10 Ocak 2012 Salı

Fujieda Şehrinde 2 Deli #1

 Dün trenle Fujieda şehrine gittikBizim şehirden Fujieda şehrine 35 dakikalık bir yer.İlk defa gittik ve elimizde kameralarla bu ıssız şehirde 3 saat durmaksızın yürüdükGördüğümüz her yerel tapınağa girdik.Yüzlerce fotoğraf var ve ben o kadar yorgunum ki kafamı toparlayıp seçemiyorum.Bu yüzden bu yazı seri halinde devam edecek.Bugünlük ya da şimdilik araba aynalarında poz veren delileri göreceksiniz :)

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de bu sistem yok ama Japonya'da çok yaygın.Japonya'da sokaklar 'genelde' çok dar olduğu için köşelerde aynalar var.Bu aynalardan diğer sokaktan gelena aracı ya da yayayı görebilme şansınız var.Biz farklı bir amaç için kullandık.

Çekimler için sokağı boşaltmadık gerçekten ıssızdı aynı benim yaşadığım yer gibi.
Ve şimdilik susuyorum ve fotoğraflar konuşuyor.Biraz daha dinlenip Fujieda sokakları yazısı ile burada olacağım inşallah!







İki deliyi izlediniz :)


19 yorum:

  1. aman efenim mübalağa ediyorsunuz, ne deliliği bildiğin eğlencesiniz :)
    İstanbul'da ara sokaklarda da var artık çoğu yerde. Ama sanırım sürücülerin amacından haberi yok. Çoğunlukla kazaların olduğu 4yol ağızlarına koyuyorlar ama gene de kazalar devam ediyor. Ay aman neyse, gezmişsiniz, ii olmuş.. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. İstanbulda da kullanılıyor bu aynalar ama çoğu zaman çalınıyorlar :)

    YanıtlaSil
  3. aynalardan burda da var. bilhassa beykoz sahile giden yolda villaların garajlarının çıkışlarına bol bol koymuş zengin abiler :)

    hagu-chan.

    YanıtlaSil
  4. Haha ne güzel fotoğraflar, çok eğlenmişsiniz, belli :))) Devamını da bekliyorum, tapınakları çok ilginç geliyor bana :)

    YanıtlaSil
  5. ne kadar eğlenmişsiniz :) bu aynalardan istanbul'da da var, dar sokaklarda, özellikle de dönüş olan yerlerde. çok sık değil ama özellikle de boğaz kıyısında bir sürü gördüm ben.

    YanıtlaSil
  6. :) eğlenmişsiniz..
    Ama bu aynalardan burada da var.. Hem de birçok yerde..

    YanıtlaSil
  7. derya:bayılıyorum size:))hayatınız çok eğlenceli görünüyo.maşşalah diyeyim.izmirdede var bu aynalardan.

    YanıtlaSil
  8. fotoğraflar çok eğlenceli...devamını bekliyorum ama bu ayna sisteminde türkiye'de de var hatta İstanbulda sıklıkla karşılaşabilirsin :)

    YanıtlaSil
  9. Çok eğlendiğiniz gözlerinizden okunuyor :) Fotoğraflar harika..Türkiye'de bu sistemin olmadıgını söylemişsin ama aslında gittikçe yaygınlaşıyor _en azından benim bulundugum semtte (Bornova) _
    selamlar..

    YanıtlaSil
  10. Bayıldım ben bu fotolara...süper çıkmışsınız!

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Ben Guney Kore'den Fulya.Guney koreli biriyle evliyim ve seoul'de yasiyoruz. Sizin blogu, Koreliyle evli bir japon arkadasin sayesinde buldum. Sanirim siz arkadasmissiniz. Japon arkadasimin adini bir turlu ezberleyemedim :) sanirim osakali,, dun bana japonyada japonla evli bir turk bayandan bahsetti. sanirim o sizsiniz. Resimlere birazcik bakabildim. cok seker cok cicisiniz. Allah hic bozmasin mutlulugunuzu.

    YanıtlaSil
  12. bu arada tanistigimiza memnun oldum ^^

    YanıtlaSil
  13. hahay çok güldüm,ne eğlenceli keyifliresimler:)

    YanıtlaSil
  14. İlk okuduğum post bu yada love me shinin di. Vakit bulup yine gezin insallah

    YanıtlaSil
  15. Bu aynalardan İzmir-Bornova'da görmüştüm:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler
Hakaret veya konu ile alakasız olmadığı sürece bütün yorumlar yayınlanır

Sevgilerimle
Sergül