlu olacağım.Mail adresim dolapperisi@hotmail.com ;)Pembe seven bir kız daha ne ister ki hem de kıttyli :D

    YanıtlaSil
  9. takipçinizim neden takip ediyorum seviyorum yazılarınızı okumayı :)
    yagmur812@gmail.com
    @nisamla twitterda duyurdum :)

    YanıtlaSil
  10. merhaba sergül abla :) seni bir buçuk yıldır takip ediyorum tesadüfen bir cantamda ne var videona rastlamıştım o günden beri takipteyim çok samimi ve cana yakınsın ayrıca bir egeli olman da kanımı kaynatmadı değil :) çekilişe katılmak istiyorum :) iyi yolculuklar :)

    YanıtlaSil
  11. Tam olarak hatırlayamasam da, 2 yıla yakın bir süredir blogunuzu severek takip ediyorum :) Özellikle kırtasiye alışverişi videolarınıza bayılıyorum ! Çekilişi görünce şansımı denemek istedim. Ayrıca Bumerang ödüllerinde de bol şans diliyorum, umarım hak ettiğiniz 1.liği alırsınız. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Bloğunuzda bu sene tanıştım ve iyi ki tanışmıştım diyorum. İyi ki varsınız.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba Sergül abla.Bloğunu neredeyse 5 aydır takip ediyorum.Youtube kanalından videolarını izliyordum ve bloğunuda bir ziyaret etmek istedim.O andan beri izleyicinim :)

    YanıtlaSil
  14. sergülcüm;seni youtube da gördüğüm günden bu yana(uzun zamandır) takip ediyorum. herhangi bir nedeni yok ama senin sımsıcak bir yüreğinin olduğunu düşündüğüm için takip ediyorum! yarışmayı kazanmaktan ziyade senin gibi gurbette ama yüreği sevgi dolu birini tanımış olduğum için kendimi şanslı hissediyorum! ödül için sana da bol şans dilerim :) eşine de selamlar çok swimli:))

    YanıtlaSil
  15. Blogunu herhalde bir yıldan uzun zamandır takip ediyorum, hiç bilmediğimiz bir yeri seninle tanımak, bir bakıma hayatı paylaşmak hoşuma gidiyor :)

    twitter paylaşım linkim: https://twitter.com/Aphraell/status/272657861677555712

    YanıtlaSil
  16. Bloguna su andan itibaren üye oldum :) Cünkü youtube kanalinida malesef cok gec kesfettim :( Ama orada da yazdigim gibi gec oldu temiz oldu :) Videolarini inanilmaz severek izliyorum ve blog yazilarinin da cok güzel olacagina eminim. Ve bu yorumdan sonra da hemen söyle bir göz atacagim :) Bu cekilisini severek blogumda yayinlarim. Bu arada blogum almanca agirlikli ama ara sirada türk okuyucularim icin türkce yazilarim yaziyorum. Malesef bu konuda biraz tembellik yapiyorum ama umarim yakinda daha cok türkce agirlikli postlar hazirlarim.

    Hazirlayacagim linklerin hepsini sonra buraya eklerim.

    Umarim Türkiye yolculugunda cok güzel vakit gecirirsin:)



    Blogumu ziyaret etmek isteyenler icin:

    http://all-around-dyg.blogspot.de/

    Almanyadan sevgiler <3

    YanıtlaSil
  17. Vay canına hiç beklemediğim bir çekiliş oldu bu. İki arada bir derede nerden çıktı şimdi kolay gelsin ne diyim :D
    Öncelikle blogunun zaten bir izleyicisiyim. Blogunu bulmam tamamen şans eseri oldu. Tumblr'da kitaplarla alakalı fotoğraflara bakarken şans eseri karşıma çıktın ve hemen her taraftan-tumblr, blog, twitter, facebook, youtube- takipçin olmaya başladım :)
    Twitter'da çekilişini duyurdum https://twitter.com/greaseglee
    Şimdiden herkese hayırlı olsun diyorum.
    Bu arada umarım İstanbul'da karşılaşırız :))

    YanıtlaSil
  18. ben zaten izleyicindim, belki hatırlarsın. blogunu ise yaklaşık 1 yıldır falan takip ediyorum. nedeni ise; sayende gaza gelip habire kitap okuyorum! :D ne zaman okumaya ara versem sanki beni durter gibi bir kitap paylaşıyorsun ve ben vicdan azaplarıyla birlikte koşarak kitabıma dönüyorum :D bide instagramla pazartesi'lere bayılıyoruumm!!
    twitter linki; https://twitter.com/shewgy/status/272659663055626241
    hepsi benim olsun muuu?? :D

    YanıtlaSil
  19. seni 3 aydır takip ediyoruuum. gece gündüz bağımlı olduum. tüm videolarını ve yazılarını okudum yani 3 ayda:) çok ilgimi çekiyor anlattığın şeyler özellikle kırtasiye ürünleri :) çok teşekkürler bu kadar çalışıp bu bloğu oluşturup bizi bilgilendirdiğin ve çok çalıştığın için.
    https://twitter.com/loading_1905

    YanıtlaSil
  20. blogunu okan b.'de duyduğumdan beri severek takip ediyorum... iyi ki japonyadasın iyi ki blog yazıosun =)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  21. Blogunun takıpcısıyım :) neden takıp edıyorum cunku farklı bı hayatı ogrenmek senden bıseyler kapmak hosuma gıdıyor bu yuzden :) ceklıse katılmak ıstıyorum

    YanıtlaSil
  22. uzakdoğuyu takip etmeye başladığım zamanlarda tesadüfen keşfettim blogunu..yaklaşık 2 sene oldu ama o kadar alışmışım ki tarayıcıya adresi yazıp bloguna girmeye ,takibe almamışım az önce farkettim..nys senin japonyada yaşaman benimde orayı senin gözünle keşfetmem çok eğlenceli... :)
    not: bumerang gecesinde başarılar.. ^0^

    YanıtlaSil
  23. Blogunu 3 aydır severek takip ediyorum, Birincilik ödülü gelecek umarım :)

    YanıtlaSil
  24. Sanirim 2 yildan fazladir girip okuyorum ama 1.5/2 yildirda takipteyimdir :)
    Neden takip ediyoruma gelirsek, sanirim evde sikildigim bunaldigim anlarda bu blog kurtarici oluyor bana
    Ayni suan oldugi gibi moralin sifir ve actim baktim cekilis var. Belki sans bana guler :)
    Basligi okuyunca sasirdim, cekilis yapmaya karsi bir bloggerdiniz siz ya :) ama sanirim tesekkur hediyesi bir nevi :)

    YanıtlaSil
  25. Ben 1 sene yada daha fazla süredir takip ediyorum en çok bir japon ile evlenme hikayen, ses tonun,benım gibi kırtasiye delisi olman beni bu bloğa çekmişti inşallah 1. Sen olursun seviliyorsuuuun \o/ bloğum yok ama twitterda duyurdum gamzeli_mm olarak takip ediyorum orada seni bol şans

    YanıtlaSil
  26. Blogunu takip edeli 1 veya 2 ay olacak. Japonya hakkında verdiğin bilgiler çok hoşuma gidiyor sanki senle birlikte orda yaşıyormuş gibi hissediyorum. Yazılarını okuyunca bir tebessüm beliyor suratımda. Özellikle Özel Bir Kardeşe Sahip Olmak adlı yazında beni çok etkilemiştin.

    YanıtlaSil
  27. Blogunu, yasamini, neler yaptiklarini, japonyayi, oradaki kozmetik vs urunleri hemen hemen her seyi merak ettigim icin takip ediyorum, bir de seni cook seviyorum :)
    Blogumda duyurdum videoyla : http://simooos.blogspot.com/2012/11/cekilis-duyurusu-29.html
    Twitterini takip ediyorum : simgemsa
    Twitterda paylastim etiketleyerek: https://twitter.com/simgemsa/status/272663701843230720
    Youtube hediyesi icin de;
    Kanalina uyeyim : http://www.youtube.com/user/InvinoveritaSimoos?feature=mhee
    Seni youtube yi ilk actigim zamandan beri galiba yani ocak ayindan beri takip ediyorum
    Youtube deki en cok alisveris sonra da gezi videolarini cok seviyorum. Cunku bize farkli yerleri tanitman hosuma gidiyor :)

    mail adresim : simgem_sa@hotmail.com

    YanıtlaSil
  28. Selam blogunu 1,5 yıldan beri takip ediyorum.Sanırım kırtasiye malzemeleri ararken rastlamıştım.Blogumda paylaştım videonu.İşte linki http://neselioyuncaklar.blogspot.com/2012/11/yolun-neresindeyim-blogunun-sahibinden.html

    YanıtlaSil
  29. merhabaa :) Blogunu bayadır takip ediyorum 9 aydır falan. ama daha yeni hesap açtım sayılır. çoook beğeniyorum senin doğallığını anlatmanı ve japon kültürüne dair herşeyi bizimle paylaşmanı. ilk 3te olmuşssun cokda başarılısın tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  30. Blog dünyasıyla yeni tanıştım dolayısıyla seninde de. Seni de Bilgen sayesinde keşfettim. Videolarında senden bahsediyordu ve neden senden öyle bahsettiğini anladım :) Çok sevimli, sempatik birisin. Videolarının ve yazılarının sıkı bir takipçisi oldum. Umarım ödülü kazanırsın, kendim kazanmış kadar sevineceğim :)

    YanıtlaSil
  31. Merhaba:) Bloğunu bir kaç ay önce buldum ama acaba bloğunu yeni mi takibe aldım bilmiyorum :S
    Seni daha çok Youtube'dan takip ediyorum açıkcası, videolarını çok seviyorum. Seni takip etmemin sebebi Japonları çok seviyor olmam (^-^) (bunun hakkında bi videona da yorum yazmıştım belki hatırlarsın:)).

    İnşallah çekilişlerinden birini ben kazanırım, tatlı Japonya'mdan bir şeylere sahip olmuş olurum en azından...
    e-mail: cileklisut_200@hotmail.com

    Bumerang'da ilk 3e seçilmişsin, inşallah 1.lik de gelir :)))

    YanıtlaSil
  32. Blogunuzu takip edeli 1 yıldan fazla oldu. Ben ve özellikle annem sizi severek takip ediyoruz. Asya ile ilgili birşeyler ararken sizin blogunuzu tesadüf eseri bulduk ve tüm geçmiş yazılarınızı okuduk. Egeli oluşunuz ve kitaplara aşırı düşkün bir insan olmanızdan dolayı bizi cezbettiniz diyebilirim. :) Bilgisayarı her açtığımda öncelikle; 'Serrose ne yazmış?' diye blogunuza uğramadan geçmiyorum ve yeni yazılarınızı görüncede anneme, 'Annee gel, serrose yazmış!' tepkisi veriyorum. Eşiniz, kediniz ve bir de siz bizim evimizde sürekli misafirsiniz. :)

    Kitaplara düşkünlüğünüz sayesinde ben de sizin kadar olmasada kitap okuma alışkanlığı edindim. Artık sizin gibi elimde kurşun kalem, küçük not defteri ve kitabımla geziyorum.

    Sizin gibi kültürlü ve sevecen birini tanımış olmak bile bir onurdur. Sevgilerimizle.. :)

    YanıtlaSil
  33. Blogunu 2 yildir takip ediyorum. Aslinda blogunu tamamen tesaduf eseri bulmustum. ilk postunu okuynca cok hosuma gitmisti :) bir gunde tum postlarini okudugumu hatirliyorum. Ve devamli takipcin olmamin sebebi yazdigin ve paylastigin hersey. Senin postun olunca gerisi onemli degil. ustelik kirtasiye delisi olman beni sana daha cok cekti. Ustelik seninle birlikte buyudum diyebilirim :-) kedim duses ile seni ve karameli cok seviyoruz :)

    YanıtlaSil
  34. Merhabalar :)) Sizinle yeni tanıştım aslında yaklaşık 4 aydır. İlk önce videolarınızla sonra blogunuzla :))Neden takip ettiğime gelicek olursak çok samimi olmanız ve bilgi verici yazılar yazmanız bunun dışında bizim iyiliğimizi isteyecek şekilde uğraşmanız sizi takip etmemdeki en büyük sebeblerdir :)) Ayrıca tebrik ediyorum ilk 3 te olmanı, hakkındır :)

    YanıtlaSil
  35. HAYIRLI OLSUN tekrar , youtube da yazdim buraya yazmiyim ;)
    SEN TAkip edilicek en samimi blogsun ;)Ve Yurt disinda yasamanda zaten cabasi ;)
    Bana uzun uzun yazilarini okutabildigin icin benden de bir Ödül gelebilirdi aslinda :)
    Blog okumayi sevmeyen , ben bile ne yazmis acaba bu gün diye dört gözle bekliyorum yazilarini ;)
    Cekilis insallah ALmanya icin gecerlidir ( haa degilse TR dende adresim var zaten :D
    HEDIYELER BENIM OLSUN kimseye Sans dilemiyorum Cünkü özellikle makyaj malzemelerini Cooooooook MErak ediyorum
    Tekrar seni cook cook tebrik ediyorum . Allah mutlulugunuzu daim etsin ;)

    SEvgi ve Selamlar

    YanıtlaSil
  36. Merhabalar, ben de yaklaşık 6 aydır takip ediyorum sanıyorum:)
    Bir kere çok şekersin, her yaptığını zevkle izliyorum:)
    Bumerang'ta En çalışkan blog kategorisini gördüğümde aklıma gelen tek isim sendin, ve umarım kazanan sen olursun..
    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  37. Merhaba^^ Bu güzel çekiliş için teşekkürler, öncelikle söylemeliyim ki ne zamandır blogunu ve youtube kanalını takip ettiğimi hatırlamıyorum ama googleden japon yemeklerini araştırırken youtube kanalını bulmuştum ordan da blogunu keşfettiğimi iyi hatırlıyorum:) Senin videolarında ki enerjine bayılıyorum. Umarım ilk üçe girdiğin gibi ödülü de kaparsın^^ Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  38. merhaba :) blogunu uzun zamandır takip ediyorum,izleyicinim,twitterdan da takip ediyorum uzun zamandır.Blogunu neden takip ettiğime gelirsek,başka bir kültür dikkatimi çekiyor,gezdiğin yerler,eviniz,yaşantınız bunları okumayı seviyorum youtubeda da takip ediyorum,videolarını da çok seviyorum.twitterdan paylaştım linki :

    https://twitter.com/emineaydemir/status/272670620049883136

    YanıtlaSil
  39. bende seni 2-3 aydır takip ediyorum. çok orjinal bir hayatın var bence ve her anı takide değer.çok cesur adımlar atmışsın hayatta bence.seni tebrik ederim.güzel paylaşımlarınla uzun yıllar seninle beraber olmak isterim.teşekkürler.

    YanıtlaSil
  40. Merhaba ben blogunun yeni izleyicilerindenim. Blogunla dolaylı olarak yaklaşık 2 ay önce tanıştım ve o zamandan beri sıkı takipçinim. Samimiliğin ve gerçekten çalışkanlığın dolayısıyla çok severek takip ediyorum hatta o kadar ki kardeşim bile Sergül ve Yoshi deyince anlıyor:D Umarım yarışmayı kazanırsın çünkü çalışkan blog hakkını kesinlikle veriyorsun:)

    YanıtlaSil
  41. merhaba sergül abla :) blogunu ve youtube kanalını çok zamandır takip ediyorum. bende senin gibi kırtasiye hastasıyım japonyada yaşamak isterdim.başkalarının videolarınıda izliyorum ama senin sesin daha etkiliyici geliyor.umarım sen birinci olursun.videolarına bayılıyorum.ilk 3e girmene çok sevindim :).senin videolarınıda kardeşime izlettim.ve oda eline kamera alıp video çekiyor :).en çokta çantamda ne var videolarına bayılıyorum.yoshiylede çok iyi bir çiftsiniz.bol bol şanslar dilerim <3

    YanıtlaSil
  42. Selam serrose ben blogunu agustos - eylül gibi fark ettim önce ilgimi çeken kırtasiye tutkundu kimdi hatırlamıyorum ama birinin sayfasında bahsediyodu dedim kimdir necidir bu serrose hemen baktım ve bütün gece hiç durmadan sayfaların arasında gezdim durdum ve gezdikçe çok hoşuma gitti bagımlısı gibi oldum sonra okadar kanım kaynadıki hergün bakar oldum bloguna maillerimi hergün açıyorum tabiki yanında ki sayfada yolun neresindeyim bloguda açık ne yazdın o gün bakıyorum youtubede de öyle ondan sonra eski ilgimi çeken yazılarını falan okuyorum öyle işte seviyorum seni videolarını izlemeyi, kırtasiyeden neler aldıgını, alışverişlerini karemeli belkide hayatıma başka açıdan bakmama yardımcı oldun ondan seviyorum seni belliki çok neden var. Neyse kendine iyi bak

    YanıtlaSil
  43. Merhaba ^^ Bloğunu yaklaşık 1 senedir takip ediyorum.Bloğu keşefetmem ise benim Asya yani Kore sevgimden yola çıkarak bulmuşumdur .Çok araştırdığım içinde ^^ Birde benim Blog yazma hayalim vardı yeni, ilginç bloglar araştırmaktan bu sebepten olabilir tarihlerle aram iyi değildir.Anladım ki blog yazmak bana göre değil :D
    Bu da blogtaki küçük yazım ^^ http://haticejjhvehayaller.blogspot.com/2012/11/serrosenin-tesekkur-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  44. Valla blogunu ne zamandır takip ediyorum hatırlamıyorum, nasıl denk geldiğimi de, ama acaba Sergül ne yapmış, Japonya'da neler olmuş diyerek ve severek takip ediyorum :)
    Zaten izleyicinim, böylece her yayınını daha rahat takip edebiliyorum.
    Umarım Bumerang ödülünü kazanırsın.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  45. http://mirayckkn.blogspot.com/2012/11/cekilis-varmsss.html

    YanıtlaSil
  46. Selam abla :) seni youtube kanalından daha uzun süredir takip ediyorum açıkçası, videolar bana daha etkileyici geliyor... Neyse, ben de katılmak istiyorum. Umarım isteyen birine gider :D

    YanıtlaSil
  47. Seni Gürkan GENÇ'in videolarını izlerken buldum. "Doğa için pedalla" projesi kapsamında Ankara'dan Japonya'ya bisikletiyle gitmişti. Onu konuk etmiştin. Çok memnun kalmıştı. Bir tren istasyonunda video çekmiştiniz. Onun yol maceralarında okudum seni. Video ve bloğun hoşuma gitti. O günden beri takip ediyorum. Ayrıca fanatik bir Japon sevgisi var. Eşiniz çok iyi bir insan. Yani videolardan öyle anlıyorum. Öyle bir arkadaşım olsa çok mutlu olurdum. YouTube'da yaşlı bir Japon amca Türk bir kızla mektuplaşmasını anlatıyordu. Türkiye'ye geldiğini babasından istediğini filan anlatıyordu. O video beni çok etkilemiştir. Türkiye'den Japonya'ya kucak dolusu selam ve sevgiler....

    YanıtlaSil
  48. öncelikle basarindan öturu tebrik ederim ve basarilarinin devamini dilerim videolarini ve yazilarini cok begeniyorum. hediye paketlerini de cok guzel buldum. finlandiyada yasiyorum umarim katilma hakkim vardir bu guzel cekilise tesekkur ederim...

    YanıtlaSil
  49. Seni 1 bucuk aydan beri takip ediyorum Sergül ablacım.Videolarını çok seviyorum.Çok içten bi insansın ve ben videolarını izlerken çok fazla gülümsüyorum onu fark ettim :) Seni çok seviyoruz arkadaslarımla makyaj hakkında konuşurken filan çok bahsediyorum senden.17 yaşındayım ve japonya hastasıyım.Karamel'e ve eşine bolca selamlar :)Umarım tumblr bloglarınıda sayıyosundur ablacım

    http://heynaber.tumblr.com/post/36504656427

    YanıtlaSil
  50. blogu okan bayülgen'de barış manço ile ilgili programa katıldığın günden beri takip ediyorum hatta ilk blogumu da o gün açmıştım şimdi adını bile hatırlamıyorum o blogun :S neden takip ettiğime gelince yakın bi arkadaşımı dinler ve izler gibi merakla dinlememden sanırım.
    twitter şeysim : @bBURCUuU
    blogda paylaşım linkim: http://pismandegilsisman.blogspot.com/2012/11/duyuruyorum-ama-katlmayn-iste-hh.html

    YanıtlaSil
  51. Seni tanıdığımda bir japonla evli olman beni imrenirmişti büyük bir cesaretti dorusu videolarında mutlu yüzün izlerken benide gülümsetiyordu evet bende senin gibi bir kırtasiye delisiyim gördüğüm herşeyi alırım ucuz veya pahalı kafama koyduysam yaparım senin videolarını izleyince hem farklı kültürlerden bilgiler edinmiş oluyorum hemde seninin videolarını izlemeyi çok seviyorum ayırca sesin çok tatlı kocanla çok yakışıyorsunuz karamelden bahsetmiyorum bile allahım hayatımda gördüğüm en tatlı kedilerden biri :) Videolarını izleyince eğer canım sıkkınsa açıyorum videolarını biraz olsun morelim düzeliyor senin çok değişik ve çok tatlı istanbul'da seni görmek isterdim açıkcası mutlu bir hayatın var hep böyle mutlu ve huzurlu sen sakın üzülme hiçbirşeye canını sıkma ayrıca ilk 3'e girmene çok sevindim ailecek sana oy atmıştık herneyse gülen yüzün solmasın kendine iyi bak hasta olma seni tanımayı çok isterim <333

    YanıtlaSil
  52. merhabalar ben sengul.HAYIRLI OLSUN.yaklasik seni 6 aydir takip ediyorum oncelikle seni youtubede gezinirken fark ettim ve butun videolarini 1 gunde izleyiverdim daha sonra facebooktan takibe basladim ve oradanda blog sayfani kesfettim hergun sayfani acip bakiyorum ve seni cok seviyorum . ve hediyeleri istiyorum cunku cok merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
  53. Merhaba Sergül.Seni 2 yıldır takip ediyorum.Bloğunu tesadüfen buldum.Japoyada tabelalar diye bir yazı vardı.Japonya'yı merak etttiğim için geriye doğru bütün postlarını bir kaç günde okudum.Çok doğal ve samimi olduğun ve Egeli olduğun için seni takip etmeye başladım.Ben de İzmirliyim.Artık hergün sana uğrmadan duramıyorum.7 yaşındaki kızımla beraber okuyoruz seni.Çekilişi görünce "anne lütfen yaz "dedi.Kırtasiye ürünlerine bayıldı.İnşallah ona çıkar.Seni kocam öpüyoruz.

    YanıtlaSil
  54. Blogunu yaklaşık bir yıldır keyifle takip ediyorum. Geçen sene Okan programında senden ve blogundan bahsettikten sonra keşfettim burayı:)
    Herkese bol şans diliyorum ^-^

    YanıtlaSil
  55. merhabalar ben sengul.hayirli olsun umarim 1.olursun... ben seni 6 aydir takip ediyorum ve youtubede dolasirken kesfettim ve butun videolarini 1 gunde izleyi verdim daha sonra facebooktan takibe basladim ve oradanda blogunu kesfettim .severek butun blog yazilarini okumaya basladim .hediyeleri ben kazanmak istiyorum cunku cok merak ediyorum :D kendine iyi bak sevgilerle.

    YanıtlaSil
  56. merhaba izleyicinim ve sanırım birkaç aydır takip ediyorum seni..Öncelikle videolar harika..Japonyada yaşıyo olman ve bir de üstüne bir Japonla evli olman beni çok etkilemişti sanırım ben böyle bir özgüveni gösteremeyeceğim için birazda özenmiştim sana:) ayrıca hep merak ederim ve araştırırım başka ülkelerde neler olup bittiğini..oyüzden sen benim için bir Japonya ansiklopedisi gibi oldun :) herzaman takibinde olacağım ve umarım hediyeler bana çıkar :)
    portakal_moru@hotmail.com

    YanıtlaSil
  57. Bloğuna bugün üye oldum aslında :)
    çünkü "dur biraz blog inceleyim ve birilerini takip ediyim" diye bugün düşündüm.
    Bloggerda çok yeniyim de :)
    ama yukardaki pakete bayıldım, bu kadar şirin şeyler ancak böyle bir araya toplanırdı.
    Artık takipçinim :)

    YanıtlaSil
  58. Bende yeni başladım ablacım seni takip etmeye.Çok beğeniyorum seni , paylaşımlarını.Senin sayende japonya kültürünü daha yakından tanıdım.Hayırlı olsun çekilişin :) Öğrenciyim , umarım kazanırım :)

    YanıtlaSil
  59. önce youtubeda japonca ders,hiragana ve katagana ile ilgili sayfalara bakarken sana rastgeldim ve devamında blogunu da takip etmeye başladım..eşime japonya ile ilgili paylaştığın ayrıntıları anlatıyorum..bi gün japonyaya gidersek sayende biçok şeye şaşırmayız :))

    YanıtlaSil
  60. urunler cok guzel kazanmayi cok isterim blogunu takip ediyorun her gun degil ama zamanim oldugunda giriyorum facebookta arkadaslik eklemistim ve abone olmustum facebook adresim http://www.facebook.com/idilsilan.ozkan

    YanıtlaSil
  61. Hımm blogu takip etmeye başlayalı 6 ay olmuştur herhalde. Kardeşim bahsetmişti buradan, Japonya'yı sevdiğim için başlamıştım okumaya önce, sonrasında diğer konularla ilgili yazılarınızı da dört gözle bekler oldum. Blogspot'u açıp da takip ettiğim kişilerin yazılarını görünce bazılarını okumayı sonraya saklıyorum ama sizin yazılarınızı hep ilk gördüğüm anda okuyorum. Bunun sebebi de boğucu olmayan, açık ve kısa yazım tarzınız sanırım.
    Çekilişi haber verdiğim blog postum aşağıdadır :)

    http://hayalbozan.blogspot.com/2012/11/aman-ders-calsmayaym-da.html

    YanıtlaSil
  62. zamanim oldugunda blogunu takip ediyorum facebook ta arkadas eklemistim ve abone olmustum cekilisi kazanmayi cok isterim bakalim allah kime nasip ederse.videolarini severek izliyorum her videonu izlerim ozellikle cantamda ne var

    YanıtlaSil
  63. 2 aydır takip ediyorum tesadüfen buldum sürekli takip ediyorum :) samimi ve aydınlatıcı geliyosun bana. twitterım yok maalesef.

    YanıtlaSil
  64. Tebrik ederim öncelikle gerçekten hak edilmiş bir ödül :))
    Sanırım 1 yılı aşkındır takip ediyorum,aslında kore ve dizileriyle başlayan hayranlığım bir blogda sizin sayfanızı görmemle Japonya'ya da ilgi duymamı sağladı.Tabi öncelikle bir japonla evli olmanız, o süreç, paylaştığınız resimler, onların kültürüne merak sardırdı.Daha sonra sayenizde kırtasiyeden çıkmaz oldum,hem blog açtım sırf iyi takip edebilmek için, kitap tanıtımlarınız, instagram herşeyinizle bağlandım desem :))

    Blogumda paylaştım video'nuzu, twitter da takipçiniz idim ve ordanda duyurdum.
    http://parfumumunkokusu.blogspot.com/2012/11/serroseden-cok-tatl-hediyeler.html
    https://twitter.com/TubaKaykc/status/272684482862129152

    Yolculuğunun güzel geçmesi dileği ile :))

    tubakayikci@gmail.com

    YanıtlaSil
  65. blogunuzu geçen seneden beri takip ediyorum. google da moleskine sözcüğünü arattığımda karşıma çıkmıştınız iyi ki çıkmışsnız:) sevgiler..

    YanıtlaSil
  66. Merhaba ben Ravzanur Dadaşoğlu, ilk öncelikle sizi 1,5 yıldır takip ediyorum.Videolarınız ve bloglardaki yazılarınız sayenizde yeni bilgiler ve Japonya hakkında yeni şeyler öğreniyorum.Bende herkez gibi kazanmayı isterim Umarım olur sizi Twitter'dan izliyiciniz olup takip ettim. Umarım Bumerang Ödüllerinde siz kazanırsınız İyi Günler. :)

    YanıtlaSil
  67. senin videolarını çok beğeniyorum ve uzun süredir seni takip ediyorum bloğu sürekli takip ediyorum en çok çantamda neler var videolarını beğeniyorum,umarım kazanırım

    YanıtlaSil
  68. bloğu nerdeyse 1 sene önce bulmuştum ve bulduğum gün bütün yazılarını yaklaşık bi 7-8saatte tek tek inceleyerek okumuştum ve çok eğlenceli ve farklı olmuştu benim için hala her postunu ve videonu aynı ilgiyle takipteyim kendine iyi bak başarılarının devamını diler çok çok öperim :)

    YanıtlaSil
  69. Merhaba ablacım seni Okan Bayülgenin programında çıktığın günden beri takip ediyorum.İzlemediğim hiç bir videon kalmadı sanırım.Bu kadar doğal oluşun çok etkiledi beeni seni kandime çok yakın hissediyorum.İyiki varsınn Seni çok seviyorumm.Allah seni başımzdan eksik etmesin :)))

    YanıtlaSil
  70. Blogunu yaklasık 5 aydır takip ediyorum.Baska bloglarda gezerken rastlamıstım ilk kez.Önceleri Japonyadan farklı bir kültürden izler görmek hosuma gidiyordu sonra senin anlatmında cok sıcak gelmeye basladı.Geriye dogruda tüm yazılarını okudum sanırım.Twitterdanda duyurdum cekilisi.İlk kez bir cekilise katılıyorum insallah bana cıkar nedense cok istedim bayılıyorum japon yazılarına ürünlerine cünkü.

    YanıtlaSil
  71. Tam olarak hatırlayamasam da 2 buçuk yıl oldu sanırım blogunu takip etmeye başladım. Başka bir blogtan blogunun linkini görmüş ve tıklayıp gelmiştim buraya. İlk başta Japonya'da olmandan dolayı blogun ilgimi çekti çünkü uzak doğuya bir ilgim vardı. Ama sonra senin de benim gibi kırtasiye delisi olduğunu öğrendiğimde artık her gün bloguna gelir oldum. Bu 2 buçuk yıldır hiç değişmedi. Her gün bloguna girerim mutlaka. Özellikle ders çalışmam gerektiğinde açar blogundaki kırtasiye ürünlerini anlatan yazıları okurum. Bunu sana daha öncede söylemiştim senin yazdıkların,anlattıkların bana hep çalışma isteği veriyor. Hayallerim için asla vazgeçmemem gerektiğini hatırlıyorum ve daha sıkı çalışmaya başlıyorum. Yani bir nevi motivasyon kaynağı blogun benim için. Ayrıca seni ablam gibi de görüyorum. Yüz yüze tanışmadık belki ama senin samimiyetini hissediyorum bu yüzden de sanki ailemden biriymişsin gibi seni herkese anlatıyorum. Blogunun ilk 3'e kalmasına çok sevindim. Kesinlikle bunu hak ediyorsun. Çekilişe katılıyorum çünkü tabi ki hediyeler de çok güzel ama seninde dediğin gibi senden hatıra bir şeylerin elimde olması beni çok mutlu eder :)

    YanıtlaSil
  72. Gecen senelerdeki Okan Bayulgenin bloggerla ilgili programinda gormustum ilk olarak sizi hatta Japonyadan yayina baglanmistiniz. Hikayeniz cok enteresan gelmisti ve blogunuzu o zamandan beri takip ediyordum ama bir blogum olmadigi icin izleyiniz degildim. Blog yazmaya yeni basladim ve sizi hemen izlemek istedim sanirim 4-5 gun kadar oluyor blogu acali. Ayrica bu katildigim ilk cekilis ve uzun zamandir gordugum en guzeli. Biz bu urunlerin hic birini burada bulamayiz ve ben denemeyi gercekten isterim. Hersey icin tesekkurler. Ayni zamanda umarim ilk 3'e girmekle kalmaz 1. olursun , cunku hakediyosun :)

    YanıtlaSil
  73. Seni maaaalesef daha yeni kesfettim (Bilgen'in videosu sayesinde!!) Blog okumayi da cok severim, o yüzden hemen üye oldum. Inanirmisin 2 günden beri videolarinin hemen hemen hepsini izledim, bayildim sana ve Japonya'daki hayatina! Cok sempatik ve cok ictensin! Özellikle Japonya'da hayat nasil, neler degisik, ne gibi ürünler var falan cok merak ediyorum! Bundan sonra siki takipcinim (hem blogunda hem youtubeda) bundan emin olabilirsin :)

    Ayrica ilk üce girmene cok sevindim, umarim birincilikle geri dönersin :) Basarilarinin devamini dilerim!

    YanıtlaSil
  74. http://kahverengikurdale.blogspot.com/
    https://twitter.com/dnzrtn

    2sın dede paylastım
    blogunu tkp edıyorum uzun zamandır ve bayılıyorum senı ızlemeyee.

    derin5772@mynet.com

    YanıtlaSil
  75. Seni okan bey'e canlı yayınla bağlandığında tanımıştım.Ama o sırada babanne evinde olduğumdan herhangi bir iletişimde bulunamamıştım.Sonrasında hatırladığında blogunu gezdim.Sonra tekrar kaybettim seni^^ hafıza pek kuvvetli değilde.Yeniden karşıma youtube kanalında çıktın "çantamda ne var?" videonla hatta orayada yorum bırakmıştım.Çünkü bende senin gibi alerji hastasıyım bu burun stick zırtıkesi acayip merak etmiştim.İtiraf ediyorum cevapta vermedin :) Kırılmadım yalnız bende çok zaman görmediğim oluyor yorumları:) O günden beri takipteyim. Arada siteni unutuyordum ama artık blogumdaki blogroll kısmına ekledim artık ne zaman yeni post yapsan tependeyim :D O hediyeler hediye falan değil başka bir şey hele o hello kitty aman tanrım görünce bayılacaktım:) Bu arada Japonyayı çok merak ediyorum umarım gezme fırsatı bulurum..Gerçekten orada yaşadığın için çok şanslısın zaten oraya gittiğimde beni turist sanacaklarını sanmıyorum^^ Fotoğraflarımı gören herkes beni japon sanıyor. İlk 3de olman benide onurlandırdı inan bana.Başarılarının devamını dilerim.


    Buda benim blogumda paylaştığım postun linki:
    http://www.disastyle.com/2012/11/yolun-neresindeyimden-tesekkur-ederim.html

    Twitter'm yok onun yerine facebookta paylaştım çekiliş postunu :
    http://www.facebook.com/disastyle/posts/169922009817683

    Youtube'da ki video postun :
    http://www.facebook.com/disastyle/posts/139332902881890

    YanıtlaSil
  76. Merhaba Serrose gerekli tüm şartları yerine getirdim bloğumda ve twitter'da paylaştım.
    Bloğumda:http://efekizi.blogspot.com/2012/11/serrose-cekilis-yapiyooor.html - twitter'da;@EfeKiziOzge olarak bakabilirsin.
    Senin yaklaşık bir yıldır takipçinim.Bloğuna şans eseri internette dolaşırken denk gelmiştim, o gün tüm yazılarını okudum. Bana çok tanıdık,sıcak ve samimi geldin yazılarını okudukça mutlu oluyorum. Bende gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi çok severim, sen benim yapmak isteyip yapamadıklarımı yapıyorsun, bende bir kırtasiye hastasıyım. Sen artık bizim aileden biri gibisin sen hasta olduğunda mutsuz olduğunda bende üzülüyorum neyse kısaca böyle :D Ben böyle çekilişlerde çok şanssızım şuan 3 çekiliş hakkım olsa gerek ama bana çıkacağını zannetmiyorum;olsun nedense katılıp yorum yazmak istedim.Ayrıca Bumerang için de tebrik ederim.Seni yakından görmeyi çok istiyorum kendine iyi bak...

    YanıtlaSil
  77. Merhaba , bloğunuzu 1 yıldır takip ediyorum ve videolarınızı çok beğeniyorum.Çok samimi ve içten olduğunu düşünüyorum.Bumerang ödüllerinde ilk 3 e girmene çok sevindim. inşallah birinci olursun seni destekliyoru. Umarım çekilişe hak kazanmışımdır. çok teşekkürler. Çekilişi kazanan kişi çok şanslı bence =) =)

    YanıtlaSil
  78. 3-4 aydır bloğunu takip ediyorum youtube videoların sayesinde bloğunu gördüm hediyeleri çok nistiyorum umarım bana çıkar :)

    YanıtlaSil
  79. Merhaba ben sizi Youtube'dan takip ediyordum bir de buradan takip etmek için hesabı yeni açtım :) videolarınızı ve anlatımınızı çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  80. Merhaba Segül abla bloğunuzu takip etmeye başlayalı 1,5 yıl oldu yine Japonya hakkında bir video izlerken sizin videolarınıza rastladım ve böylece başladı.Ve tebrik ederim ilk 3 girmişsiniz başarılarınızın devamını dilerim.
    Twitter'ım da ki post
    https://twitter.com/x_BasakUlgen/status/272693547596124160

    Blogumda ki post
    http://otakujapanturkiye.blogspot.com/2012/11/sergul-ablamzn-cekilisi.html

    Seninle tanışmayı çok istiyorum.Sizleri çok seviyorum.Öpüldünüz :))))

    YanıtlaSil
  81. 1 seneye yakındır takipteyim. Çok geç farkettiğim için üzgünüm...samimiyet çok önemli ve buna fazlasıyla sahip biri olduğunuz için takip ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim,her alanda...

    YanıtlaSil
  82. Blogumu açtığımdan bu yana izleyicinim zaten, 1 seneden biraz fazla oldu. twitterda da izleyicindim.
    https://twitter.com/Uzunincekivirck/status/272698163968749568
    Hediyeler o kadar güzel ki .. Umarım şanslı izleyici olurum kiii :)

    YanıtlaSil
  83. merhaba yaklaşık 1 senedir takipteyim ilginç şeyler ppaylaşıyorsun bunu çok seviyorum baraşılarının devamını bekliyorum tşk...

    YanıtlaSil
  84. Merhaba,öncelikle ilk üçe girmene çok sevindim.
    Okan Bayülgene'e katıldığında haberdar oldum ben blogundan.Zaten o günden sonra da bırakamadım.Bakmadan uyuduğum gün yok neredeyse:) Bağımlılık yaptığın bir gerçek:)
    Arkadaşlarımızla sohbet konumuz oldun.
    Yazdıklarında hep kendimi buluyorum.Mesela bende kitaplara,kırtasiye eşyalarına bayılırım:)
    Çekilişi kazanacak kişi çok şanslı;)
    Gezi defteri gibi birçok fikrin sayesinde hayatıma yeni yeni renkler geldi,İyi ki varsın! :)

    YanıtlaSil
  85. İzleyicinim: Öylesine Biri
    Videolarındaki japon kültürüne ait unsurları seyretmeyi seviyorum bir de japon kozmetik ürünlerini seyretmeyi seviyorum. Yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum
    Blogumda duyurdum:
    http://blogumabandim.blogspot.com/p/blog-cekilisleri.html
    Twitter da duyurdum:
    https://twitter.com/oylesinebiri66/status/272700319241236480
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  86. canım benim nasıl sevindim anlatamam :D hem türkiyeye geldiğine hemde ödül alacağına :D yani dua edicem alman için :) acaba hava alanına seni karşılamaya gelsem bulabilir miyim seni?? :)
    blogunu ne kadardır takip ettiğini bilmiyorum ama en az iki sene olmuştur :D çünkü bende bloğumu o zaman açmıştım sanırım.
    daha nice senelere inşallah hep birlikte. japonya'da ya da türkiye'de görüşmek üzere inşallah. mucukss :D

    YanıtlaSil
  87. ne kadar cici hepsi <3

    Açıkcası ne kadar zamandır izliyorum hatırlamıyorum, epey olmuş olmalı..
    Diğer bloglardan farklı bir içeriğe sahip olması ve güzel anlatımın-videoların izlememde en büyük etken seni.

    Şimdiden bumerang odullerınde bol şans diliyorum

    YanıtlaSil
  88. Merhabaa :)
    Bloğunuzu yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum.Belki 1 yılı bile geçmiş olabilir.Özellikle Japonya ile ilgili olan yazılarınızı çok seviyorum. Japonya'dan aldığınız ürünlere bayılıyorum. Bu kadar albenili olmak zorundalar mıı ?? Youtube'dan da sıkı bir takipçinizim :)
    Umarım benim olurlarr. Çok güzel gözüküyorlar :))

    YanıtlaSil
  89. Merhaba feride yasmin adıyla izleyicinizim ;
    İki yıla yakındır takipteyim hem japonları ve japonyayı çok sevmem hem de hemşehri sayılmamız sizi takip etmemde en büyük etken oldu.Herşeyinizi içten samimi şekilde blogunuzda paylaşıyorsunuz bende sizi ailemden biri gibi hissediyorum ,blog hayatınızda ve bumerang ödüllerinde başarılar diliyorum.
    Blogum yok ama twitterda da izleyicinizim ve çekiliş duyurusunu yaptım .Sevgiler..
    kedi92@hotmail.com.

    YanıtlaSil
  90. Twitter yayınladığım linki yapıtırmayı unuttum :(
    https://twitter.com/gzdelci/status/272702344280563712

    YanıtlaSil
  91. bilgen'in tavsiyesi üzerine takip etmeye başladım ve özellikle oranın kültürüne ait videoları çok beğeniyorum ayrıca iki hediyeyi de çok istiyorum inşallah benim olur, iyi uolculuklar!

    YanıtlaSil
  92. blogunu Mayıs 2012 den beri takip ediyorum. Japonya yi cok seviyor olmam, tesadüf mü bilmem ama onca is yeri yerine Japonlar ile çalışan ki girinceyr kadar bilmiyordum bir is yerine girmem ve 20 yıllık calışma hayatımın buyuk bölümünde onlarla çalısmam ve iki kez Japonya ya gelmem sonucunda Birgun internette Japonya ile ilgili bir şey ararken blogunu buldum ve o günden beri sabah 8:30 gece 22:30 blogdayim. hatta annemin anneler gunü hediyesi senin önerin olan Luther sabunu olmuştu. sana mail yazmıştım ve hemen cevap yazmıştın. iste o anda senin içtenliğin, samimiyetin, doğallığın, canlılığın renkleriyle hayatımın bir parçası oldu. sayende tekrar kitap okumaya başladım.Vikitapta da takipçin oldum. kütüphanem tekrar kitap yüzü gördü. kızım sayende bir fotograf makinası aldı ve durmadan fotograf çekiyor, tavsiye ettigin kitapları okuyor. ben sayende gezi dergileri ve programlarından adaya iyi tanıttığın Japonya icinde seninle beraber gezip dürüyorum. kısaca iyi ki varsın ve bu blogu gri hayatımızın icine gökkuşağı gibi yerleştirdin. sevgiyle...

    YanıtlaSil
  93. bilgen'in tavsiyesi üzerine takip etmeye başladım ve özellikle oranın kültürüne ait videoları çok beğeniyorum ayrıca iki hediyeyi de çok istiyorum inşallah benim olur, iyi uolculuklar!

    YanıtlaSil
  94. Biz bloğunu hediye kazanmak için değil senin videolarını ve tanıtımlarını falan ve seni sevdiğimiz için takip ediyoruz...

    YanıtlaSil
  95. Merhaba ^^
    Öncelikle yaklaşık 2-3 aydır izleyicinim ve her gün baktığım tek blog Yolun Neresindeyim bunun nedeni de pek çok ortak yanımızın olması kitaplar, kalemler, kozmetik ürünleri derken inanılmaz bir zevk alıyorum bloğunda dolaşırken ayrıca Karamel'in fanıyım diyebilirim çok güzel bir kedi ^^ Bunların dışında uzak doğuda yaşıyor olman da bir etken Kore-Japonya ilgiliyimdir o ülkelerre ^_^
    Son olarak Bumerang ödüllerinde başarılar umarım 1. olursun :)
    hllpkts@hotmail.com

    YanıtlaSil
  96. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  97. sanırım ne kadar zamandır takip ettiğimi hatırlamıyorum ama kim bu sergül kato yahu diye bulduğumu ve bir daha da bırakamadığımı biliyorum:)

    twitter duyuru linkim ise: https://twitter.com/buketyilmaz/status/272710532891566080

    çok beğendim kazanmayı da çok isterim :)

    madmadamerocks@gmail.com

    buket yılmaz

    YanıtlaSil
  98. meraba ben senin blogunu yeni yeni takip etmeye başladım japon kültürünü senin sayende bilgileniyorum. bunun için sana teşşeküür ederim :) blogumda paylaştım ve blogumu yeni açtım twitterimdada paylaştımm twitter:: https://twitter.com/dilara_akca blogumdada paylaştım :)

    YanıtlaSil
  99. merhaba bloğunuzu çekiliş olduğunu gördüğümden beri takip ediyorum yani 5 dk oldu :)

    YanıtlaSil
  100. Blogunuzu sanırım 1yıldan fazladır takip ediyorum, Japonya'ya dair fikirlerimi değiştirdiniz diyebilirim. Umarım 1. olursunuz.
    twitter kullanıcı adım: kibele47

    YanıtlaSil
  101. selam sergül. hediyeyi sırf japonya merakım olduğu için çekilişe katıldım çünkü japonyaya dair o kadar çok merakım var ki.youtube da da anlattım ama bloğunu ve youtube kanalını yaklaşık 4 aydır takip ediyorum.kendim ve erkek arkadaşım için internetten japonca kursu ararken seninle karşılaştım.nedir acaba niye çıktı falan derken hergün yeni video var mı acaba diye seni takip ederken buldum kendimi.oradaki yaşantınla ilgili tüm detaylara bayılıyorum.ödül için şimdiden tebrikler...yoşi ye selam :D

    YanıtlaSil
  102. selam sergül. öncelikle çanakkaleden sevgiler.. :) ben youtube dan önce blogunu keşfedenlerdenim. okan bayülgenin programında izlemiştim ve sen orada telefon bağlantısı yapmıştın.. zamanını net hatırlamıyorum ama o zamandan beri blogunu takip ediyorum. sonra youtube sonra facebook sonra da twitter geldi sırayla. çekiliş için heyecanlıyım... :)

    blogunu "eMeL" kullanıcı adıyla takip ediyorum.

    twitter da duyurdum.. https://twitter.com/gunication

    YanıtlaSil
  103. ne yalan soyleyeyim blogunu bu gun takip etmeye basladim. youtube-de videonun altinda bilgi bolumunde linkinden geldim:)) Bumerang odullerinde ilk 3-e kalmana sevindim:) tebriklerr. insallah hediyeleri ben kazanirim:)) Azerbaycandan selamlarr

    YanıtlaSil
  104. Bambaşka bi ülkede bambaşka bi hayatı anlatırken,hele de bu ülke Japaonya olurken sizi takip etmemem mümkün değildi. Bloğum 2 yaşında ve sizi 2 yıldır takip ediyorum. Sanırım bu size ilk yorumum. Üzgünüm ben de sessiz takipçilerdenim. :)

    Blog Post'um;
    http://ddejavuu.blogspot.com/2012/11/cekilis.html

    Buda twitter paylaşımı.
    https://twitter.com/2zzlerr


    Bol şans hepimize. Bumerang Ödüllerinde de sana. ^^



    YanıtlaSil
  105. Youtube'da videolarını izliyordum ve seni o şekilde keşfettim uzun zamandır takipçinim çekilişine büyük bir istekle katılmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  106. Merhaba
    Bloğunuzu yaklaşık 3 aydır takip ediyorum. Göremediğim bazı detayları sizin sayenizde farketmek çok hoşuma gidiyor :)) Umarım her şey gönlünüzce olur. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  107. http://denizindizeleri.blogspot.com/2012/11/yolun-neresindeyim-super-bir-cekilis.html
    Blogunu 5 aydır takip ediyorum.Şans eseri internette bir şeyler ararken çıktın karşıma ve tüm yazılarını 2 günde okudum. Çok başarılısın. ( blogumda link paylaştım )

    YanıtlaSil
  108. Epey uzun zamandır takip ediyorum blogunu,hatta ozaman kendim blog yazmıyordum bile,Okan Bayülgen'in programına katıldığın zaman (Telefonla ilk defa) sanırım aaaa ben bu kızı tanıyorum demiştim anneme:) Kitap sever,hayvansever, kırtasiyesever olduğun için zevkle takip ediyorum, hayatındaki renkleri bizimle paylaşmana bayılıyorum, yani seni çok seviyorum:)

    http://asabibakire.blogspot.com/2012/11/benden-soylemesi-14.html

    burada fotoğrafıyla bahsettim çekilişinden, sevgiler.

    asabibakire@hotmail.com

    YanıtlaSil
  109. Sanırım haziran ayındaydı. Youtub da yeni aldığınız evin videosunu gördüm dolayısıyla da blogla da tanışmış oldum.İlginç ve eğlenceli şylerden bahsediyorsunuz genelde. Kafamı dağıtıyorum izlerken, okurken :)
    blogum da da bir post yaptım http://kelebek116.blogspot.com/2012/11/cekilis-varrrr.html bu da linki sevgiler..

    YanıtlaSil
  110. yaklaşık iki senedir takip ediyorum sanıyorum. başka birinin blogundan buraya yönlenip izlemeye almıştım.
    tebrik ederim :)
    mine_erbil@hotmail.com

    YanıtlaSil
  111. mrb tesadüf youtubeden videolara bakarken seni gördüm orda da bloğunun olduğunu öğrendim takip etmeye başladım 2 ay olmuştur inş bana çıkar :)

    YanıtlaSil
  112. heleloy serroseciiim^^...bloğunu kendi bloğumu açtığım 2011 mayıs ayından beri resmen takip ediorum ama kendi bloğum olmadan öncede postlarını okuodum^^...über şirin bi çekiliş olmuşşş...hele o helokitiii çantaa ihihi...yarışmada bol şannnns umarım 1.lik gelir hakeetiğin gibi...sevgileeer^^

    YanıtlaSil
  113. Ah Serrose Canım Serrose :))seni takip etmeye başlayalı sanırım 2-3 ay oldu,ama blokta daha bu gün başladım takibe :) :) çok severek izliyorum seni.sanki ablam Japonyada yaşıyormuş gibi.çok tatlı ve içten geliyosun.ayrıca YOSHI ve Karamel'e de bayılıyorum.umarım Yoshi ile çok mutlu olursunuz :))link:https://twitter.com/NiallisJustMine/status/272714890521747456 :) bloğum olduğunda en kısa zamanda ordada linkini paylaşır ve sana tekrar yorum atarım :)

    YanıtlaSil
  114. Merhaba! Blogunuzu youtube'daki videolardan sonra görmüştüm, geçen yazdan beri takip ediyorum. Kitap ve kırtasiye konulu video ve yazılarınızı beğeniyorum. Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  115. Merhaba;
    Oncelikle seni gonulden tebrik ettigimi soylemek isterim boyle bir odulu hak etmis ve insallah kazanacak olman bizler icin gurur verici.
    Seni ne zamandir takip ettigime gelirsem,ben gecen nisanda evlendim ve senin gibi yurt disina geldim Ingiltere de yasiyorum,buraya geldigimde ki sende cok iyi bilirsin insan yeni arayislar icinde oluyor biraz bosluga dusuyor,bilmedigin ulke,bilmedigin dil,bilmedigin kultur ve bilmedigin insanlar dolayisiyla cok fazla disari cikip gezen bir insan olmadigim icin zaman zaman internete girip yeni blogger lar kesfediyordum ki senide o zaman gorup hemen blogundan o zamandan bligunu actigin yila kadar herseyini okuyup izlemistim seninle tanismam bu sekilde oldu,daha sonra twitter actim ve oradan takip etmeye basladim ayni zaman da da youtobe da bunu takip etti.Anlsyacagin senin bilmeden kader ortagi olusumuz seni tanimama vesile oldu iyikide olmus,cunku izledigimde seni kendimden mutlaka birsey buluyorum,herkesin kendinde birsey bulmasina neden oldugun icin saba tesekkur ederim.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  116. Merhaba bloğunuzu 4-5 aydır takip ediyorum harika bir insansınız inşallah ödül gecesi başarılı bir şekilde sonuçlarınır ve muhteşem hediyele sahip olabilirim:)

    YanıtlaSil
  117. Blogunu ne zaman takip etmeye başladım, karşıma ilk ne zaman ve nasıl çıktı hiç hatırlamıyorum... Uzun zaman oldu ama :) twitterdan da haber verdim ki herkes katılsın:) Bumerang'da iyi şanslar!

    YanıtlaSil
  118. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  119. merhaba sergül abla bnde yaklaşık bir yıldır senin blogunu takip ediyorum hergün mutlaka blogunu okuyor ve twitter sayfana göz atıyorum.Bende seni aslında youtube videolarından tanıdım.Çok sıcak ve tatlısın.Benim aslında bloğum yok ama sırf bu yorumu bırakabilmek için blog açtım.Yani daha çaylak durumundayım.Anime ve manga hastası bi insan olduğum için japonyaya çok büyük bir ilgim ve merakım var.Seni takip etmemin en büyük sebeplerinden biri de bu açıkçası.Bir gün mutlaka bende japonyaya gelicem umarım seninlede tanışma fırsatım olur.Gerçi ben izmir karşıyakada yaşıyorum sen eskiden sökede yaşıyodun.Söke'ye de çok gelmişliğim var gerçi.Neyse demek istediğim umrarım birinci sen olursun,kalbimiz seninle ve umarım çekilişi ben kazanırım sevgilerimle... :)
    bu arada bu yazını bloğumda payşaltım:
    http://guzelmrmr.blogspot.com/2012/11/segul-abladan-hediye-var-yolun.html
    aynı zamanda twitter'da da twit olarak attım ve sana mention da gönderdim,kontrol edebilirsin;
    https://twitter.com/guzelmarmara/status/272712371091415042

    YanıtlaSil
  120. uzakdoğuyu takip etmeye başladığım zamanlarda tesadüfen keşfettim blogunu..yaklaşık 2 sene oldu ama o kadar alışmışım ki tarayıcıya adresi yazıp bloguna girmeye ,takibe almamışım az önce farkettim..nys senin japonyada yaşaman benimde orayı senin gözünle keşfetmem çok eğlenceli... :)
    not: bumerang gecesinde başarılar.. ^0^

    YanıtlaSil
  121. Merhaba Sergulcum ben blogunu ilk kez posta gazetesinde grdükten sonra arayıp bulmustum ama o zaman blogum yoktu uzaktan takip ediyordum sonra blogumu actığım zamandan beri yani 8-9 aydır yakından takıpcın oldm :))
    sgizemkose@yahoo.com
    sevgileeer

    YanıtlaSil
  122. Yaklaşık 6 aydır takip ediyorum japonyayı sevdiğim için yazılarını okumaya başlamıstım sonra youtube kanalını takip etmeye basladım ve senide sevdik ve izledik :) Çekilişe katılmak istiyorum sevgiler ve basarılar
    bu da twitter adresim https://twitter.com/lale_akyol

    YanıtlaSil
  123. blogunuzu blog hesabım olmadan 2 aydır falan takip ediyorum zaten blog hesabını yeni açtım çekilişe katılmak için ayrıca twittder dede paylaştım gulsum_FB

    YanıtlaSil
  124. Kazanmak istiyorummmmmm :)))

    YanıtlaSil
  125. Allah'ım süper bunlar.ben de katılıyorum.

    YanıtlaSil
  126. demek buralara geliyorsu o zaman mektubumu döndüğünde okuyacaksın :( nasip :D
    güle güle gel güle güle güle git inşallah.
    öpüyorum...
    nabrutvebiz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  127. slm :) bende 2-3 ay kadar oldu seni tanıyalı ablam sayesinde tanıştım blogla ablam bulmuş blogu bana gösterdi artık beraber izlioruz benim kaçırdıklarımı o ,onun kaçırdıklarını ben derken ole işte hediyeler bayıldım çok teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  128. cok uzun zamandir takip ediyorum seni :) hatta gorusmek de istemistim Japonya'ya geldigimde ama nasip olmadi. Onumuzdeki sene bir daha gelmeyi dusunuyorum, umarim bu sefer gorusebiliriz. en sevdigim postlarin kirtasiye ile alakali olanlar :)

    YanıtlaSil
  129. Merhaba..
    Sanırım 2,5 seneden daha fazladır seni okuyorum.O zamanlar bende blog yazıyorum o sayede bulmuştum seni.
    Bu arada ödül töreninde başarılar. Takip adım : Güllem Sultan
    egecadisi@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. bir senedir takip ediyorum sanırım
    takip etmemin nedeni başlarda kitap yorumlarınızdı ama sonra her yazınızı sevdim:)
    başarılar dilerim:)
    zekli11@hotmail.com

    YanıtlaSil
  131. 2 yıldır seni takip ediyorum. blogunu nasıl keşfettiğimi hatırlamıyorum ama ilk gördüğüm gün bütün yazılarını okumuştum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  132. merhaba 1 senedir blogunu takip ediyorum.En çok türkiyede bulunmayan ürünleri ve okuduğun kitapları tanıttığın postları seviyorum

    YanıtlaSil
  133. Merhaba, blogunuzu epey zamandır takip ediyorum. Ama tam olarak ne zamandır hatırlamıyorum. Sizi tesadüfen keşfettim. Daha doğrusu ablanızın blogunu önce keşfetmiştim ve daha sonrada sizi onun aracılığı ile keşfedip takip etmeye başlamıştım. Sizi takibe devam ediyorum çünkü hem çok doğalsınız hem de kullandığınız dil oldukça akıcı. Bu yüzden yazılarınızı okumak oldukça keyifli.

    YanıtlaSil
  134. Sanırım 6 aydır takip ediyorum. Renkli kitap blogunda "Çantamda Ne Var?" videosu yapılmıştı ve o videoda sizin blogunuz ve yaptığınız videolar çok övülmüştü. O zamandan beri her bilgisayarımın başına oturduğumda blogunuza bakıyorum :)

    YanıtlaSil
  135. Merhaba blogunu eşinin eski evinizde yemek yapmasını gördügümden beri takip ediyorum çok hoşuma gitmişti bir erkegin yemek yaparken videoya çekilmesi sonrasında karemel beni iyice bagladı bunlardan dolayı blogunu takip ediyorum 1.2 senelik takipçin degilim ama olsun şansımı deneyim dedim türkiyeye saglıkla kazasız belasız gelir hak ettigin ödülü alır ve sevdiklerinle güzel zamanlar geçirip eşine dönersin inşallah şimdiden hoş geldin diyorumm :)))

    YanıtlaSil
  136. Selamlar yaklaşık 2-3 aydır blogundaki yazıları okuyorum, takip ettiğimi sanıyordum ama kontrol ettiğim de farkına vardım takipçin değilmişim. Belki de diğer adresimle takip ediyor olabilirim :)
    Japonya'dan mektup arkadaşlarım olduğu için senin de paylaşımların dikkatimi çekmişti, blogtan bloga gezerken keşfetmiştim seni.
    http://cadininkozmetikkazani.blogspot.com/2012/11/aralkta-son-bulan-cekilisler.html blogumda videonu paylaştım.

    https://twitter.com/huncagirl/status/272746217581191168

    twitterda zaten takipteydim :)

    melishhe@gmail.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  137. Okullar kapandığında vakit öldürmek için bloglara bakarken karşılaştım blogunla ve çok sevdim.Kırtasiye ve kitap tutkun.İçten oluşun,sevecenliğin ve güzel yazıların kısa sürede sevdirdi bloğunu.Youtubedaki videolarında çok güzel oluca blogunun bağımlısı oldum..:)@yagmurteke_1996

    YanıtlaSil
  138. yaklasik 2 yildir takip ediyorum.ne zaman basladim takibe hatirlamiyorum,ama okan bayulgeni aradiginda,aa japonya da yasayan kiz,ben blog unu okuyorum demistim :)

    YanıtlaSil
  139. merhaba tatlım seni ne zamandır takip ediyorum. tam olarak hatırlamıyorum ama bi 3 ay olmuştur ama butun videolarını yazılarının hepsini takip ediyorum. bu arada seni tebrik ediyorum inşallah kazanırsın. çekiişine katılmak istiyorum :):):) blogum olmadığı orada paylaşamıyorum :(:(

    YanıtlaSil
  140. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  141. Bumerang da ilk 3 e kalmayi gercekten hak ediyorsun, ben tembel tembel otururken sen her zaman yeni bir post yayinlamis oluyorsun. nasil kesfettim seni hatirlamiyorum ama keyifle okudugum kesin:)

    YanıtlaSil
  142. 1seneye yakındır takip ediyorum.aslı'nın neresindeyim hayatın sarkısını yazarken yolun neresindeyim yazmışım ve bu blog cıktı karsıma,iyikide cıkmıs cok severek takip ediyorum :))
    esragnl2011@gmail.com

    YanıtlaSil
  143. Merhaba tatlım seni ne zamandır takip ediyorum tam hatırlamıyorum. seni şans eseri buldum ve ıyıkı de bulmuşum videolarını blogunu sürekli takip ediyorum her gün mutlaka bakıyorum :) blogum olmadığı için orda paylaşamıyorum. çekilişine katılmak istiyorum canımm :):):::::) ( merveferide@hotmail.com )

    YanıtlaSil
  144. Blogunu uzak doğu ile ilgilendiğim için, google'da arama yaparken bulmuştum, bir yılı aşkındır merakla izliyor ve her postunda birçok konu hakkında yeni şeyler öğreniyorum. İyi ki yazıyorsun.
    GFC: Işık
    Twitter: lucknight
    Duyuru: https://twitter.com/lucknight/status/272754010929373184
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  145. Merhaba,bloğunuzu şu an itibariyle izlemeye başladım.
    Twitterda çekilişi paylaştım.
    https://twitter.com/MkakcKakc/status/272754277737439234
    mkakc@yahoo.com

    YanıtlaSil
  146. ceyda çakmak
    ne zamandır izleyicinim emin değilim =(
    başka blogda görüp seni bulmuştum =)
    şartlar da tamam
    http://ceylis.blogspot.com/2012/11/guzel-bi-cekilis.html
    https://twitter.com/kovakadiniyim/status/272754211672956929

    YanıtlaSil
  147. Öncelikle tebrikler,inşallah devamı gelir ödüllerinin.Seni sanırım 3-4 aydır düzenli olarak takip ediyorum,sık video yapıyor olman bunda en büyük etken galiba,bir de samimiyetin.Farklı bir ülkedeki yaşam da ilgimi çekmiş olabilir...Heyecanla beklediğimiz minik oğluşumun şansına olsun...

    YanıtlaSil
  148. Merhaba,bloğunuzu şu an itibariyle izlemeye başladım.
    Twitterda çekilişi paylaştım.
    https://twitter.com/MkakcKakc/status/272754277737439234
    mkakc@yahoo.com

    YanıtlaSil
  149. Yaklasik 2senedir takip ediyorum.ablamdan duydum bu blogu.sayenizde kirtasiye ve japonyaya merak sardim:)))sizi seviyorum.

    YanıtlaSil
  150. Sanırım mayıs ayıydı seni ilk önce youtube de gördüm sergül abla ilk izlediğim videon çantamda ne vardı.Senin sayende youtube ve blog hesabı açmıştım sana özenerek çantamda ne var videosu flan yaptım.Ve seni seçmemin tek nedeni samimi ve sıcak kanlı olman :)

    YanıtlaSil
  151. http://svdandmmt.blogspot.com/2012/11/serrose-cekilisid.html blogumda bu linkte paylaştım
    ayrıca 6 aydır takipçinim sebebi ise merak ettiğim yerde yaşamını idame ettiriyor olman...:)
    inşallah bana çıkar umarım sen kazanırsın bumerangı :D

    YanıtlaSil
  152. Yaklaşık bir senedir izliyorum blogunu, Okan Bayülgen'deki kişi olduğunu sonradan anladım.Şansım var mıdır bilemiyorum ama katılmak istiyorum çekilişine.Yazılarını hem çok samimi ve eğlenceli buluyorum.Üstelik nerdeyse dünyanın öbür ucunda yaşıyorsun.Ben yaşayabilir miydim bilemiyorum.
    Twitterda izliyorum ve takip de ediyorum.https://twitter.com/ozaxx/status/272758121250824192
    ozlemaksoylu@yahoo.com

    YanıtlaSil
  153. Bu habere ve çekilişe çoooooooooooooooooooooook sevindim :)
    İnş. çok daha iyi haberlerle dönersin Japonya'ya :)
    Blogunun uzun zamandır takipçisiyim, hatta takip etmeye başladığım ilk blog olma özelliği taşıyor.
    Benim blog dünyasında yer almama sebep olan kişisin ve kesinlikle hayran olduğum bloggerlardan birisin :)
    Kendi blogumu 21 Mart 2012 Çarşamba günü açtığıma göre bu blogu takip etmeye 10-11 Mart gibi başlamış olmalıyım, net tarihi hatırlamıyorum..
    Blogumda da çekilişi duyurdum : http://mmerwe.blogspot.com/2012/11/yolun-neresindeyim-cekilis.html
    Twitter kullanmadığım için maalesef 2 hakla hatılıyorum çekilişe ve umarım şanslı kişi ben olurum :)

    merve.ozhan_1993@hotmail.com

    YanıtlaSil
  154. merhaba bloğunu uzun zamandır takip ediyorum..youtube da gezerken ilgimi çekti ogün bugündür takip ediyorum..
    sofijuba@gmail.com

    YanıtlaSil
  155. merhaba sizi severek takip ediyorum bende katılmak istiyorum

    YanıtlaSil
  156. yaklaşık 6 aydır ediyorum ilgimi çeken bir yerde yaşıyorsun bir kere daha önemli bi sebep olabilir mi :Dtabi ki senin samimiyetin de izlemeye okumaya devam etmemi sağladı blogumda paylaştım :Dhttp://svdandmmt.blogspot.com/2012/11/serrose-cekilisid.html

    YanıtlaSil
  157. blogu 1 yıldır takip ediyorum
    damlakyol_93@hotmail.com

    YanıtlaSil
  158. Merhabalar bende çekilişinize katılmak istiyorum.Youtubedaki videonuzu izleyip buraya geldim.Yani sizi yeni izlemeye aldım.Twitter ve bloğum maalesef yok yine de çekilişinize katılabilirmiyim?

    YanıtlaSil
  159. Umarım geç kalmamışımdır blogunu sanırım 1 senedir izliyorum blogunu
    Gülsüm Büşra Canlı
    busraersarac@gmail.com

    YanıtlaSil
  160. Merhaba sergul abla seni yaklasik bir bucuk senedir takip ediyorum anlatis tarzini cok begeniyorum cok tatlisin:)

    YanıtlaSil
  161. Yaklaşık 3 aydır takip ediyorum bloğunu.Videolara bayılıyorum en çokta:)

    gizemmid@gmail.com

    YanıtlaSil
  162. Merhaba bloğunu izlemeye aldım.
    Yeni bir izleyicinim.
    Bloğunu çekiliş vasıtasıyla buldum.
    senaygazoz@gmail.com
    Şenay Gazoz
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  163. Merhaba Sergül abla blogunu 1-2 yıldır takip ediyorum sebebi ise Japonya hakkında yazdığın yazılar kırtasiye alışverişlerin vb. Özellikle kırtasiye kısmına bayılıyorum çekilişi görüncede gözlerim ışıldadı İNŞALLAH bana çıkar çok güzeller . Japon ürünlerine bayılıyorum <33333333333

    hilaryiremm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  164. Merhaba... youtube da tesadüfen denk geldim...japonyadaki evine taşınmadan önce evini tanıtan bir videon vardı. o zamandan beri takip ediyorum. Japonya dünyada görmek istediğim tek şehir. Özellikle evlerini,yaşayışlarını ve ilginç ürünlerini çok merak ediyorum. İnşallah en kısa zamanda Japonyayı görme fırsatım olur...(Bu arada eşim söz verdi) :) Gerçi senin sayende biraz fikrim oluyor. Başarılarının devamını dilerim. Emeğinin karşılığını görebilmek çok güzel...
    bende çekilişine katıldım. inşallah ben kazanırım... sevgiler...

    blogumda paylaştım;
    http://aynakarsisinda.blogspot.com/2012/11/yolun-neresindeyim-tesekkur-ederim.html

    twitter;
    https://twitter.com/aynakarsisinda/status/272763696516829184

    facebook;
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=554270824587815&id=311721418935155

    aynakarsisinda@gmail.com

    YanıtlaSil
  165. Ben de çekilişe katılmak istiyorum.Seni Hürriyet gazetesinde görmüştüm.O zamanlar Japonya'ya aşıktım ki hala öyle :)Bloklarınıda sürekli takip ediyorum.Herkese anlatıyorum.Japonya'da bu varmış,şöyle şöyle şeyler oluyormuş gibi.Lamyleri seninle tanıdım.Sahip olamasamda her gördüğümde "Sen benim olmalısın."diye düşünüyorum.Heleki Masking Tapeler :D Neyse işin özü çekilişe katılmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  166. ben en çok blogunu takip ediyorum ama galiba benim bilgisayarımda sorun var çünkü yotube'da londradabırturkkizi galiba doğru yazdım neyse onunda blogu var onuda bayağıdır takip ediyorum ama sanki etmiyo gibi gözükmüş senide kanalına abone olamadım ama son kez daha deneyeceğim olrsa artık neuse yani blogunu daha çok takip ettiğim daha doğruuuu youtubede izledim bir kaç videonu ama yorum hiç yapmamaıştım çok tatlısın ve anlayışlı inşallah ödülü alırsın blog çok başarılı1 xoxo :) eeevbide ben ben 3 yıldır takip ediyorum ama 2.5 senede olabilir sevgiler... xoxo :) ahh özür dilerim şey eposta :::: elifnur642002@mynet.com

    YanıtlaSil
  167. Sevgili serrose, tebrik ederim, çok sevindim, "En Çalışkan Blog" olmayı gerçekten hakediyorsun;)
    Blogunun, twitterının, youtube sayfanın, instagramın hepsinin izleyicisiyim;)) Tam tarihi hatırlamıyorum ama sanırım 1 seneyi geçkin bir süredir seni severek takip ediyorum, gerçi herşeyi okuyup, izleyip silip süpürdüğüm için sanki daha uzun süredir takip ediyormuşum gibi hissediyorum;) Twitter'da daduyurdum çekilişi: https://twitter.com/renklikitap/status/272765877445865472

    Hayırlı yolculuklar diliyorum, hayırlısıyla buraya gelir ve sonra evine kavuşursun umarım.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  168. merhabalar :) ne yalan söyliyeyim blogunu hediye çekilişin vasıtasıyla keşfettim.Keske daha önce tanışsaydık ama zararın neresinden dönülse kardır diyelim :D
    izleyicin oldum
    blogumda paylaştım
    http://pekbilmis.blogspot.com/2012/11/katldgm-cekilisler.html
    mail:er_a_kon@hotmail.com
    ama bayıldım ben bu hediyelere umarım bana çıkar :) sevgiler:)

    YanıtlaSil
  169. iki yıl oldu yada olmaz üzere severek okuyorum tebrik ediyorum dilerim birincide olursun :)
    yosungozlun@gmail.com

    YanıtlaSil
  170. Twitterdada paylaştım ve mentionlaım bu arada :))

    YanıtlaSil
  171. mrb:)
    Ben de katılmak istiyorum.
    Geçen seneden beri sessiz takipçilerinizdenim
    GFN: undenied

    Twitterda undeniedhsbt olarak takibe başladım.

    Mentionlayarak duyurumu yaptım:
    https://twitter.com/undeniedhsbt/status/272770703542067200

    Görselli blog duyurum:
    http://herseydenbirtutam-undenied.blogspot.com/2012/11/bunlara-da-katldm-ki.html

    et_hotmeyil.com@hotmail.com

    Benim bloguma da beklerim.

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  172. ben senı youtubede vıdeo ızlerken onerılerde gorup ızlemeye basladm :) ve cok ılgmı cekmıstı
    hala dıkatlıce takıp edyorum ve merak edyirum neler yaptıklarnıtakıp etmeyede devam edıcegım :)
    mrv_gcm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  173. Merhaba, seni çok uzun zamandır takip ediyorum hatta bu hesabımla takibe almak aklıma bile gelmemiş face'den ya da youtube'dan bakıyorum çünkü genelde :)) arada yorum bırakıyorum ama hesabımı açmaya üşenip normal isimle yazdığım daha çok oluyo:)) seni içten olduğun için seviyorum twitter'dan beni tek kelimeyle anlatın dediğinde de öyle yazmıştım, bizim yaşadığımızdan daha farklı bi hayatın var yani japonyada oldugun için sanırım, gezip gördüğün yerleri paylaşmanı ve kırtasiye alışverişlerini çok seviyorum, yoshiyle konuşmalarınz çok tatlı oluyo :)) en çok sevdiğim bunlar ama genel olarak ne paylaşırsan okuyorum, bu yarışmada sana oy verirken senin için bu kadar önemli olduğunu hiç düşünmemiştim, istanbul seyahatin harika geçer inşallah, iyi yolculuklar simdiden :)

    YanıtlaSil
  174. Ne zamandan beri blog çekilişlerine katılmıyorum ama buna katılmasam olmazdı. Japonya'yla ilgili her şeyi çok seviyorum. Blogunu da nette Japonya ile ilgili araştırma yaparken tesadüf eseri buldum. Sanırım bir seneye yakın oluyor ama tam tarih veremeyeceğim.

    YanıtlaSil
  175. 6 aydır takipteyim, zaten ben de 6 aydır blog sahibiyim.neden takip ediyorum ; içten, olduğu gibi ve öğretici olduğu için. ne öğrendim, her durumda keyif almayı :)

    YanıtlaSil
  176. Bloğunuzun yeni takipçisi oldum.

    aliceojelerdiyarinda@gmail.com

    YanıtlaSil
  177. İşin içinde Japon ürünleri olduğundan mıdır bilmem, ilk defa bir çekilişi kazanmayı bu kadar çok istiyorum.: ) Tam tarihi bilemiyorum ama en az 6 aydır seni takip ediyorum. Bitenler yazılarında Japon kozmetik ürünleri olduğunu fark edince hiç düşünmeden takibe aldım. Ama sonrasında her yazını okumak, her videonu izlemek alışkanlık oldu. Birincilik ödülünü de fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Sadece Twitter'dan duyurdum çekilişi, https://twitter.com/AudreyKawaii/status/272777448700121088
    Bumerang Ödülleri'nde bol şans.^^

    YanıtlaSil
  178. Merhaba,

    Sanırım yaklaşık 1 yıldır sizi takip ediyorum... Yazdığınız postlar ilgimi çekiyor...Bumerang ödülleri için ayrıca tebrik ederim.. Hoşçakalın

    YanıtlaSil
  179. yaklaşık 2 ay önce bloğunundan önce youtube da videolarını tesadüfen gördüm. ardından blogda buldum kendimi :) seni izlemek seni okuma çok keyifli, bağımlın oldum adeta. :)

    YanıtlaSil
  180. Sevgili Sergül,
    Japonyada kendini yalnız hissetme çünkü Türkiyede seni youtube tan takip eden kocaman bir ailen var.Bende 2-3 aydan beri bu kocaman aileye katılan bir kişiyim.Videolarına bayılıyorum.Japon kültürüne dair bir çok şeyi senden öğrendim.Çantamda ne var videolarına bayılıyorum.Tabi karemeli de unutmayalım.Yoşi ise tam bir beyefendi.Tüm videolarınıniçinde en beğendiğim ise-Beni Seviyormusun ?videosu.Hep mutlu olun inşallah. Bende çekilişe katılmak istiyorum.Seviler.....
    Facebookta Videonu paylaştım.ÖZLEM şAHİN olarak bakabilirsin Şu link ekleme işini beceremedim ama öğreneceğim mutlaka. Bloğumdada videonu paylaştım
    Simelvin.blogspot.com Çekilişine katılmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,
      blogunuzu ne kadar zamandır takip ettiğimi hatırlamıyorum.değişik ve eğlenceli bulduğum için takip ediyorum.
      ezg.dalga@hotmail.com

      Sil
  181. Epey zaman oldu. Okan Bayülgen'in twitterda "yolunneresindeyim.blogspot.com" yazıp blogunuzu paylaşmasıyla beraber sizi takip etmeye başladım. Readerı açtığımda ilk sizin bloğunuza tıklayacak kadar da seviyorum yazılarınızı, videolarınızı. Başak burcu olmanız, kitap kırtasiye düşkünlüğünüz, düşünceleriniz ne bileyim kendime yakın buluyorum sizi. Twitterda da paylaştım çekilişi:
    https://twitter.com/labinalaba/status/272782709171027969
    Herkese bol şans. Bumerang Ödülleri için size de bol şanslar

    YanıtlaSil
  182. Sanırım 1 yıldır takibindeyim. Japonyayı ve Uzak Doğu ülkelerini çok merak ediyordum senin sayende japonya hakkında bilgilendim ilerde kesinlikle göreceğim ülkeler arasında yerini aldı. Birde bende kırtasiye delisi olarak seni takip etmeye bayılıyorum ama buralarda o kadar seçenek yok malesef:( sevgiler...

    YanıtlaSil
  183. Sevgili Sergül,
    Japonyada kendini yalnız hissetme çünkü Türkiyede seni youtube tan takip eden kocaman bir ailen var.Bende 2-3 aydan beri bu kocaman aileye katılan bir kişiyim.Videolarına bayılıyorum.Japon kültürüne dair bir çok şeyi senden öğrendim.Çantamda ne var videolarına bayılıyorum.Tabi karemeli de unutmayalım.Yoşi ise tam bir beyefendi.Tüm videolarınıniçinde en beğendiğim ise-Beni Seviyormusun ?videosu.Hep mutlu olun inşallah. Bende çekilişe katılmak istiyorum.Seviler......

    YanıtlaSil
  184. merhaba blogunu yeni takip etmeye başladım bayıldım bloguna hep takip edecem blogum yok umarım kabul edersin kampanyayı hem face sayfamda hemde twitterda duyurdum https://www.facebook.com/feride.ismailoglu http://twitter.com/kumral28 feride28@gmail.com feride ismailoğlu

    YanıtlaSil
  185. Merhaba blogunu çekilişini duyuran başka bir blogger arkadaş sayesinde keşfettim.Blogunu inceledim gazetelerde hakkında çıkan yazıları okudum geçmiş postlarına baktım ilginç bir blogun var eğlenceli,samimi,öğretici:-)Çocukluktan beri Japonyaya hayranlık beslemişimdir.Eşinin Japon olması,Japonyada yaşaman,Japon kültürünü anlatman hoşuma gitti.Çok geç keşfetmişim blogunu üzüldüm:-(Okumam gereken çok post var.Videolarını açıp izlerken sanki yanımda karşımdaymışın gibi geldi:-)Bundan sora hem eski hemde yeni postlarını merakla okucam sık kullandıklarıma ekledim:-)blogumda duyurdum çekilişini http://kizigocmen.blogspot.com/2012/11/yolun-neresindeyim-serrosenin-cekilisi.html twiitterdada takibe aldım duyuru yaptım https://twitter.com/gglnrr/status/272784762656129025 nurvale@gmail.com sevgiler

    YanıtlaSil
  186. epeyce katılan olmuş...sana da onlara da başarılar..iyi yolculuklar...

    YanıtlaSil
  187. Blogunu uzun zamandır takip ediyorum canım, 3 sene olmuş seninle tanışalı :)Kocaman sevgiler!

    YanıtlaSil
  188. şartlar tamam.. sizi izlemkteyimmm.. daha yeni blog actıgım için yeni izleyicinizim malesef. ama inceledğimde ve gördüğümde harika bir blogunuz varr çok begendim ve açıkcası özendimm :) umarım benimde senem doldugunda böyle güzel blogum olur :)
    sitenizi izlemekteyim..heryerde begendim didem kılıç adıyla facebook..
    twitterda paylaştım..
    https://twitter.com/BirOjeDiyar/status/272791022034096128
    bloggerda paylaştım
    http://birojediyari.blogspot.com/2012/11/yolun-neresindeyim-tesekkur-ederim.html
    inşşallah sanslı ben olurummm çok isterimm ürünler harikaa ve çekiliş kazanmak istiyorum :(
    benimde çekilişim var beklerim :)sonuç gününü heycanla beklemekteyim başarılar :)
    didem kılıç
    mail . didemokan1509@hotmail.com

    YanıtlaSil
  189. bu çekiliş sayesinde blogundan heberim oldu ama daha önce nasıl haberim omlmadı inanamıyorum ya benim gibi uzakdoğu hayranı bi insan :) bugün buldum blogunu ve çoktan yazıları okudum :) artık en sıkı takipçinim diyebilirim :) ve tabiki japonyadan gelicek bu hediyeler için neler vermezdim :) bana bol şans ve artılk dört gözle yeni postlarını bekliyor olucam :)
    filiz özkan
    arwenfiliz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  190. merhaba blogunu yaklaşık 6 aydır takip ediyorum ama geçmiş bütün yazılarını okuyup açığı kapattım:))
    blogunu başka bir blogda görüp girmiştim ilk olarak. seni ve blogunu takip ederek hem mutlu oluyorum hemde yeni yeni bilgiler öğreniyorum.

    YanıtlaSil
  191. merhaba serrose,
    yaklaşık 1 yıldır bloğunu takip ediyorum.İlk önce youtube da videolarına denk gelmiştim,sesini,konuşmanı ve videoların netliğine bayılmıştım..özelliklede çantamda ne var videolarına...öncelikle japonya da yaşam herkes gibi benimde çok ilgimi çekiyor,ama en önemli sebep blog açıp ay yılda bir yazanlardan değilsin sürekli paylaşım halindesin,her gün yeni yazıyla karşılaşıyorum bu beni çok sevindiriyor:)ben bağımlısı oldum..sonraa bir kaç yakınıma anlattım bu durumu ve onlarda sıkı takipçin oldular:)o ödül senin olacak buna eminim :)sevgiler..

    YanıtlaSil
  192. Wow çekilişin var allahım sana geliyorum :D

    https://twitter.com/esranuralkis/status/272798001649561601 twittarda attığım link ve tweet


    http://modalibirgunemerhaba.blogspot.com/2012/11/benm-ilk-gordugum-blogun-cekilisi-var-d.html blogumda paylaştığım linkin :d


    ve izleyicinim

    seni tanıyalı 1-2 yıl oldu ilk çantamda ne var videosuyla .d

    sonradan blogun olduğunu öğrendim kırtasiye malzemelrine bayılıyorum zaten hiç bir şey çıkmasın bu çekiliştekileri kazanayım yeter çünkü her videolarını izleyince ben keşke burdada olsa demekten kendimi alıkoyamıyorum inşallah ben kazanırım yoksa çok üzüleceğim ve böyle bir fırsatı kaybedeceğim

    ödülü inşallah sen kazanırsın bende çekilişi :) kalbimiz seninle tek başına değilsin


    esra nur alkış

    esranur_alkis@hotmail.com

    YanıtlaSil
  193. Ilk youtube-da gordum sizi ve Yoshiyi. Sonra blogunuz oldugunu soyleyince blogdan takip etmeye basladim .1 sene filan olur belkide. face-den ve twitterden de takibe almistim sizi.Kiz kardesim ayri bi seviyor sizle yoshi-yi, sirf sizin videolarinizi izlemek icin youtube-de kanal acti )))) Japonya hayranidir kendisi ))) gidemesem de ordaki hayati merak etmisimdir hep, sayenizde biz de gezmis oluyoruz tesekkurler bunun icin.
    Blogumda paylastim- http://opasjsparrow.wordpress.com/2012/11/25/c%C9%99kilis-yolun-neresindeyim-bloqunun-sabib%C9%99si/
    Twitterdeki paylastigim link - https://twitter.com/OpasJSparrow
    Blogunuzun zaten izleyicisiyim ))) .

    YanıtlaSil
  194. Vaaay rekor sayıda 209 yorum almışsın (: Ben kesinlikle senin en başından beri ödülü kazanmanı istiyorum. En çalışakn ödülü geçtim en geniş konulu bloga sahipsin bence ! Yemek tariflerinden tut, kırtasiyeye, makyaj ürünlerine, herkese tek tek cevap verip ilgilenebilmene hayranım ! O kadar video çekip kimsenin isteklerini kırmamamana da ayrıca hayranım.. Sanırım ben seni Şubat 2010'dan beri takip ediyorum yani 7 aylık Japonya maceramdan dönmemem yaklaşık 2 ay kala takip etmeye başlamıştım çünkü Gürkan Genç o zamanlar Japonyadaydi hatta evine konuk olmustu Osaka'da biz de görüşecektik ama fırsat olamadı malesef (:
    Bol şans bana çekilişte sana da ödülde Karamel'in annesi ! :P

    YanıtlaSil
  195. Merhaba,
    yaklaşık bir buçuk senedir sizi takip ediyorum.Sayenizde Japonya ile ilgili bilmediğim şeyleride öğreniyorum.Bir kedi hastası olarak ta Karamel'e bayılıyorum =).Umarım eşinizle ve Karamel'le birlikte uzun ve çok çok mutlu bir hayatınız olur.

    http://jade-duman.blogspot.com/2012/11/serrose-tesekkur-ederim-cekilisi.html

    https://twitter.com/pisko_13/status/272800169785966592

    YanıtlaSil
  196. Merhabalar. Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Sizi okurken liseye yeni başlamıştım bir de baktım üniversiteli oldum iki sene geçti hala sizi takip ediyorum :D Demek ki bende o kadar ilgi uyandırmışsınız hayatınız ve yaptıklarınızla. Hani o kadar ki artık herkese anlatıyorum sizi, bloğunuzu. Japonya hakkında da o kadar çok bilgi sahibi oldum ki bilgiçlik bile taslıyorum artık :D İlk defa blog alemine dalışım sizinle olmadı ama en çok takip ettiğim ve en uzun zamandır takip ettiğim siz oldunuz. :)) Bende bir gün blog açacağım demiştim ve şimdi bloglu oldum.:D ( Her ne kadar çok yazamasam da :/) Takip listemde zaten varsınız. Bende buraya bir yorum atmak istedim. Şansızımdır ama belki şanslı anıma denk gelir diye. Maksat hediye değil benim için. Maksat iğne çöpü kadar bile olsa sizden bir hatıra kalması. İnşallah bana çıkar diyorum. Ve bana çıkarsa sizden küçük bir ricanın sözünü alabilirim değil mi? :))

    YanıtlaSil
  197. Merhaba,
    blogunu 3 aydır takip ediyorum. Sanırım seni youtube sayesinde keşfetmiş ve o şekilde blogunuda okumaya başlamıştım. Neden ilgimi çektiğini tam olarak bilmiyorum ama sanırım Japonya kültürü hakkında bilgiler vermen ve sıcakkanlı olman beni etkiledi. Sanki seni uzun zamandır tanıyomuşum gibi bir his yarattın bende bu yüzdende ilgi çekici bir hale geldin :)
    Blog yarışmanda başarılar, ayrıca hediyeler içinde teşekkürler :)

    YanıtlaSil